לחזור בזמן..

• פותח הנושא CF15
  • פורסם בתאריך

CF15

New member
לחזור בזמן..

מה המאגיה אומרת על זה? בהנחה שהיא אומרת בכלל..

gwizard

New member
זה נושא מאוד מתקדם

שדורש קודם כל הבנה עמוקה של מה זה זמן ומה זה לא. מי שמחפש הוכחות מדעיות לדברים שאני אומר כאן לא ימצא כאלו בזמן הקרוב (משחק המילים מכוון). זמן הינו אשליה אשר נוצרה בכדי לארגן את חיינו לסדר מסויים של פעולות. זמן לא קיים בפועל. בגלל שזו אשליה ניתן בקלות יחסית לעשות כשפים פשוטים עם הזמן כמו האטה/האצה שלו יחסית למכשף המבצע. העבודה היא פנימית ומקרינה כלפי חוץ במצבים מסויימים התלויים בהכשרתו של המכשף. אני אישית הצלחתי כמה וכמה פעמים להאט זמן לסביבה וכתוצאה מכך להאיץ את שלי. כמו כן, שמעתי עדות של אדם שאני מכיר שהצליח לעשות מעבר פיסי בזמן. כמובן שאי אפשר להוכיח את זה פרט ללהתנסות בעצמך. אולי בעתיד

gwizard

New member
אה כן ?

אז תן לי לגעת בו, לראות אותו, להרגיש אותו, לשמוע אותו......וכ"ו. מתמטיקאים ופיסיקאים שומרים טוב טוב על המושג כי בלעדיו, כל המשוואות החמודות שלהם הקשורות במרחב יתפוררו כלא היו. אם מימד הזמן הפיקטיבי יעלם אז הכל יהפוך לכאוס (לפחות על הנייר).

TaPanta

New member
המשוואות ששלהם מפוררות גם כך :>

3.14 ????? איפה כל ההמשך ? תאכלס שלמה ידע להגיע רחוק יותר מ 3.14 ומה עם אי הודאות אשר קיים במדעי המתמטיקה? חברה המדע הוא מגדל בבל ראשון שצריך לפורר אם תשאלו אותי

אוי..בבקשה אל תתחילו שוב דיון עם כל

מיני מושגים מדעיים שאנשים לא מבינים.

RainBird

New member
אני בעד ../images/Emo45.gif כמו שסלביישן אמרה- זה לא פורום מדע, או פורום "הסבר על פי המדע את המאגיה". זה פורום אמנות המאגיה- דגש על האמנות.

gwizard

New member
אין לי שום כוונה להתחיל

מה גם שאני לא מצליח להבין חצי ממה שכתוב בהודעה שמעליך אז גם אם הייתי רוצה להגיב לא הייתי יכול
אני חושב שלפני ללמוד מדע, אנשים צריכים ללמוד תחביר.

TaPanta

New member
וברוח זו:

המדע הוא האלוהים בואו נשתחווה לפלצנות של עצמנו :L אופס שחררתי נוד :L אמן

gdisrael

New member
../images/Emo6.gif

סליחה. בכל אופן, להכליל בצורה בוטה שכל המשוואת מפוררות מכיוון הפאי, זה מגוחך, כי בין כה וכה לא כל משוואה כוללת את הערך פאי (או כל מספר אי-רציואלי אחר). בכל אופן, משוואות לא יכולות להתפורר, משוואות (ומעניין מדוע בחרת להשתמש דווקא במילה "משוואות", שהם חלק אחד מיני רבים במתמטיקה) משרתות צורך מסויים, מכיוון שערך הפאי כבר ידוע עד ל - 400 מיליון מספרים אחרי הנקודה, אנו לא צריכים דיוק רב יותר. אני חושב שאפילו אם היינו מדברים על חלקי-יקום, האומדון הזה היה מספיק. (אכן, היקום סופי, לפחות מבחינה פיזקלית, אמפירית). אי הודאות היא בפיזיקה, והיא נוגעת לקוונטום, לא למתמטיקה. את החברה המדעית ? צריך לפורר
אך מטעמים דתיים גרידא ! ולא, משיח יעשה את העבודה, בכל אופן.

ההגמון

New member
זמן הוא מושג הניתן

למדידה. מעבר לזה, אתה שומע אותו, בכך שהציפורים ישנות בלילה, וערות ביום. אתה רואה אותו בקמט חדש בפנים של אשתך היקרה, כשהזמן שעובר נותן את איתותיו. זמן הוא לא מימד פיקטיבי. וכבר יש משוואות שמראות כי הוא ניתן לנסיעה כמו שאורך ורוחב ניתנים לנסיעה.

gwizard

New member
בגלל זה אמרתי שזה נושא מתקדם

לא מבחינת הטכניקה המאגית, אלא מבחינת הקונספט והתהליך המחשבתי שאחד חייב לעבור כדי ללמוד לקבל את זה ולעבוד עם זה. אצלי זה בכלל משהו שמלמדים רק בדרגה שלישית וגם היו שם לא מעט אזהרות בדרך, כך שאני לא מתכוון לדחוף את הנושא הלאה. מי שירצה - יגיע לזה בשלב זה או אחר.

gdisrael

New member
עשי לעצמך סדר במחשבה, מותק

מרחב וזמן הם דברים תלויים ובלתי נפרדים, ועל כן מרחב המימד-זמן. אם את חשה במרחב (וגם, את לא ממש חשה במרחב) את חשה בזמן. למעשה, זמן מבדיל בין מספר נקודות שוות (דהיינו, מבחינת מרחב). אם לא, היינו עולם חסר תנועה וחסר התפתחות, למעשה, לא היינו עולם, כי היה גורם שהיה צריך להביא אותו לידי אותו הקיום ה"עצור".

gwizard

New member
האם זה קשה כל כך להבין שאני זכר ?

פשוט מסתכלים בכרטיס שלי או קוראים את ההודעות שלי בעיון. ועכשיו תנסה להסביר לנו איך בדיוק אתה חש בזמן. זה בהחלט יהיה מעניין.

TaPanta

New member
אין מעשה

המימד הרביעי מוטעה מיסודו הוא מניח בראש עבודתו את המונח על טיבעי שזה ממש לא פרקטי ומי זה ההוכיחו האלה בכלל? בוא עם מעשים לא עם דיבורים נכון להיום אנו קובעים מה הם ואיפה הם המימדים צאו מהקופסא הכל אשליה

Elfon

New member
מסע בזמן...

חזרתי עכשיו משבוע של גדנ"ע בבסיס ג'וערה שבצפון,כולי תשוש מעייפות והולך לישון. וכן,זהו באמת נושא מרתק , תגידו , זה אפשרי לעבור בזמן כשאתה בחלום צלול או חלום פשוט? :| שמעתי את זה איפה שהוא אני לא זוכר איפה סתם פרח בזיכרוני.... יש הסבר לזה או משהו חברה? :) אשמח לתשובה.

SVS1

New member
קצת ממני.

בסופו של יום, הכול תלוי בדימיון של המכשף. בהתאם לשאלתך, בחלום צלול ניתן לעשות הכול, לעבור בזמן הינה אופציה מן האנסופי שבבחירות. ישנם כל מיני סיפורים ומעשיות (אני אישית מאמין, אחרי שחווים את זה, מאמינים כמעט בכל) על לעבור בזמן (לתקופות אמיתיות, ולא לתקופות דמיוניות כמו בחלום) אחרי שמצליחים לצאת מהגוף בצורה אתרית (מסע חוץ גופי אם תרצה). אומרים שאפשר גם במסע אסטרלי, אבל אחרי שחוויתי את שני הדברים, מסע אסטרלי מרגיש הרבה יותר כמו חלום, לעומת מסע אתרי שזה משהו... של וואו.

למעלה