לחולי פיברומיאלגיה ותש' כרונית

dodo281

New member
לחולי פיברומיאלגיה ותש' כרונית ../images/Emo140.gif

שלום לכם –
יום המודעות הבינ"ל לתסמונות הוא 12/5. ביום 13/5/03 - יתקיים הכנס השנתי של עמותת אס"ף – עמותת חולי תסמונת התשישות הכרונית ופיברומיאלגיה. העמותה הוקמה ומנוהלת על ידי חברינו – החולים בתסמונת – בהתנדבות. ובהזדמנות זו – תודה למתנדבים העושים במלאכה - מכל ה-
על סדר היום – פתיח על ידי יו"ר העמותה, הרצאות של מומחים, מתחומים שונים – המטפלים בחולים בתסמונות. מניסיוני בעבר – הכנס השנתי מאד מעניין - ונראה לי ששורת המרצים והרכב ההרצאות השנה - מעניין במיוחד -
פרטים על הכנס ניתן למצוא: בפורום תשישות כרונית ופיברומיאלגיה – בוואלה. לנוחותכם - עמ"נ להגיע אלינו : 1.וואלה - ראשי ---> קהילות ---> בריאות ---> תמיכה-תשישות ופיברומיאלגיה. ראשי 2. היכנסו לקישורים כאן - באתר של ד"ר אלקיים
- ותמצאו קישור ישיר אלינו - לפורום התמיכה. בפורום שלנו - תוכלו למצוא:
1. בהודעה מיום 23.4.03 כקבצים המצורפים להודעות –: הזמנה לכנס
טופס הרשמה לכנס
בטופס - מצויינת עלות ההשתתפות (נמוכה מאד). תכנית הכנס
מצורפת לטופס ההרשמה – מימינו (הזיזו המסך עמ"נ לראות). 2. בקישורים בפורום הנ"ל – תוכלו למצוא את אתר של עמותת אס"ף
קישור לעמותה - מופיע גם כאן - באתר זה
ולאחר כל החיצים - לי נחוץ גם צרור
כל המעונין – גם מי שאינו חבר עמותה – מוזמן להרשם ולהזמין מקום לכנס. אך – על מי שמעוניין – להקדים ולהזמין מקום לכנס – שכן מספר המקומות מצומצם. ו- כל המעוניין - יכול - בהזדמנות זו – גם להרשם לעמותה
(לפי הידוע לי - דמי חבר שנתיים = כ100- ש"ח). וכנגד הרישום – יזכה בהנחה בדמי ההשתתפות בכנס, בקבלת כתב העת של העמותה, הכולל מידע עדכני בנושא התסמונות. ככל הידוע לי – ניתן גם להזמין – אסופה של מאמרים מצולמים (כנגד עלות הצילום והמשלוח בלבד). ויתכן שיש דברים נוספים – אותם איני זוכרת כרגע. כ"כ – לנרשמים כחברי העמותה – : יש אפשרות לקבל - מן העמותה - מידע על מומחים שונים הבקיאים באבחון וטיפול בחולי התסמונות
ביניהם – רופאים מומחים בתחומים שונים, פסיכולוגים, תרפיסטים ועוד – המטפלים בחברינו. בעייני – לאור נסיוני בן 7.5 שנות מחלה – ולאור ביקורים לאי-קץ אצל מומחים שונים – במשך שנתיים ארוכות וקשות ביותר – עד לאבחון – הנגישות למידע על מומחים אלו – חשובה ביותר –
לכל חולה בתסמונות, ואף - לכל החושד כי אולי הוא לוקה בהן. בברכה, ולהתראות בפורום שלנו ובכנס -

dodo281

New member
תיקון קטן לנ"ל - ../images/Emo13.gif

את ההזמנה וטופס ההרשמה - תמצאו בפורום שלנו - ב-2 הודעות נפרדות - שתיהן מיום 23/4.

israeloved

New member
חבר עמותה +כנס

שלום. ברצוני להשתתף בכנס אך ציינת שלחבר עמותה יש הנחה בהשתתפות בכנס. שאלתי ,- איך אני נרשם לעמותה עכשיו וגם נהנה מההנחה לכנס ? תודה

dodo281

New member
הי יזראלוב ../images/Emo13.gif

היכנס לפורום שלנו בוואלה - ראה ההפניות אלינו - בהודעתי לעייל - בפורוםשלנו תמצא : הודעות על הכנס - כולל טפסי הרשמה - הן בדף ההודעות עצמו - הן באטג ליין (בטג - 2 הודעות נפרדות - 1. ההזמנה. 2. טופס ההרשמה - עם התכנית של הכנס). תוכל בו זמנית : להרשם לעמותה + לכנס - במחיר לחבר עמותה.זה אפשרי. דמי חבר שנתיים - 100 ש"ח - וכנגדם תקבל , בין השאר, גם את עיתון העמותה.

למעלה