לחולית5

לחולית5

שלום חולית5... שמחתי לשמוע ממך! אני גרה בנס-ציונה ואם מה שאמרת לי נכון - אני מאד שמחה!! אם אתן נפגשות לפעמים - אשמח להכירכן. אשתדל להכנס לפורום יותר. שבת שלום לכל הבנות עם השמות המקוריים... שבת שלום - ציפי

קניה 1

New member
ווה ווה ווי ווה!! אני בשוק!

הערב הצדעה לצדי מתקיים אצלי בקיבוץ
נראה לכן שג'קו יהיה??????? קשה לי לא להתרגש....

kapit5

New member
יו-קניה

יש מצב. בשנים האחרונות צדי מאוד מזוהה עם כוכב נולד. יש סיכוי ליותר מסביר שג'קו יגיע.

קניה 1

New member
מחר אני מקימה אוהל לייד האולם!!

ואני לא זזה משם עד שג'קו מגיע! :D

קניה 1

New member
גאד דאמיט!!

הכל הולך ומתממש... נראה לכן שהוא יסכים לסיור מודרך בקיבוץ??? היי, אפשר לעשות מפגש פורום אצלי בבית חחחחח

קניה 1

New member
איףףף בטח כל המעריצות של סקעת יבואו

ויעשו רעש ויבהילו לי את הפרות

kapit5

New member
קניה-אני ממש מתרגשת בשבילך

למרות שזה לא הוזכר בשום מקום אבל עצם העניין שיש סיכוי. ד"ש לפרות.

קניה 1

New member
גם אני מתרגשת......................

אני אקח אותו לחליבת ערב חחחחח

Nova5

New member
קניוש, אם ישאר לו כוח אחרי

חליבת ערב, תשאלי אותו, מתי הוא יגיע לחיפה ביום ראשון. בכל מקרה אכין לכם אוהל מול מרכז קריגר יהיה טוב, טוב....

a d i d a s 2 1

New member
אהלן וסהלן...

קניה, רק שימי משקפיים... כי אני אגיד לך בסופו של דבר שלא בוכים על חלב שנשפך

קניה 1

New member
נובה'לה יקירתי.. לא ממש הבנתי

את החישובים המתמטיים המסובכים שלך..... לונורא, העיקר שג'קו בא אליי הביתה נה נה נה נה

glitter8

New member
בוקר אור../images/Emo39.gif

מה , רק אנחנו נפלנו מהמיטה כ"כ מוקדם? תגידו, נראה לכם שג'קו יהיה גם מחר באודישנים בחיפה? חברה שלי הולכת להיבחן ורוצה שאני אבוא להחזיק לה את היד, אז אם יהיה מצב אני אמסור ד"ש... בכלל, איך אפשר לשיר מולו באודישן ולא לזייף מרוב התרגשות? נראה לי משימה מאתגרת במיוחד.. כל הכבוד למי שהולך להיבחן ובהצלחה..

rifkin1

New member
היי glitter8

אין לי מושג, אני מקווה שהוא יהיה כדי שיצלמו אותו עוד...חחח בכל מקרה, בהצלחה לחברה שלך ותלכי איתה, אולי תראי אותו.

glitter8

New member
הוא לא היה

היו סלבס אחרים, והיה יום נחמד וססגוני מאד, היו המון מצלמות מכל הכיוונים ולא נראה לי שהצלחתי להתחמק מכולן, :-S חברתי אגב, לא עברה...אבל צילמו את האודישן שלה.

שונית 7

New member
איזה כיף לך קניוש!לפעמים את משתגעת

ולפעמים יש הפתעות נעימות
לפעמים קשה לך לא להתרגשש ולי קשה להאמין שג'ק לא יהיה שם! הרי הם מעונינים ליחצן את כוכב נולד 5 ובאותה הזדמנות עוד כמהשהם חפצים ביקרם :ג'קו מאיה ואולי גם רפאל זהבית מישל..... לא לשכח שמעבר לערב ההצדעה עבור צדי הוא גם שופט בכוכב 5 כך ש"מעגל נסגר" תהני לך אבל תכיני אמצעי מיגון מפני פלישה פורום המונית

למעלה