לחוצה !!!

מצב
הנושא נעול.
לחוצה !!!../images/Emo59.gif

לחוצה !!!

הי, אני נמצאת בשבועיים של ההמתנה, ביום א' הבא ה20 לחודש אני עושה בטא. אני מתפקדת רגיל עם הבית ועם הילדים. אבל כל פעולה שאני עושה אני חושבת שהתאמצתי מדי. אני כל הזמן חושבת על זה. ומנסה לעשות חישובים ולשכנע את עצמי שהנתונים היו טובים ושזה צריך להיקלט. החזירו לי 3 . 1 בדרגה אחד. 1 מחולק ל 7 תאים ואחרון מחולק ל 6 תאים. בלי כורגון. אבל עם המון חיזוקים. איך אני אעבור את ה8 ימים הבאים? אני מרגישה שאני מתנהגת מוזר, כי עד עכשיו הייתי "די נורמלית" ובעלי כמובן אומר לי שאני "מגזימה"!!! רציתי לשאול אם גם אתן סובלות ממלא חצ'קונים שאצלי בעיקר הופיעו בגב , וההרגשה הכללית שלי מאד ירודה. הדבר היחיד שאני מתנחמת בו, זה שהילדים בקיטנה עד ה-21 יום אחרי הבטא. להת' ותודה על ההקשבה הלחוצה בקי אמא ל2

אמאלה2

New member
בקי קודם כל שיהיה ../images/Emo50.gif

לחוצה !!!

הי, אני נמצאת בשבועיים של ההמתנה, ביום א' הבא ה20 לחודש אני עושה בטא. אני מתפקדת רגיל עם הבית ועם הילדים. אבל כל פעולה שאני עושה אני חושבת שהתאמצתי מדי. אני כל הזמן חושבת על זה. ומנסה לעשות חישובים ולשכנע את עצמי שהנתונים היו טובים ושזה צריך להיקלט. החזירו לי 3 . 1 בדרגה אחד. 1 מחולק ל 7 תאים ואחרון מחולק ל 6 תאים. בלי כורגון. אבל עם המון חיזוקים. איך אני אעבור את ה8 ימים הבאים? אני מרגישה שאני מתנהגת מוזר, כי עד עכשיו הייתי "די נורמלית" ובעלי כמובן אומר לי שאני "מגזימה"!!! רציתי לשאול אם גם אתן סובלות ממלא חצ'קונים שאצלי בעיקר הופיעו בגב , וההרגשה הכללית שלי מאד ירודה. הדבר היחיד שאני מתנחמת בו, זה שהילדים בקיטנה עד ה-21 יום אחרי הבטא. להת' ותודה על ההקשבה הלחוצה בקי אמא ל2
בקי קודם כל שיהיה

ימי הטיפוס על הקיר מוכרים היטב. אצלי גם החצ'קונים מוכרים
תשתדלי לבלות ולהעסיק את עצמך כמה שיותר כדי שהזמן יעבור קצת יותר מהר. כבר אמרה "רוצה" לפני שהחלק הכי קשה בטיפול הוא אותם 12 ימי ההמתנה. מקווה ששמונת הימים יעברו מהר ואנחנו נחגוג איתך ב- 20 לחודש במסיבטא גדולה!

העין ה 3

New member
אתן שמות לב לעובדה מעניינת?

לחוצה !!!

כל יום ראשון יש פה בדיקת בטא! ב- 6/7/03 חיובי! ב-13/7/03 חיובי! ב-20/7/03 בע"ה חיובי! וגם ב- 27/7/03 (שלי...) בע"ה חיובי!

ytyr

New member
עין ה-3

כל יום ראשון יש פה בדיקת בטא! ב- 6/7/03 חיובי! ב-13/7/03 חיובי! ב-20/7/03 בע"ה חיובי! וגם ב- 27/7/03 (שלי...) בע"ה חיובי!
עין ה-3
אמן, אמן, ואמן. מחזיקה לכולכן אצבעות[ מיכל

הלוואי ואת צודקת!

הלוואי ואת צודקת!
תודה לכל התומכות. אני עסוקה בלי הפסקה אני מקוה שבזכות זה אולי זה יקלט.

הייי,גם הפונדקאית שלי כנראה (בע"ה)

תעשה בדיקת בטא ב27.7 אם ההחזרה צריה להתבצע מחר(15.7) עבור 12 יום זה27.7 נחמד?

העין ה 3

New member
ענתי, בהצלחה !!!

תעשה בדיקת בטא ב27.7 אם ההחזרה צריה להתבצע מחר(15.7) עבור 12 יום זה27.7 נחמד?
ענתי, בהצלחה !!!
החשבון שלך נכון! אצלי זה יוצא 13 יום בגלל ש-12 יוצא בשבת... איפה היא עושה את זה? באיזה שעה יש תשובות? אני לפעמים כל כך מקנאה פה בבנות שמקבלות תשובות מוקדם. אצלנו זה בסביבות 18:00

הי ורדה,מימי עושה את זה בצפון

ענתי, בהצלחה !!!
החשבון שלך נכון! אצלי זה יוצא 13 יום בגלל ש-12 יוצא בשבת... איפה היא עושה את זה? באיזה שעה יש תשובות? אני לפעמים כל כך מקנאה פה בבנות שמקבלות תשובות מוקדם. אצלנו זה בסביבות 18:00
הי ורדה,מימי עושה את זה בצפון
במרפאה של קופת חולים(זה מרכז לבריאות האישה) והיא תקבל (כמו בפעם שעברה) תוצאה בשעה 16.00 אם עושים את זה בבית חולים,התוצאה תהיה בצהריים!!!!!!!! חמודה מחזיקה לך אצבעות
. וכרגע:מחזיקה לי אצבעות שההחזרה תהיה מחר!(ולא תתפספס)

בקי, אין לי הרבה עצות טובות

לחוצה !!!

בקי, אין לי הרבה עצות טובות
לשבועיים המעצבנים האלה, חוץ מלנסות להיות עסוקה כל הזמן.יש מגוון גדול של תופעות, סימפטומים ומצבי רוח וכוווללללםםם "נורמאליים" למצב הזה, כך שתפסיקי לדאוג , ותרגישי חופשי להמשיך ולקטר לנו.בשביל זה אנחנו כאן.

ס ת י ו 3

New member
כל כך מוכר....

לחוצה !!!

כל כך מוכר....
אבל קודם כל ולפני הכל, יום ראשון זה אחלה יום לבצע בו בדיקת בטא
מאחלת לך המווווווווווווון בהצלחה! חוץ מזה, אין הרבה מה לעשות בשבועיים האלו חוץ מ...לחכות. אני ניסיתי ללכת לישון יותר מוקדם וכך עברו לי הימים יותר מהר. לגבי הסימנים, כמו שכולן אומרות, אי אפשר לדעת הכל יכול להיות סימן של כן וגם של לא. אני יכולה להגיד מהנסיון שלי שהיו לי כאבי גב חזקים, כאבי מחזור (עד כדי כך שחשבתי שאוטוטו אני מקבלת מחזור) והפטמות שלי התנפחו וגם הבלוטות בעטרה.

זה מה שעובר עלי

כל כך מוכר....
אבל קודם כל ולפני הכל, יום ראשון זה אחלה יום לבצע בו בדיקת בטא
מאחלת לך המווווווווווווון בהצלחה! חוץ מזה, אין הרבה מה לעשות בשבועיים האלו חוץ מ...לחכות. אני ניסיתי ללכת לישון יותר מוקדם וכך עברו לי הימים יותר מהר. לגבי הסימנים, כמו שכולן אומרות, אי אפשר לדעת הכל יכול להיות סימן של כן וגם של לא. אני יכולה להגיד מהנסיון שלי שהיו לי כאבי גב חזקים, כאבי מחזור (עד כדי כך שחשבתי שאוטוטו אני מקבלת מחזור) והפטמות שלי התנפחו וגם הבלוטות בעטרה.
זה מה שעובר עלי
כל מה שתיארת אני מרגישה מאתמול בערב, הגב כואב וגם הבטן. ויש לי עוד 6 ימים עד לבטא. אני לא זוכרת איך מרגישים עברו אצלי כבר 7 שנים. האם אתן יודעות באיזו שעה יש תוצאות באסותא, לבדיקה של הבטא? בקי.

ס ת י ו 3

New member
זה מצוין

זה מה שעובר עלי
כל מה שתיארת אני מרגישה מאתמול בערב, הגב כואב וגם הבטן. ויש לי עוד 6 ימים עד לבטא. אני לא זוכרת איך מרגישים עברו אצלי כבר 7 שנים. האם אתן יודעות באיזו שעה יש תוצאות באסותא, לבדיקה של הבטא? בקי.
זה מצוין
כי הרי אומרים שהשרשה מתחילה בערך שבוע אחרי החזרה. לא רוצה להעלות את ציפיותייך יותר מדי אבל זה נשמע טוב. אצלי למשל אין כאבי גב לפני מחזור ולכן כשהרגשתי אותם ידעתי שזה שונה. נדמה לי שבאסותא מקבלים תוצאה בערב. בהצלחה

אמאלה2

New member
בדר"כ עד 13:00 יש תוצאות

זה מה שעובר עלי
בדר"כ עד 13:00 יש תוצאות
והם ישר מתקשרים. שיהיה

אמאלה2

New member
הם מתקשרים בכל מצב!

האם הם בכל מצב מתקשרים
או רק לחיובי?!
זכור לי מלפני 8 שנים שאני הייתי צריכה להתקשר האם הם שינו את זה? בקי.
הם מתקשרים בכל מצב!
ואצלך הם יתקשרו בשביל חיובי
אני גם זוכרת מרדפי שווא אחרי קבלת תשובות בטיפולים הקודמים (לפני 6 שנים) אבל הם התייעלו מאוד מאז!

מצב
הנושא נעול.
למעלה