לחזור או לא לחזור, זאת השאלה!
שלום לכולם
, בדיוק גיליתי את הפורום אז חשבתי אם כבר להתייעץ במשהו קטן. מצטער על המגילה הארוכה, אני פשוט רוצה לתת רקע לשאלה שלי. התחלתי לשחק ב-WOW לקראת סוף 2006, ומאז אפשר להגיד שהתמכרתי בצורה רצינית, יותר מדי... התפכחתי רק לפני חודשיים בערך, ומרוב עצבים על בזבוז הזמן האדיר בשנתיים+ האחרונות, תפסתי את המחשב כולו וזרקתי לפח הזבל השכונתי (לא לפני שריסקתי אותו לכמה חלקים טובים על הרצפה בבית)
. את החודשיים האלה ביליתי בחו"ל אצל קרובי משפחה, לנקות את הראש ולשנות קצת אווירה. אפשר להגיד שזה עזר לי טיפה להתבגר
. חזרתי לארץ לפני שבועיים והמצב כמובן השתנה: התחלתי ללכת לחדר כושר, אני לומד לפסיכומטרי של מועד אפריל באופן עצמאי בבוקר (בערך 6 שעות), אני עובד בגלידירייה שכונתית בערב ומן הסתם יוצא פה ושם עם חברים (מה שהיה מאוד נדיר בזמנו). מה שקורה הוא, שבעבודה יש המון זמן פנוי בגלל שהתחיל "החורף". זאת אומרת שבמשמרת של 7 שעות שאני שם, 4 שעות מתוכם אני יושב משועמם. נשמע סבבה, אבל מתחיל להימאס עליי הזמן הפנוי וממש לא בא לי למלא אותו בלמידה כי אני מבזבז על הנושא כבר מספיק שעות בבוקר. לחנות שכנה לידי יש אינטרנט אלחוטי, אני יכול לקנות מחשב נייד ולחזור למשחק כשאני מבזבז עליו רק את הזמן הפנוי בעבודה בערב. השאלה שלי היא, עד כמה קשה לתמרן בין עבודה, ללימודים, ליציאה עם חברים ולמשחק עצמו? יותר נכון לשאול, עד כמה קשה לשלוט בעצמך לא לחרוג ממספר שעות מקסימלי כל יום במשחק? אני יודע שזה דבר אינדיבידואלי ותלוי בכוח רצון של כל אחד, אבל אני בטוח שכמה מכם היו/נמצאים במצב דומה, ובמיוחד עם ההרחבה החדשה שיצאה שעוד לא התנסיתי בה בכלל! זה אפשרי לשלב את המשחק עם לימודים לפסיכומטרי ועבודה, או שעדיף לי לשכוח ממנו עד לחודש אפריל לפחות אחרי הפסיכומטרי? מצד אחד אני חושב בצורה הגיונית, שעדיף לי להשקיע את כולי בלימודים, אבל מצד שני המשחק היה ממש כיף ואולי הפעם אני אצליח לשלוט בהרגלי הישיבה שלי מולו כך שהוא לא ישפיע יותר מדי...
שלום לכולם