לחוקרת...

Byzee-D

New member
לחוקרת...

למה את בכל הודעה כותבת בערך 5 מילים שלוש נקודות ואז רווח של שורה והמשפט הבא? למה לא משפטים טיפה יותר ארוכים? אלכס

היייי אלכס...

אמממממממממ למה אני כותבת כך.......? אין לי מושג... כנראה הרגל,כנראה כי זה יפה... אבל מה זה משנה.... העיקר שאני כותבת לא?!
חוקרת

Byzee-D

New member
כן בטח....

היי חוקרת גם לך.. בדרך הגב כזה-wat´s u´r name?

נריה_ה

New member
לחוקרת

לא הייתי מתערב בזה אם זה לא היה מציק לי. פשוט אני מבין את אלכס, והכתיבה שלך (משפטים קצרים, ורווח שורה בין משפט למשפט) מפריעה לרצף הקריאה וגורמת להודעות אחרות בפורום לקפוץ הרבה למטה. זה לא נוח. חוץ מזה ברוכה הבאה. ... ולמה מי אני שאגיד לך "ברוכה הבאה", אבל לא משנה...

לך נריה_ה

עד היום,, לאף אחד זה לא הפריע.... ושום הודעות לא יורדות למטה... אבל אני אשתדל...להתאפק,,לא לכתוב כך...
ולמה שלא תגיד לי ברוכה הבאה....? אז אני אומרת לך נעים לי מאוד נריה.... ושיהיה לך סופ"ש מתוק מדבש.... חוקרת

נריה_ה

New member
את יכולה פשוט לקרוא לי נריה

שם המשתמש שלי זה נריה_ה כי נריה כבר היה תפוס אז הוספתי את האות הראשונה של שם המשפחה. עכשיו אני רואה ששם המשתמש שלי קצת לא נוח, אבל כבר נתקעתי איתו ואני לא משנה. פשוט זה לא נוח באופן ויזואלי, ושימושי. אני כן אמרתי ברוכה הבאה! רק סייגתי את זה בזה שאני לא יכול ממש להגיד ברוכה הבאה כי הפורום לא שלי... שתהיה לך שבת שלום. נריה

נעים מאוד נריה../images/Emo13.gif

לא נורא על שם המשתמש.. עכשיו אני אדע .....
למרת שאתה אומר שהפורום לא שלך.. אשמח מאוד לראות אותך פה..... שתהייה לך גם שבת נפלאה.... חוקרת

נריה_ה

New member
הבהרה

התכוונתי שאת כותבת בדרך לא נוחה באופן ויזואלי ושימושית.

Byzee-D

New member
יופי!!!!

כי אישית זה די מעצבן אותי שהשורות זה ככה אבל אם נוח לך ככה אז בכיף
אלכס

16 th!

New member
לחוקרת-ענת!

לא בכדי להעליב...אבל אם אתה בת 25 זה לא מבוגר פבעיות התבגרות!? אני מתנצל שוב אם נפגעת או משהו כזה...

לך....

חס וחלילה.... אין פה העלבה.... ולא נעלבתי.. ואני אענה לך... אני לא חושבת שזה מבוגר.. אלא דווקא אחלה גיל,, אני עברתי את גיל התבגרות,, ועברתי הרבה בחיים,,,, ואני חושבת שאני יכולה לעזור ולסיעע בתחום הזה.....
חוקרת

למעלה