לחוצה+שאלה

לחוצה+שאלה

אני יודעת שזה לא אומר כלום אבל הפסיקו לי הבחילות כבר 3 ימים וחזר לי התאבון הבריא שיש לי , וגם נעלמו לי כל החצ'קונים שהיו לי..
אני בשבוע 9 פלוס ארבעה ימים.

אני טסה לארה"ב ל3 שבועות שלושה ימים אחרי השקיפות עורפית אז אני קצת לחוצה שאם משהו חס וחלילה לא תקין שלא אדע 3 ימים לפני הטיסה .. עדיף לדעת עכשיו. לכן אני רוצה ללכת להיבדק באולטראסאונד אבל הרופא שלי מקבל רק עוד חודש..
אז השאלה שלי היא מה הפרוצדורה של מיון נשים בקופ"ח מכבי? האם צריך לזה הפנייה? או שפשוט לגשת ויבדקו אותי? אין לי בעיה גם לשלם..

תתקשרי למוקד מכבי *3555

ותסבירי שאת חייבת להבדק, איכשהו תשכנעי את האחות - והיא תמצא רופא זמין עבורך.
בשום פנים ואופן אל תגיעי למיון בבית החולים, כי זה יעלה לך מעל 800 שקלים וסביר שלא תקבלי שום החזר.
בשורות טובות.

shlomzi36

New member
מוקד מכבי

את יכולה לגשת למוקד מכבי ולהגיד שיש לך כבאי בטן / הפסיקו לך תסמיני ההריון
ולבקש לעשות אולטרסאונד. בעבר אישרו לי לבדוק תקינות הריון, בהריון הזה כבר עשו לי בעיות אז נראה לי כדאי להגיד סיבה. לא צריך הפניה

שירהד1

Member
מנהל
לא הבנתי מתי את טסה, עוד כמה זמן-

ומתי יש לך את השקיפות.
בכל מקרה, אני לא במכבי, אלא בכללית, ובכללית יש את מרכז בריאות האישה, שאליו ניתן לגשת לרופא מיון שם- או עם קבלת תור מראש או אפילו ללא תור.
את לא צריכה לשלם כלום. בטוח שיש אצלך בקופה גם מרכז לבריאות האישה. תגשי ותבקשי להיבדק, או שתקבעי תור מראש לרופא מיון שמקבל.

תעדכני אותנו מה קורה.

שירה דוד - מרפאה בעיסוק -
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים בעלי קשיים התפתחותיים ולקויות למידה.
מדריכה קלינית של מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות.
מנהלת פורום אובדן הריון.
09-7749028

ספרקית

New member
במכבי יש מוקד נשים

פשוט גשי למוקד הקרוב למקום מגורייך ותגידי שם שאת מרגישה שונה בימים האחרונים. הם עושים US במקום.

מוסיפה שבטח כבר שמעת המון פעמים אבל אחזור שוב... אין קשר בין תופעות הלוואי לתקינות ההריון. נגמרו הבחילות והחצ׳קונים? איזה כיף לך!
מקווה שאחרי הבדיקה תירגעי ותוכלי ליהנות מהמצב החדש והמשופר הזה

רק בריאות!

תודה! מעדכנת

אז הלכתי למוקד נשים וממש פחדתי אבל הרופאה היתה כ"כ מקסימה..היא אמרה לי " כל פעם שאת בחרדה תקפצי לביקור" (היא צריכה להיזהר ממה שהיא מציעה
) ואפילו לימדה אותי לנענע את הבטן והראתה לי איך העובר מזיז את הגפיים. (וואו! יש גפיים!), לא ידעתי שבשבוע מוקדם כזה אפשר לראות תנועתיות של העובר.. היה ממש מרגש.. עכשיו אני רגועה. אני טסה עוד שבוע וחצי לארה"ב ל3 שבועות שירה..

ספרקית

New member
אני שמחה לקרוא

תיהני בארה"ב!
מה החלטתם לגבי דיסני? מגיעים לשם?

תודה !

החלטנו שלא נזמין כרטיסים מראש כי הזמן שלנו קצוב ואנחנו גם הולכים ליוניברסל סטודיוס וגם לsea world כנראה אבל אני ממש רוצה ללכת??

למעלה