לחזור אליו או לא../images/Emo35.gif זו השאלה../images/Emo70.gif
היי לכם
אז ככה: אני תפוסה. בחור מקסים שמתייחס אליו טוב ויפה, אבל הכימיה... לא שם. לפני שבוע היה לי יומולדת. חגגתי עם החבר בבית שלו. בדרך חזרה הביתה, האקס שלי, הרים אליי טלפון ואמר לי שהוא נמצא בעיר שלי, והוא מחכה לי במקום שהכרנו, ואם אני יכולה לבוא. הסכמתי. אנחנו ידידים טובים, אז לא חשבתי מה עומד לקרות... הגעתי לספסל שלנו, שבטיילת, מול הים. הוא חיכה לי שם הוא והגיטרה, שר לי שיר שהוא הלחין וכתב במיוחד בשבילי, והביא לי כמה מתנות חמודות (היה לי יומולדת). איכשהו נפלט לו שהוא רוצה לחזור. הייתי בהלם. אנחנו פרודים כבר שנה וחצי, ופעם אחרונה שראיתי אותו היתה לפני חצי שנה. ואני תפוסה והוא גם היה תפוס! הוא אמר לי שהוא רוצה להפרד בערב מהחברה שלו. והוא נפרד. הוא נישק אותי לשתי שניות, ואני הפסקתי אותו כי אני תפוסה. אמרתי לו שאני צריכה לחשוב על זה.... בנתיים המשכתי לצאת עם החבר, והיינו יחד בואלנטיינס, והרגשתי שזה לא זה, אבל אף פעם לא נפרדתי ממישהו ואני לא יודעת מה לומר לו. כי זה לא שהוא רע אליי או שאנחנו רבים או לא יודעת מה. אין לי סיבה פחות כואבת להפרד ממנו. גם עוד מעט היומולדת שלו וזה לא נעים
רק שהייתי אצל החבר ביומולדת שלי, חשבתי לעצמי שאולי יהיה נחמד לעבור לגור איתו. אבל אז הופיע האקס וקילקל הכל. בואלנטיינס הוא (ה-X) שלח לי מצגת חמודה של "10 סיבות למה את צריכה לחזור להיות איתי". וביום חמישי קיבלתי ממנו מכתב, שמסביר למה בדיוק הוא נפרד ממני לפני שנה. הוא טוען שהוא פחד לאהוב אותי כי הוא הרגיש שאני עדיין קשורה רגשית למישהו אחר, ואני לא יכולה לאהוב אותו ושהוא חשב שהוא סתם "ריבאונד". ובמקום לומר לי את זה, הוא החליט להגיד לי שהוא זה שלא חושב שיש לנו עתיד, שאנחנו לא מתאימים וכו'... לא משנה כמה רציתי שישאר וכמה דברים רומנטיים עשיתי בשבילו אחרי שנפרדנו, הוא לא נתן לעצמו להפתח ולסמוך עליי. שהוא כבר רצה לעשת משהו בנדון, בדיוק סיפרתי לו שאני יוצאת עם מישהו, ושוב הוא עצר בעצמו לומר את המילים. במכתב הוא אמר שהוא תמיד אהב, אוהב, ויאהב אותי. ובכל זאת, כל כך הרבה בילבול.... השבוע יש לו (ל-X) יומולדת. והוא בא אליי. ואני אמורה לתת לו תשובה. ואני בסרטים בגלל זה... כי מצד אחד כל כך רציתי אותו כל כך הרבה זמן, ומצד שני, התחלתי קשר טוב עם מישהו אחר. אנחנו כולה יוצאים חודש וקצת... מה אתם אומרים
היי לכם