לחופש נולד

שחיין

New member
לחופש נולד

בסוף שבוע שעבר עזרתם לי ולנחש (שלוון כתמים) שתפסתי לא לפחד אחד מהשני. אני מצרף בזאת תמונות מיום השיחרור. (לצערי הקישור ההוא כבר לא קופייץ (וסליחה מאלו שהטרדתי אותם בנסיונות ההקפצה.)) האם "שלוון" זה בגלל שהוא שלו? תודה לכל העוזרים והמארחים אותי כאן בפורום.

שחיין

New member
1

ראשית, לקחנו אותו לסיבוב בשכונה. להראות לאנשים שכל היום הורגים כאן זעמני מטבעות ש...לא כל נחש מסוכן. זה מה שנקרא שירות למען הכלל. אח"כ הגענו לחצר שלנו והעברנו אותו מיד ליד כדי שהילדים ילמדו לא לפחד מכל בע"ח. להלן חלק מהתמונות

שחיין

New member
6 במחבוא

הי שחיין עד שמצאתי אבן למה הזזת לי אותה? מה אתה דואג, מיד מחזיר אותה!

dreaming h

New member
שחיין..

ברור לי שהכוונות שלך היו טובות, אבל צריך לקחת בחשבון שני דברים: 1. מדובר בבע"ח מוגן. יש להימנע ככל האפשר ממגע איתו, גם אם הכוונה טובה, ובנוסף, אנחנו לא מעודדים תמונות ידיים בפורום. 2. יש גם צד שלילי בלנסות למנוע את הפחד מנחשים. לעין בלתי מיומנת, גם צפע יכול להראות נחמד, וילדים עלולים לרצות להרים אותו. בקיצור, על אף הכוונות הטובות, יש דברים שצריך לקחת בחשבון.

שחיין

New member
לקחתי בחשבון

לגבי תמונות ידיים, זה כמובן לא היה ידוע לי משום שאני לא "מכאן". מה הפירוש שבגלל שזה בע"ח מוגן צריך למנוע מגע איתו? אני הייתי משחרר אותו בין אם היה מוגן ובין אם לא. תדוה על ההערות.

naja

New member
../images/Emo45.gif יפה מאוד.

אני שמח לשמוע שהנחש שוחרר ללא פגע.

שחיין

New member
ושוב תודה לאנשי הפורום

שעזרו לי לשמור עליו. התגובה של רוב האנשים ובכללם אנשי השכונה היא קודם כל להרוג בטענה;"זה צפע אני מכיר אותו" כשלמעשה זה זעמן מטבעות. ניסיתי לשנות קצת את ה"ראש". אם כי עד שזיהיתם לי אותו נזהרתי ושמרתי מרחק ממנו. ותודה גם לרופן על ליטוש התמונות.

למעלה