לחופש נולד

pieceofmadness

New member
לחופש נולד ../images/Emo70.gif

אם היתה לכם האפשרות לבחור תקופה לחיות בה, מתי הייתם מולידים את עצמכם?? עם נפוליאון? נילס בוהר?? קדימה.

MajorWinters

New member
מה זה חיי נצח!?

אי אפשר למות בכלל או שמא הגוף לא מזדקן? פעם קראתי איזה מאמר של מישהו - תאורטיקן של חיי נצח או משהו כזה. הוא אמר שבקרוב אדם יוכל לחיות 5000 שנה. הבעיה הוא אמר, שעם כל כך הרבה זמן בידיים שלנו, אנחנו מגדילים בהמון את הסיכוי לעשות משהו מטופש כמו להדרס...

pieceofmadness

New member
חוץ מזה, שבלי דד-ליין לא יהיה לנו דרייב להנות

טוב, טוב, לא להנות. התכוונתי ללמוד!!

יודע מה.. 5000 שנה גם סבבה

אם זה יהיה המקסימום המהותי של הממוצע האנושי (אם אנחנו לא מדברים על שיכפולי מוחות שכוללים רגשות ) אז כשיהיה זה 5000. סיפרתי לך את זה, אבל אספר שוב. התאורטיקן הזה (אאוברי) אמר לי Pinki ( my international name) save me a seat on the boat. Im comming to seat next 2 u. (אתם מוזמנים לאמר שיש פה שגיאות כתיב באנגלית) איש חברותי. ודרך אגב.... כששאלתי מה הוא עושה, היום, כדי לחיות יותר, הוא אמר ששום דבר. הוא גם מעשן, שותה אלכוהול בכמויות. אבל אוכל עם אישתו מאותה צלחת. (חצי מנה לאיש גבוהה) אבל הוא לא אמר שזה משהו שהוא עושה בכוונה. אז הוא אומר 5000? אני לא בטוחה שזה מה שהוא חושב באמת, הוא ירד לעם. אבל כמו שאמרתי, 5000 שנה זה יותר מ120 החלומי.

MajorWinters

New member
בעקרון אני מאוד אוהב את עכשיו...

אבל נניח הייתי שמח להוולד בשנת 52 בערך. להיות בן 17 בוודסטוק. להיות שם כשהאדם הראשון נוחת על הירח. להיות בן 21 ולבכות כשהדלתות מתפרקים סופית ולהזכר איך ישבנו כל החבר'ה בערב שג'ים מוריסון נפטר. להיות שם, באותה שנה ולהכיר ממש חדש את הצד האפל של הירח, את אווזת השלג והאחרים. ללכת לכל ההופעות הגדולות באמת! לראות את זפלין בלייב! היו זמנים

pieceofmadness

New member
בשביל גיחות חד פעמיות להופעות

אפשר להשתמש בחור תולעת. (ולהרוג את סבתא שלך!)

מתן4ל

New member
לפני שניוטון נולד,

הייתי יכול לסיים BA בלי ללמוד אינפי, למעשה עבודת הדוקטורט שלי יכלה ליהיות להוכיח את משפט פיתגורס. ואולי אחרי שהיו חושבים שאני גאון הייתי כותב משהוא בסגנון "אפשר לכתוב כל מספר כסכום הריבועים של 4 מספרים שלמים - גיליתי לכך הוכחה נפלאה אבל השוליים צרים מלהכילה") ואז היה יוצא ספר "משפט מתן" המתאר את כל האנשים המסכנים שישבו על החידה הזו עד שהם הצליחו לפתור אותה.

.

תמיד אפשר להמציא איזה משפט ולאמר: מצאתי לזה הוכחה אך היריעה תקצר מלהכילה. מה הופך הודעה כזו, עם כיסוי, לכזו לפני ידועה ההוכחה? וממילא ההוכחה נתגלתה אחרי מותו, אז מה זה שינה לו בחייו?

מתן4ל

New member
סוג של חיי נצח...

אתה כמובן לא תחייה לנצח אחרי זה אבל לעולם לא ישכחו את השם שלך... סתם לפתור משפט מסובך במתמתיקה לא יעזור כי לא יזכרו אותך כי יש המוני משפטים אבל אם הוספת סיפור מגניב למשפט אז יזכרו אותו (למשל אני זוכר את טסלה לא כי הוא המציא את ה(מנוע שעובד על) זרם חילופין אלא כי הוא טען שחייזרים גילו לא בחלום איך לבנות מנוע כזה). בקיצור זה שינה לו (לאדם) בחייו זה שינה ל"שם" שלו (לאינפורמציה) את הזמן שלקח לו למות.

כבר היה על זה שרשור פעם

אבל הייתי רוצה לחיות בתקופה של גריז שהכל היה תמים כזה ... למרות שעכשיו האופנה דיי מזכירה את זה ואהבתי את הקטע הזה לאללה גם טוב לי לחיות בתקופה שלי האמת ...חחחח

mantrix

New member
בעתיד!

כך שקיצה של האנושות על כדוה"א יהיה גם קיצי במקביל

mantrix

New member
לא בדיוק...

אלא פשוט שאני אדע שאין לי שום דבר להפסיד, שאחרי שאני לא אהיה כבר שום דבר אחר לא יהיה.

למעלה