לחזור לארץ או להישאר בחו"ל

אדידס123

New member
לחזור לארץ או להישאר בחו"ל

שלום וברכה ותודה מראש לעונים :)
אני עוד שניה מסיים תואר ראשון במינהל עסקים בינלאומי בארה"ב ובינתיים לא מצאתי עבודה. לא התקבלתי לתואר שני באירופה ואמא שלי רוצה שאני אחזור לארץ, אתכונן למבחן לתואר שני ואקח אותו שוב על מנת ללמוד באירופה בשנה הבאה, תוך כדי עבודה כלשהי בארץ. כל מיני דלתות נסגרות ואני לא בטוח מה הכיוון. האם לחזור לארץ ולהשתקע? האם לחזור ולהתכונן למבחן על מנת לטוס עוד שנה? האם להתאמץ לחפש עבודה במדינה הנוכחית? אני לא בטוח מה לעשות עם עצמי בארץ, לא גרתי שם תקופה ואין לי מושג איזו עבודה מחכה לי שם. אני לא יודע במה אני רוצה לעבוד אבל אני דובר 4 שפות ואני רוצה להשתמש בהן בעבודה. תודה.

קוברה23

New member
היי

שלום, אשמח אם תפרוס את פריסת ההשוואה בעלת שתי אופציות בשאלה הבאה:
"האם כדאי לחזור לארץ לגמרי או כדאי לחזור לארץ ולשפר ציון על מנת לחזור בחזרה לאירופה"?

תודה!

אדידס123

New member
להלן הפריסה

האם כדאי לחזור לארץ לגמרי או כדאי לחזור לארץ לשפר ציון על מנת ללמוד באירו
&nbsp
תוצאות פריסת ההשוואה:
אפשרות 1
- שני המטבעות
- שלוש הגביעים
- שש החרבות
אפשרות 2
- קוסם
- אביר החרבות
- מלך המטות
מסר / עיצה - שלוש המטות

אדידס123

New member
רציתי להוסיף

שלא התייחסת להתלבטות האם להישאר בארה"ב, לנסות להוציא ויזת עבודה לשנה ולחפש עבודה. זאת גם אופציה. האם לפרוס אותה מול האופציה המנצחת בפריסה הראשונה? עלי לציין שקראתי מה הקלפים מייצגים ולמרות שאני הדיוט גמור הם מאוד מדוייקים כמו למשל שלוש המטות כעצה שמדבר על סיום תואר. אם תוכלי אולי קצת להרחיב על התוצאות ועל כמה הן חיוביות או אחרות ולא רק מה יצא (האם התוצאות חד משמעיות, האם הקלפים טובים במיוחד, מה הם מרמזים עלי כאדם...), אודה! :)

קוברה23

New member
נכון בטעות

פסחתי על ארה"ב. בכל מקרה גם ככה השאלה בסדר.
עדיפה לך האופציה השנייה. לחזור לארץ על מנת לשפר ציון כדי לחזור בהמשך לאירופה. אתה לא ממש רואה את חייך בארץ או לפחות כרגע ונכון לך להתפתח באירופה ולגור שם. הקלף המסכם מדבר על לימודים גבוהים ומעבר, אפילו פרופסורה. אני מקווה שההסבר הזה יספיק לך. אם תרצה לשאול לגבי ארהב תחכה לשבוע הבא. אנו לא נותנות תשובות מעמיקות מידי במסגרת פורום זה.

אדידס123

New member
תודה רבה על התשובה, אמשיך בשבוע הבא

היות והזמן מעט לחוץ מבחינת הוצאת ויזה והמשך מגורים בארה"ב ואין לי אופציות עבודה נראות לעין באופק.
&nbsp
יום נפלא!

למעלה