לחוקרת הנכבדה

noam011

New member
לחוקרת הנכבדה

א. אני לא מרגיש צורך לבקש את רשותך להיות פה בפורום זה לא פורום פרטי שלך ולכן אני לא שואל אותך ב. אני מבין שאת תומכת בטיפוח בורות וכתיבה בשפה עילגת ג. אני גם מתרשם מהסגנון הפרחי שבו כתבת לי את תגובתך ד. אם אני זוכר נכון אז קודם לומדים כתיב ללא שגיאות ורק יותר מאוחר לומדים להשתמש בציוד שבין הרגליים. אז מה ? את דילגת שלב ? עכשיו את מוזמנת למחוק את ההודעה הזו באופן הפחדני שרק את יכולה להפגין

לנועם .......

ערב טוב לך אדוני הנכבד.... אני לא מתכוונת להגיב.. אני לא מתכוונת למחוק... אני אומר לך משהו מתוך ליבי את מה שאני מרגיה כעת... ותעשה ותחשוב מה שאתה רוצה... רק שתדע שבמילותיך פגעת באדם בשר ודם למרות הוירטואליות יש מישהיא מאחורי המחשב ובמילותיך הרעות קטלת אדם שאתה לא מכיר ולא יודע. אז חבלללל חבל לי שאנחנו צריכים להתבטאות בצורה כזאת....... שיהיה לך המשך ערב נעים חוקרת

השוטרת כאן - נועם

ממממ................ אני רואה שדרושה כאן התערבותי המהירה אז מה הי לנו כאן? נועם 011 שזה אומר מה? האי קיו שלך? מממ....... אולי מספר הימים שביקרת בבית הספר היסודי? האמת שזה יכול להיות הרבה דברים אבל דבר אחד אני בטוחה ממה שהספקתי לקרוא אצלך החכמה לא ממש נוטפת ממך וגם לא השנינות והעדנה כי ככה לא מדברים לאישה ובמיוחד לא לכזו מקסימה החוקרת המתוקה, ואני עדה לכישרונה לטוב ליבה וכמובן ליכולתה לכתוב או לנהל שיחה בעברית נכונה. ואם מישהו מביננו יכול לומר דבר מה על עילגות או אי בהירות או כתיבה שגוייה זו רק השוטרת הנאורה שלימודיה ושלל תעודותיה ידועים בכל האומה (טוב מותר קצת להשתחצן) אז להבא לא רוצה לקרוא כאן דברי בלע והשמצה כולנו כאן משפחה אחת אוהבת ונאמנה ואין אנו מקבלים כאן הודעה כפי שאתה כתבת דרך אגב יש לך ברירה לא לבקר אותנו בפעם הבאה שלך היא ההחלטה והכל לשיקול דעתך ממני השוטרת

למעלה