לחוצה.......

מולדת.

New member
לחוצה....... ../images/Emo5.gif

בע"ה גי זה ממש מעצבן נראה לי שכלום לא מאורגן ושנגיע לחתונה ונראה ששכחנו מלא דברים, והקטע המבאס שאין לי מושג מה שכחנו
יום טוב לכולם! מולדת

שמופית

New member
../images/Emo24.gif

שבי, תרגעי ותעשי רשימה מסודרת של כל מה שצריך. א. עד היום של החתונה (אולם, קייטרינג, טבעות, הזמנות וכו´) וליד כל פריט תסמני
, וכך עם רשימה מסודרת, תראי מה עדיין אין לכם... (קישוט רכב, תכשיט לשמלה, זר כלה)... ב. רשימה של דברים שתצטרכי ביום החתונה, במיוחד אם את לא מתארגנת בבית... אני בטוחה שאת מאורגנת כבר בהכל, אז פשוט תירגעי ותהני מכמה ימים שקטים עד החתונה...

hilalioz

New member
הי שמופית

מה שלומך אז כמו שהתחלתי לספר סגרנו בשרונית ב 6.6.02 לגבי השמלה אני יודעת שעוד ממש מודם אבל ממש אהבתי בעמנואל וזהו עכשיו נשארו עוד המון דברים כמו - צלם, בר אקטיבי, וכו לגבי דיג´יי יש לנו את מיקס עופר דותן הבעלים הוא קרוב משפחה והוא ממש מקסים!!!!!!!!

שמופית

New member
../images/Emo13.gif הילה,

שמעתי פה הרבה המלצות על מיקס, ואם הוא קרוב משפחה אז בכלל שיחקתם אותה.. חוץ מזה, את ממש לא צריכה להילחץ או משהו. יש לכם עוד ים בזמן עד החתונה, אבל נראה לי שהתאריך שלכם יהיה פופולארי, כך שכדאי לשריין בעלי מקצוע טובים כבר מעכשיו. עדיין לא סגרת בעימנואל
הייתי בטוחה שכן...

hilalioz

New member
כן סגרתי שמלה

נרה לי שממש מוקדם אבל הבנתי שכדאי כלות שבאות לפני הזמן מקבלות קצת הנחה ככה נראה לי לפחות אז איך ההכנות שלכם ?

שמופית

New member
מברוק ../images/Emo13.gif ../images/Emo41.gif

ההכנות שלנו מתקדמות בעצלתיים... הרוב כבר די מסודר - מקום, דיג´יי, צלם, שמלה. ביום שישי לקחנו את הטבעות, שיצאו פשוט מדהימות
- יש לי עם זה בעיה כי אני לא אוהבת תכשיטים ולקח לי די הרבה זמן למצוא טבעת שאהבתי... ההזמנות והמעטפות כבר מוכנות וביום שישי אנחנו נפגשים עם המעצבת כדי לסגור עניינים.
השבוע גם נלך לקנות לתמיר חליפה ולהירשם ברבנות, שזה הקטע שהכי מעיק עלי... אנחנו כבר סגורים עם רוב הדברים, כמו שאת יכולה לראות, ויש עוד כ 65 ימים... ים בזמן
אפילו אתר לחתונה יש
ובקרוב יושלמו השיפוצים שלו ואני אתן כאן לינק....

hilalioz

New member
המלצה על רב

שמפית אם אין לכם רב אני ממליצה על הרב וייס מכפר הרואה הוא מקסים וגם אפשר להירשם אצלו ולא ברבנות אלא רק להוציא שם תעודת רווקות הוא גם "ממליץ" למתחתנים שלו להיות סטודנטים כדי לקבל הנחה אם את רוצה יש לי את הטלפון שלו ממש מקסים!

גם אצלי היו מיקס עופר דותן

דיג´יי צורי , והיה אחלה , מדהים , הוא פשוט קרא את הקהל, ואנשים גם בזמן האוכל רקדו ללא הפסקה , איזה דיג´יי משם יהיה אצלכם?

hilalioz

New member
דיג´י זוהר 1

עופר אמר שהוא הכי מתאים לקהל - אין לי מושג עופר מטפל לי בענין לפחות זה! איפה אתם התחתנתם?

hilalioz

New member
בחירה טובה

שמעתי דברים טובים על המקום אז קודם כל מזל טוב מתי החתונה?

hilalioz

New member
סליחה אני פשוט לא מחוברת לעצמי

את כבר נשואה ואמרת לי מצטערת - יום ארוך.........

מזאלונה

New member
הי הילה (קיצרתי לך את השם...) ../images/Emo9.gif

נדמה לי שכבר רשמתי פעם אחת בתגובה להודעה שלך שגם אנחנו התחתנו בשרונית ויש לי רק מילים טובות להגיד עליהם! מקום מקצועי ומיוחד. הם עיצבו לנו חופה מדהימה (אם תרצי אשלח תמונה), ובכלל כל העיצוב של המקום היה נפלא וכנ"ל לגבי האוכל, ואת זה באמת אני אומרת בצורה אובייקטיבית כי אני לא טעמתי ממנו כלום... את זה שמעתי מהאורחים. אחלה בחירה!!!

hilalioz

New member
הילה זה באמת השם הפרטי

אז תודה על ההמלצות על שרונית - גם אנחנו שמענו רק דברים טובים לגבי עיצוב החופה תשלחי לי בבקשה תמונה אני גם אהבתי איך שהיא פשוט ויפה אבל המלצות יתקבלו בברכה אתם עשיתם בגן או במקורה?

hilalioz

New member
עוד שאלה

איפה עשית שמלה? דיג´י ? בר אקטיבי - המלצות יתקבלו בשמחה!

hilalioz

New member
מתי היום הגדול?

אני בטוחה שיהיה בסדר - כמו שאמרה שמופית תשתי קפה תעשני סיגריה תעשי רשימה וזה יסתדר אני בטוחה! שיהיה בהצלחה

הכי חשוב להירגע ../images/Emo91.gif

כמו שאמרו פה, קודם כל לנוח קצת אולי, לסדר את הראש ואז לחשוב בצורה מסודרת. תמיד כשלחוצים מדיי לא מוצאים כלום לא זוכרים כלום והכל מתבלבל, אולי ביחד עם חברה או עם בעלך לעתיד תנסו לעשות סדר, או אפילו פה את יכולה לרשום רשימת דברים שכבר יש ושעוד אין ונחשוב ביחד :)

מולדת.

New member
נראה מה כבר עשינו....

בע"ה אולם תזמורת צלם שמלת כלה+נעלים זר חליפה לחתן+נעלים מאפרת ותרסוקת רב וכתובה מזכרות מעצבת לאולם סידור שולחנות דירה+ריהוט והכל טבעת חופה תפריט מלון ליום החתונה ולשבוע שאחרי שבת כלה+שבת חתן+שבת שבע ברכות ו... מה שכחנו?(או ששכחתי לכתוב) יום טוב! מולדת

למעלה