לחזור לבית האהוב

Play music

New member
לחזור לבית האהוב

לכל חברי הפורום מה קרה לכם לאן נעלמתם? חיזרו אל צ'אטTV המקום שממנו הכל התחיל המקום שממנו נוצרו המפגשים המגניבים וכן הביאו איתכם אנשים חדשים שיראו שזהו הצ'אט הכי מתקדם והכי איכותי שיש וממנו נוצרו אחלה של חברים גם לחיים ולא רק למקלדת אז קדימה תתחילו להחיות את המקום הזה שניקרה צ'אטTV ומי יודע אולי גם אתם תכירו אנשים חדשים שלכם באהבה-PLAY MUSIC (רועי)ושתמיד ניתראה בשמחות והצ'אט הזה אכן יצר כמה כאלה ועוד רבים וימשיך ליצור וזה יהיה רק בזכותכם אז קדימה צ'אטTV ...

לחזורלבית!!!לחזור לשכונת התקווה!!!!!!! ../images/Emo67.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם סתם לעבור לשכונת התקווה יעני!!!! מומומואוהמואמוהמואמוהמאומהואמוהמואוהההה סידים
הצ'אט נהיה בית קברות לבוטבוטים אשכרה.................... אתה נכנס אתה המום מעוצמת האנשים שם אין מקום בשרת(המעפן של תפוז שכל שניה "נותקת מהשרת") בוטבוט תעבור לGP נטענות אולי לא נתנתק רק ככה והלו חבר'ההההההההההההההההההההההההההה תחזרו לצ'אט לבית הכתום(תפוז פה כן??) לבית האהוב לבית המצחיק והמעליז והשמיייייייייייייייייייחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ו.......... מצווה גדולה להיות בשמחה להיות בשמחה תמיד!!!!!!!!!!!!!!!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
יש למישהו שקל??................ לללללללללללללללללללללללללללללללללללל בברכה... שלומי אפללו

לללללללללללללל מאמא לללללללללללללללל

אני רוצה את מישלללללללללללללללללללללללל תעברו לשכונת התקווההההההההההההה ללללללללללללללללל

הכאפה המצלצלתתתתתת

שיר טווווו אווובבב שללללל הדג נחשששששששששששששששששששששששששש ביצוע: הדג נחש מילים ולחן: שאנן סטריט, גיא מרגלית, אמיר בן עמי, משה אסרף, דודוש קלמס, יאיא ושלומי אלון כל מוזיקאי מוצא ת'עצמו מתוסכל להתפרנס ממוזיקה זה לא דבר קל אם זה אצלך בדם מעבר לתחביב למען מוזיקה את עצמך אתה מקריב זה אצלך לא פאזה זה מיין אוונס זה אופי ברוך הבא למחלה אתה נדבקת יופי בשלב הראשוני נקרא לו שלב החלומות אתה עוד ילד מתבגר לומד את הגבולות רוצה על גיטרה או על תוף לנגן להרשים ת'בחורות ולהתחיל כבר לזמר אם יש לך מזל ולהורים זה בא קל וכסף לא אזל ויש גם חוג פירגון דחיפה אתה נישאב נישאב פנימה רוצה מהר קדימה להראות לכולם שאתה תיתן להם באמאמא ובמסיבת סיום יא הקמת להקה אפילו קיבלת מחמאה זה לא מזיז לך כאילו נשאר רק לדפוק פוזות מול המראה לדמיין ת'הצלחה לחלום לכבוש ת'מדינה והופ הגעת לשלב הכאפה המצלצלת כי רוב המוזיקאים אוכלים בצה"ל וואחד סרט תגידו לא לא - לא רוצים אותו דבר תגידו די די - כי כזה שמעתם כבר תשימו סופ סופ- תשימו סוף לאשליות כי מה שאתם רואים בmtv זה בלןף כל מוזיקאי מוצא ת'עצמו מתוסכל להתפרנס ממוזיקה זה לא דבר קל יצאת מהצבא אתה רוצה להתפתח ממעגל האבטלה לצאת ולנצח מוזיקה תמיד היתה עיניין של טעם וריח עם חוסר ההצלחה שלך כבר אי אפשר להתווכח כל מה שתעשה סביר להניח עשו כבר קודם מהחלומות לכבוש את העולם נשאר רק מודם גרף האמביציה שלך מתנדנד עולה ויורד ולפעמים שקשה מידי חושב אולי להתמסד ואתה גם שאתה בטופ וגם שאתה בתחתית הבור תן לו רק במוזיקה ותן להמשיך ליצור לא בחור טיפש גם לא אחד שממהר להתייאש מזה שוואלה לא סגור מה יהיה הלאה מנסה להישאר פיכח להיות מודע אבל לא כלכך ידוע מה יהיה בשלב הבא תגידו לא לא... יאנג מוזיקאי אין יותר שלבים בדרך הבחירה שלך להיות יוצר טפל או בעל ערך כי אם יותר אומנים יתחילו ליצור קודם מהלב ולא במטרה שיטחית רק על הרדיו להתחבב אל תחשבו רק על לקנות קופונים לשיר על פלאפונים לבצע חידושים מונוטנים שירי ארוויזיונים ושאר הקלישאות אולי אם תתמיד את השינוי נחיל לראות איסמע מוזיקאי מני מה אני אמרתי שלא תבוא אחר כך ותגיד אופס לא ידעתי תגידו לא לא...

שיר הסטיקרררררררררררררררררררר

הנה עוד שיר חזקקקקקקקקקקקקקקק של הדג נחש................................ דור שלם דורש שלום תנו לצה"ל לנצח עם חזק עושה שלום תנו לצה"ל לכסח אין שלום עם ערבים אל תתנו להם רובים קרבי זה הכי אחי גיוס לכולם, פטור לכולם אין שום ייאוש בעולם יה יש"ע זה כאן נ נחמן מאומן no fear, משיח בעיר אין ערבים אין פיגועים בג"ץ מסכן יהודים העם עם הגולן העם עם הטרנספר טסט בירכא חבר, אתה חסר הקדוש ברוך הוא אנחנו בוחרים בך בחירה ישירה זה רע הקדוש ברוך הוא אנחנו קנאים לך ימותו הקנאים כמה רוע (כמה רוע רוע) אפשר לבלוע (אפשר לבלוע לוע) אבא תרחם אבא תרחם קוראים לי נחמן ואני מגמ מגמגם כמה רוע (כמה רוע רוע) אפשר לבלוע (אפשר לבלוע לוע) אבא תרחם אבא תרחם ברוך השם אני נושם ולכן... מדינת הלכה - הלכה המדינה מי שנולד הרוויח יחי המלך המשיח יש לי בטחון בשלום של שרון חברון מאז ולתמיד ומי שלא נולד הפסיד חברון אבות שלום טרנספר כהנא צדק cnn משקר צריך מנהיג חזק סחתין על השלום תודה על הבטחון אין לנו ילדים למלחמות מיותרות השמאל עוזר לערבים בגין טוב ליהודים פושעי אוסלו לדין אנחנו כאן הם שם אחים לא מפקירים עקירת ישובים מפלגת את העם מוות לבוגדים תנו לחיות לחיות מוות לערכים כמה רוע (כמה רוע רוע) אפשר לבלוע (אפשר לבלוע לוע) אבא תרחם אבא תרחם קוראים לי נחמן ואני מגמ מגמגם כמה רוע (כמה רוע רוע) אפשר לבלוע (אפשר לבלוע לוע) אבא תרחם אבא תרחם ברוך השם אני נושם ולכן... כמה רוע (כמה רוע רוע) אפשר לבלוע (אפשר לבלוע לוע) אבא תרחם אבא תרחם קוראים לי נחמן ואני מגמ מגמגם כמה רוע (כמה רוע רוע) אפשר לבלוע (אפשר לבלוע לוע) אבא תרחם אבא תרחם ברוך השם אני נושם ולכן... לחסל, להרוג, לגרש, להטעות להדביר, להסגיר, עונש מוות, no fear להשמיד, להכחיד, למגר, לבער הכל בגללך, חבר וכולםםםםםםםםםםםם כמה רוע (כמה רוע רוע) אפשר לבלוע (אפשר לבלוע לוע) אבא תרחם אבא תרחם קוראים לי נחמן ואני מגמ מגמגם כמה רוע (כמה רוע רוע) אפשר לבלוע (אפשר לבלוע לוע) אבא תרחם אבא תרחם ברוך השם אני נושם ולכן...

שיר הבוטבוט.....

בוקר טוב עולם מה שלום כולם? אני יורד מן החוטים אני לא ילד אמיתי כמו כל הילדיםםםם בוטבוטטטטט זהו שמיייייייייי

ועוד שיר טוב מאוד מאוד של הדג נחש!!! - מספרים

ביצוע: הדג נחש מילים ולחן: הדג נחש אחד הוא מספר המדינות מהירדן לים שתיים - מספר המדינות שיום אחד יהיו כאן. שלוש שנים וארבע חודשים הוא הזמן שנתתי לצה"ל, לא הייתי בקבע, הייתי בנח"ל. חמישה שקלים עולה נסיעה באוטובוס עירוני בעצם, ארבע תשעים, אבל עד שהדיסק יצא נותרו עוד כמה חודשים. הייתי בן שש כשסאדאת בא לארץ, בן שבע כשהם חתמו על ההסכמים. שמונה הוא המספר של אורי מלמיליאן, שהוא בלי שום ספק גיבור ילדותי. תשע פעמים הייתי קרוב מדי לפיגוע, לפחות - נכון לעכשיו. עשר - התשובה הכי ישראלית לשאלה - מה המצב? גם אני כמו כל היהודים עסוק במספרים עשרים וארבע, שבע, שתיים עשרה חודשים. גם אני כמו כל היהודים עסוק במספרים עשרים וארבע, שבע, שתיים עשרה חודשים. גם אני כמו כל היהודים עסוק במספרים עשרים וארבע, שבע, שתיים עשרה חודשים. גם אני כמו כל היהודים עסוק במספרים עשרים וארבע, שבע, שתיים עשרה חודשים. אשתי בת עשרים ושבע, אני בן שלושים. מתקרב מאד הרגע בו נרצה להביא ילדים. אבל נרצה גם שיהיה להם הכל אוכל, בגדים, כדורגל, משחקים. את מנכ"ל בנק הפועלים זה לא מטריד כי הוא מביא הביתה כל יום עשרים ותשע אלף שמונה מאות ושש עשרה שקלים. כל יום? אינעל רבאק תחלקו את זה בשתיים בחמש בעשר וזו עדיין משכורת חודשית יפה להיום, יסכימו איתי אלפי מפוטרי מפעלי הטכסטיל בישובי הדרום. הצמיחה בישראל באלפיים ואחת היתה מינוס אפס נקודה שש אחוז. אנשים שעד אתמול היתה להם עבודה רואים עגבנייה בפח וחושבים "איזה ביזבוז". מצב המשק הישראלי הוא החמור ביותר בארבעים ושמונה השנים האחרונות. ארבעים ושמונה? מוכר לי המספר הזה! מאיפה לעזאזל?... ארבע חברות סלולאר מתחרות על האוזן של שבעים וחמש אחוז מהישראלים, מנכ"ל סלקום הולך לבנק פעם בחודש מפקיד משכורת שש מאות שבעים וארבע אלף שקלים יש רבע מיליון מובטלים שלושים ושש אלף מהם נוספו השנה. כנראה שאלי לוזון צודק כשהוא שר... גם אני כמו כל היהודים עסוק במספרים עשרים וארבע, שבע, שתיים עשרה חודשים... זייפנים מציעים בעשרה שקלים דיסק שעבדנו עליו ארבע שנים. הדולר עלה בעשרות אגורות תוך שלושה שבועות הזניק את שכר הדירה למאות אלפי אנשים. בכיס אין מספיק לספרי לימוד וטיטולים מה עשתה הממשלה בתגובה? קיצצה שתיים עשרה אחוז מקצבאות הילדים. כשאשה תלך לעבודה היא תביא כל שעה שבע שקל ועשרים אגורות בממוצע פחות, ממה שגבר באותה העבודה היה מביא ואני לא נביא. אבל בין חמש מאות לשש מאות איש ימותו השנה בכביש, אדוני כבוד שר התחבורה, איך הנתון הזה גורם לך להרגיש? ועדיין המספר הכי גדול עד היום שמגלם את התקווה אבל ממחיש את האסון הוא זה שכשאומרים אותו כל אדם שפוי עובר לדום הוא... שש מיליון. גם אני כמו כל היהודים עסוק במספרים עשרים וארבע, שבע, שתיים עשרה חודשים...

אני נשבע לך

שנים חכיתי לקבל אותך במטה אוצר יפה!! אוצר יפה.... וזה הרגע הנכון לומר לך שאת בשבילי הכל... ולנגן בקול... אני נשבע לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך אני נשבע לך שאת לך את ימייייייייייייייייייייייייי ולילותייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אני נשבע לך שאתן לך את ימי ולילותיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אני נשבע לך... (אואואואוהוהואואו) דמע של אושר בעיניי אני רוצה אותך בתוך חיי בתוך חיי לנצח! את נאכזת ביידי קולות של מלאכים ומנגינה רק לך יפה... אני נשבע לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך אני נשבע לך שאת לך את ימייייייייייייייייייייייייי ולילותיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אני נשבע לך שאתן לך את ימיייייייייייי ולילותיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אני נשבע לך... (אואואואוהוהואואו) (אוף...)

אז בואו נראה... כמה שגיאות היו לי שהייתי...

עצבנית,מבואסת....! מטה,נאכזת,דמע,כיות,משלחת,מזנון,מה עוד היה!? קיצר! עפתי לעבודה... חיחיחיחיחיחי יאללה ביי.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה