לחומוסולגים שכמוני נימצאים במרדף אחרי החומוס האולטימטיבי

יויו13

New member
לחומוסולגים שכמוני נימצאים במרדף אחרי החומוס האולטימטיבי

בעוד אני נוסע לסניף דואר מסוים ברמת ראיתי התגודדות של אנשים במסעדונת קטנטונת באמצע שום מקום.., הצצתי וראיתי אנשים מנגבים במרץ , מיד עצרתי ( מלא מקומות חניה) . הזמנתי לי ולעוזרת האישית שלי ורדית חומוס נקי , מסבחה ושקשוקה שבאו כמובן עם הרוטבים המתבקשים.חוץ משלושה דברים הכל היה מושלם השקשוקה הייתה בינונית וחסרת תיבול מעט , המלפפון חמוץ סטנדרטי והפיתות פשוטת מדי למרות שטריות מאד. אבל החתן העיקרי החומוס היה פשוט עוצר נשימה בקלילות וטעמו המאד מיוחד לטובה . את המסבחה כבר אכלתי במזלג והייתה לא פחות ממושלמת בדיוק כמו הרוטבים שבצד. המקום ללא שם ללא שלט נקי מצוחצח ומבריק . שאלתי את צביקה איך הגיע לרמת חומוס כזו ואז( וזו הסיבה שאני מספר לכם את כל החפירה הזו) סיפר לי סיפור שממש היה לי כייף לשמוע. מסתבר בחיפושיו אחר החומוס המושלם הגיע יום אחד לרמלה פגש ערבי נוצרי קשיש שמוכר בביתו חומוס למקורבים בלבד. הם התחברו ואותו אשף חומוס אמר לצביקה החלטתי שאני מעביר את המתכון הסודי שעובר דורות במשפחתי ליהודי בתקווה שזה יעשה משהו לקרוב לבבות . לגבי המלפפון חמוץ אמר שבקרוב יתחיל להחמיץ במקום. היה כייף וטעים .מקום שיחסוך לי הרבה נסיעות....
 

החתולית

New member
נשמע כמו סיפור אגדה, יויו

אבל אם זה הביא אותך לכאן, שיהיה אגדה
 

תמיר 8

New member
הסיפור הידוע של בעלי החומוסיות

"פגשתי בסימטה חשוכה ערבי בן 90 שהשביע אותי לשמור בסוד את המתכון..."
 

pix37

New member
הקלישאה הרגילה - בדיוק כמו התחברתי למתכונים של סבתא

אני מעדיף לאכול אצל הערבי בן ה90 המקורי מאשר אצל תלמידיו החרוצים.

ובכלל להכין חומוס לא תואם את ה- DNA של היזם הישראלי.
זו פעולה מאוד מאוד פשוטה שפשוט דורשת סבלנות דיוק וחזרה אין סופית
מה שהיזמים הישראלים מתקשים לעשות.
גם מי שמכין חומוס מופלא - תן לו שנה שנתיים הוא יתייאש - יהפוך לרשת - ישאיר את ההכנה לעובדים ואז הכל שוב יתחרבש וחבל.
 
למעלה