לחזור או לא לחזור, זאת השאלה!

N B I

New member
לחזור או לא לחזור, זאת השאלה!

היי כולן :) אומנם לא היתי פה מלא זמן אבל אשמח לשמוע את דעתך בהתייעצות קטנה. אחרי 11 שנים של התעמלות ברמה עממית פרשתי (התגייסתי לצבא) ואני באמת ובכנות מרגישה שההתעמלות חסרה לי, לא רק במובן הפיזי אלא בעיקר נפשי. התעמלות היתה המקלט שלי, הרגשתי טוב שם עזר לי לנקות את הראש. עכשיו בצבא אני עומדת מול אתגרים גדולים יותר ממה שעשיתי אי פעם, אני מרגישה מותשת וקשה לי ברמה הפיזית (למרות שאני לא עושה שום דבר חוץ מלשבת על כיסא כל היום). אני משרתת בתל אביב יוצאת כל יום בשש וחצי מהבית (גרה בירושלים) ומסיימת את יום העבודה בערך בשבע-שמונה (אך אפשר לדאוג שאני אצא יותר מוקדם) מה שאומר שאני מגיעה הביתה בערך בתשע-עשר-אחתעשרה אני חוזרת מותשת, השאלה שלי האם לדעתכן שווה לי (האם לא יהיה מסוכן) לחזור להתאמן באיזה חוג בוגרים באזור תל אביב, מצד אחד אני מאמינה שזה "ימלא לי את המצברים" אבל מצד שני אני מפחדת שזו תיהיה מעמזה שאני לא אצליח להתמודד איתה. סתם בשביל התמונה הכללית, כשפרשתי היתי ברמה הזו: פליקים (כמה שצריך), ערבית פליק סלטה, קפיצת ידיים סלטה, סלטה לפנים עם משטח רגיל (אגב הכול על מזרונים כאלה של ביה"ס, לא משהו רציני), סלטה בגוף ישר מקפצית, סלטה בקיפול עם סיבוב שלם, גלגלון בלי ידיים... אני לא בכושר, אבל זה דבר שאני יכולה לעבוד עליו אם תיהיה לי מטרה, עדין גמישה והכי חשוב עדין אוהבת מאוד התעמלות (חוזרת מדי כמה זמן לקבוצה הישנה שלי כדי להדריך) מה אתן אומרות? שווה את אובדן שעות השינה (ואין דבר יותר קדוש משעות שינה עבורי)? ואם כן, אז איפה? צריך לזכור שלא היתי איזו מתעמלת גדולה, סתם בשביל הכיף! תודה מראש!!!! נטע :)

לחזור חלקית

היי נטע, נחמד לשמוע ממך. גאים בך על שירותך המסור בצבא. בדיוק בשביל זה, המציאו את שיטת האימונים הפתוחים. את משלמת לפי אימון (כל אימון בנפרד ולא תשלום לחודש) ובאה כשמסתדר לך. וכך אם את בהתקף התעמלות את הולכת לאימון, ואם היה לך יום קשה ואת עייפה את לא הולכת. תתחילי, תנסי, תתאמני כשאת יכולה ותראי מה יהיה. בהצלחה! אם את משרתת בת"א הכי קרוב לך זה הדר-יוסף. תהני.

N B I

New member
הבעיה היא

שכל הימים עייפים ומתישים. כל יום אני חוזרת הביתה גמורה - מקלחת, איזה חתיכת לחם ולישון, אין לי כוח ליותר מזה. עכשיו, אני חושבת שאולי זה קשור לזה שאין לי ההתעמלות, זה ידוע שכשעושים פעילות גופנית מרגישים סוג של ערנות. והתעמלות זה הספורט היחיד שאני אשכרה טובה בו...

תנסי ותראי

תנסי כמה פעמים ותראי מה קורה. אם זה גומר אותך אז תוותרי, אם זה ממלא אותך באנרגיות תמשיכי. חשוב שתנסי לפחות שבועיים ולא רק אימון אחד. בהתחלה זה יהיה קשה, אולי גם יתפסו לך השרירים ותהיי עייפה, אבל תתני לגופך צ'אנס של כמה אימונים ותראי מה קורה.

N B I

New member
כן אני חושבת שזה מה שאני אנסה לעשות

למישהי יש פרטים על החוג שם? שעות? תשלומים? ובכלל עם מי צריך לדבר?

פרטים על האימונים בהדר-יוסף

ימים א' + ג' שעות 20:00-21:30 הפועל ת"א, מאמנת מיה שני, 40 ש"ח לשיעור + 100 ש"ח ביטוח לשנה ימי ד' שעות 20:00-21:30 מכבי דן, מאמן אולג, 35 ש"ח לשיעור כולל הכל ימים ב' + ה' שעות 20:00-21:30 מכבי ת"א, מאמנים עמנואל וסבא רומן

N B I

New member
אני מחפשת "חוג" למבוגרים, שא יהיה הרבה מעל

הרמה שלי... יש דבר כזה? האם יש לכן המלצות לאיזה כדי ללכת? (יכולה ללכת בכל יום חוץ מחמישי) תודה!

אימונים פתוחים

למיטב ידיעתי בשלושת החוגים יש מתעמלים ומתעמלות ברמה גבוהה בהרבה משלך. אך מדובר באימונים פתוחים, כל אחד מגיע ועובד לפי הרמה שלו. זה לא אימון מובנה שהמאמן אומר מה לעשות וכולם עושים. זאת עבודה עצמאית, את מתאמנת על מה שאת רוצה והמאמנים נמצאים באיזור כדי לתקן, להעיר ולשמור. מאחר ומשלמים פר אימון, אין לדעת מי יגיע בדיוק מתי שאת תגיעי. אולי יגיעו טובים ממך ואולי לא...

נעממהה

New member
נעה, לא כתבת כמה עולה ביימי שני וחמישי....

ואם צריך ביטוח שני כמו אצל מיה שני... זה די חשוב... תודה!

אני לא זוכרת בדיוק

טווח המחירים דומה. אני לא זוכרת בדיוק אם זה 35 או 40 ש"ח לאימון, ואולי זה גם השתנה. לדעתי בשני וחמישי אין דמי ביטוח בנפרד, אבל שוב, אני לא יודעת במדוייק.

FIRES SHADOW

New member
שני+חמישי

לקבוצה כן יש ביטוח שמשלמים בתחילת שנה איזור ה100 שקל או 50 ובזה תלוי המחיר של האימון. מי שמשלם 100 על הביטוח משלם רק 30 לאימון ומי שמשלם 50 (הרוב) משלם 35 לאימון. האימון פתוח לחלוטין-כל אחד עושה מה שבא לו והרמה משתנה מאוד ממתחילים מאוד למתקדמים מאוד. לקבוצה של יום רביעי (אולג) המחיר הוא 40. הקבוצה עדיין חופשית אבל מי שרוצה יכול לקבל הנחייה כמעט צמודה והרבה עזרה. למקרה שלך הייתי ממליצה יותר על הקבוצה של אולג, שם תוכלי להתקדם בקצב שלך ועדיין ללמוד בצורה הגיונית ובטוחה שלב-שלב.

N B I

New member
האמת שנשמע מגניב

אמרנו יום שני, 40 ש"ח? ואיך זה הולך - אני פשוט מגיעה ומשלמת או שאני צריכה להודיע שאני באה או משהו כזה?

למעלה