לחות לפיתון דם

לחות לפיתון דם../images/Emo8.gif

איזה לחות פיתון דם צריך? אם הלחות נמוכה או גבוהה מדי מה עלול לקרות לנחש? תודה מראש רע ליבני

T0M3R

New member
לחות..

פיתון דם זקוק ללחות גבוהה מאוד. 80-85% כל הזמן בזמן נשל לרסס עוד יותר. כמצע חייבים כבול קוקוס או מצע דומה אשר מסוג לשמור על לחות גבוהה. בלחות נמוכה מ75-70% בריאותו תיפגע ובסופו של דבר (פרק זמן קצר ביותר) הוא ימות. אני יודע שאתה עומד לקנות אחד, אז כבר שתדע עכשיו, רוב הפיתוני דם מחרבנים פעם בשבוע וחצי שבועיים, ככה שאם לא תראה צואה שבוע אחרי האכלה אל תילחץ. אם לא תראה חודש חודש וחצי תילחץ, אבל אל תיכנס לפאניקה יש בריטאניקה (או במקרה הזה אנחנו
)

הם לא ימותו מהר ב70-75 % אבל

זה לא הכי טוב להם כשזה כך רוב הזמן. כבול קוקוס לא הכי מתאים כי הם אוהבים להתחפר והוא נכנס להם בתוך הפה. אפשר להשתמש בשטיחי פלסטיק וגם בעיתונים רק צריך לדאוג לרסס ושיהיה כלי מים גדול בטרריום. ופיתון דם יכול גם להוציא צואה פעם בחודש וזה עדיין יהיה בסדר גמור.

עוד משהו...אני חושב../images/Emo9.gif

שדי תהיה לי בעיה לספק לו בדיוק את הלחות הרצויה. זה לא מספיק טוב לחות פחות או יותר? אפשר רק לשים לו כלי מים גדול בטרריום וזהו? ליונתן:אצל ראיתי שהפיתון דם בתא בתוך הארון ואין לו לחות יש לו רק כלי מים גדול, גם זה בסדר לעשות כמו שאתה עושה? תודה רע ליבני

לא תמיד כשיש לחות אתה תראה מים

על הארון, רק שהטרריום חם יותר מהשטח בחוץ אתה תראה טיפות מים ניגרות על הזכוכית. את הלחות לא רואים, את הלחות מרגישים. אתה יכול לבדוק את הלחות בצורה די פשוטה, תקנה מד לחות. כמו שיש מד טמפרטורה יש גם מד לחות. וחוץ מכלי המים רצוי לרסס את הנחש במים מספר פעמים ביום.

T0M3R

New member
בקשר למצע

יונתן בכל המקומות (גם בארץ וגם בחול) ראיתי שמתמשים בכבול קוקוס, לפעמים היו עושים תערובת כמו שעשיתי לזעמנים שלי (להם זה בשביל היופי) של כבול קוקוס, השבבי עץ הרגילים והשבבים של הקוקוס. הכל ביחד יוצר תערובת גם טובה לשמירת על לחות גם יפה לעין וגם בגלל החתיכות הגדולות הנחש לא בולע כמעט כלום, הכמות המזערית הזאת לא מהווה סיכון...

אני ראיתי שמשתמשים בשבבי עץ קוקוס

בשום מצב לא בנסורת רגילה (בדרך כלל עשויה מעץ אורן). יש הנוהגים לסדר את הכלוב כך: מצע עיתונים וקופסא עם שבבי עץ קוקוס לחים שם הנחש יכול לשבת כשהוא זקוק לתוספת לחות. אבל אדמת קוקוס נכנסת להם לפה ולא ראיתי בשום מקום שמשתמשים בזה. אם תערבב שבבי עץ אורן במצע שאמור להיות לך יהיה לך ריקבון תוך כמה ימים דבר שעלול לגרום להרבה בעיות לנחש וגם לריח ממש לא טוב.

T0M3R

New member
לא התכוונתי לנסורת

אלא לשבבי עץ, לא יודע בדיוק איזה עץ, תיכנס לגלריה שלי ותראה תמונות בטרריום של מלאני

salingre

New member
איזה גודל מגיע פיתון דם...

מאיפה אפשר לקנות במחיר סביר ומי שיכל לשים תמונה בבקשה ?? תודה

T0M3R

New member
רד מזה כבר עכשיו

המחיר מתחיל מ1200 בכלל בכלל בכלל לא מתאים למגדל מתחיל מגיע ל2 מטר יש יוצאי דופן של עד 3 מטר

salingre

New member
אני היה כנה איתך...

אבא שלי מנכ"ל הספארי ואנחנו מיליונרים

salingre

New member
שאלה למבינים

איזה גודל מגיע פיתון דם ?? איזה נחש כדאי לי לגדל אני מתחיל אבל לא רוצה צעצוע מי שיכל שיוסיף תמונות תודה רבה אורי

T0M3R

New member
כמו שכתבתי לך למעלה

רד מזה.... מגדל מתחיל, אבל לא רוצה צעצוע, קנה כרכן צהוב. למה פתחת שני עצים?!

salingre

New member
תגידו???

איך אתם יודעים שאני מתחיל?? נ.ב החלטתי לקנות בואה!! ביום שבת הקרב ובא

יודעים שאתה מגדל מתחיל לפי השאלות

אבל אתה חייב להתחיל לשרשר את ההודעות שלך כי זה מתחיל להפריע. אם אינך יודע מה זה אומר "לשרשר" תגיד ונשמח להסביר לך. אבל בבקשה תכתוב את תגובתך כתגובה למה שאני כתבתי כרגע.

לשרשר זה:

כשאתה רוצה לכתוב שאלה או תגובה בנושא קיים אתה הולך להודעה שבה כתוב הנושא ולוחץ על כפתור התגובה במקום ללכת ולפתוח הודעה חדשה באותו הנושא. כמו שעשיתי בהודעה האחרונה שלך, הגבת להודעה שלי במקום ולא כהודעה חדשה.

למעלה