לחזור להניק פעם ביום

ketty13

New member
לחזור להניק פעם ביום

שלום לכולם.
יש לי שאלה אולי קצת מוזרה...הבנות שלי בנות חודשיים והנקתי אותם רק 3 ימים ראשונים ( לא עמדתי באינטנסיביות מבחינה נפשית) ולקחתי כדורים לייבוש חלב. בכל אופן אחרי חודשיים אני מרגישה מוכנה והייתי מאד רוצה לחזור להניק אבל רק פעם ביום. השאלה האם זה אפשרי? (ניסיתי והבנות תופסו את הציצי)...אשמח לקבל המלצות

חזרה להנקה אחרי ייבוש החלב

הי קטי

שאלה בכלל לא מוזרה.
יופי שהנקת 3 ימים - זה יותר טוב מכלום. הסתכלי על חצי הכוס המלאה. הן קיבלו את החלב שלך וזה נהדר.

אני לא יכולה להבטיח לך שזה ילך, אבל - למה שלא תנסי ?
זה אומר להתחיל לשאוב כדי לגרות את ייצור החלב. אני מניחה שכרגע הגוף שלך לא מייצר חלב.
את צריכה לקחת בחשבון שלא בטוח שהגוף יצליח לייצר חלב להנקה אחת ביום, אבל בוודאי כדאי לנסות.
אני חלילה לא רוצה להפחיד אותך או לייאש אותך, אבל קחי בחשבון שצריך לשאוב קודם כדי לגרום לייצור החלב, וזה אומר לשאוב כמה פעמים ביום משני הצדדים ואולי אפילו לקחת משהו להגברת ייצור החלב. מנגנון ייצור החלב
עובד על ביקוש והיצע והגוף שלך לא מייצר ביקוש וגם לקחת כדורים שעזרו לייבש את החלב
אז צריך איזה "בוסט" כדי להתחיל לייצר מחדש.
תחשבי אם זה מתאים לך, כי זו עבודה שדורשת זמן והשקעה וכדאי שתדעי את זה לפני שאת מתחילה.

מה דעתך ?

ketty13

New member
לחזור להניק

הידיעה שאפשר להצליח מדליקה אותי ונותנת לי מרץ לנסות. השאלה היא כמה פעמים ביום כדי לשאוב וכמה זמן ולאיזו תקופה? ומה אפשר לקחת להגברת ייצור חלב?? תודה על העזרה והדרכה !!

ונוס 26

New member
אמצעים לייצור והגברת חלב

אני לא מומחית אבל רכשתי ניסיון בנושא
עונה לך עד שהדר תצטרף,
יש הרבה כדורים שנמכרים תחת בכותרת "הגברת חלב". יועצות מומחיות אמרו לי שמניסיונן מומלץ כמוסות חילבה (זה בכדורים בבית מרקח - לא התבלין!) או מורינגה. ממה שקראתי רק חילבה הוכח מדעית כיעיל אבל הרבה מדווחות גם על יעילות של מורינגה.
אני לוקחת חילבה כבר חודשיים כמעט וזה בהחלט עוזר לי. כדאי לקחת 9 ביום (3 כמוסות 3 פעמים).
יש כאלה שיש להן בעיה עם הריח של החילבה, יש חברות שמייצרות חילבה נטול ריח. מנסיוני לא חובה לשלם יותר בשביל הנטול ריח. אני קונה של הדס, זול יותר ולפעמים יש מבצע, ואין לי שום בעיות ריח.
ממליצה לך בתור התחלה לשלב גם חילבה וגם מורינגה, כדי להגדיל את סיכויי ההצלחה - מורינגה מעכב ספיגת ברזל, אם אני לא טועה, אז צריך להפריד את זה מברזל ואולי גם מתרופות אחרות (תבדקי על זה בגוגל).
תתחילי לשאוב עם לקטינה את יכולה (יש הודעה שלי בשרשור אחר פה בעמוד לגבי איך להשיג לקטינה), נראה לי שכדאי לשאוב משני הצדדים כל שלוש שעות ךפחות.
ממליצה לך ליצור קשר עם מרכז ההנקה של ד"ר ליבוביץ באודים היא מומחית בייצור חלב אצל אמהות שאין להן חלב בכלל (היו לה גם הצלחות עם אמהות מפונדקאות /מאמצות שבכלל לא היו בהריון ואין להן עדיין תינוק) המקרה שלך קל יותר. כנסי לפורום באתר שלה ותתיעצי גם שם.
בעיני נפלא שאת מוכנה לנסות ולהשקיע, זה בטח לא יהיה קל - אבל שווה לנסות.
בהצלחה!

ketty13

New member
ואווו תודה.

האמת זנחתי את העניין הזה לכמה ימים...אבל בהחלט אפנה למרכז הזה.יש לי בבית ספקטרה 3 אבל היא לא ככ חזקה,זה לא מספיק?

ונוס 26

New member
נראה לי שחשוב שזו תהיה משאבה חזקה

ומקצועית. תראי, הנקה זה לא עניין קל, הנקת תאומים זה עניין מסובך עוד יותר, והנקה אחרי שייבשת את החלב זה אתגר רציני. נראה לי שכדאי להצליח בזה, ואפילו רק כדי להצליח לנסות (גם אם הניסיון בסוף יוגדר כ"כשלון") את צריכה להיות מוכנה לקשיים ולמאמצים. נראה לי הגיוני מאד שתחליטי לא להסתבך עם זה, אבל אם את רוצה לנסות - וזה מדהים שאת רוצה!! - אז להכנס לזה עם כל הלב והנשמה, להחליט שאת נותנת צ'אנס ועושה מה שצריך, ואם לא - אז לא. כמו שהדר כתבה הענקת לילדים שלך 3 ימים של חלב אם, ואלו היו ימים חשובים ונתת להם המון. ההורות שלנו היא הרבה יותר מהחלב שבו אנחנו מזינים את ילדינו.
שיהיה ברור, אין לי ספק שאם תצליחי זה יסב לך אושר גדול, תוכלי להנות מהקלות שבשליפת השד בכל מקום, בלי להתכונן מראש עם תמ"ל ומים מורתחים, תוכלי ליהנות מהמגע והאינטימיות ותחושת הסיפוק הענקית כשאת מתחברת לשני תינוקות צורחים ובבת אחת שניהם יחד הופכים לצמד תינוקות רגועים ושלווים (מנסיון עם חלב שאוב להניק בו זמנית הרבה יותר קל מלהאכיל בקבוק וכשאת לבד עם שניהם וצריכה להרגיע את שניהם בבת אחץ - לא רק כי הם רעבים, אלא גם כי הם עייפים, חולים או סתם מכווצ'ווצ'ים - אז אין כמו לחבר את שניהם להשען אחורה, להדליק טלוויזיה ולהירגע יחד איתם, בידיעה שאת נותנת להם את הטוב ביותר.
אבל כל זה לא משתווה לנחת ולשקט שלך, לכן תחזרי להנקה רק אם זה עושה לך טוב!
בקיצור נראה לי שאם כן, אז כדאי מאד מאד שתצרי קשר עם מירה, בפורום ואם צריך גם בפגישה, ייעוץ אצלה עולה לא מעט, לדעתי משהו כמו 400-500 ש"ל לפחות לפגישה) אבל יש החזרים דרך ביטוחים משלימים (כי היא רופאה!) וזה יכול לצאת רק 100 או 150, וזה שווה לגמרי את החסכון שתחסכי על תחליפי חלב, אם הניסיון יצליח, וזה גם שווה את זה שתדעי אח"כ שעשית מה שביכולתך, ואם לא - כאמור
ממש לא נורא.
שיהיה רק טוב ורק בהצלחה
מצרפת קישור לאתר של המרכז של ד"ר ליבוביץ

תוספת

ונוס יקרה -

תודה רבה רבה קירה, כתבת נהדר.

גם אני חושבת שהספקטרה לא תהיה מספיק חזקה במקרה הזה.
נסי להתארגן על לקטינה של מדלה.

ketty13

New member
חייבת להודות שאני מתייאשת כשלא רואה

תוצאות מהירות. אבל תודות לייעוץ, הדרכה ותמיכה שלכן הרצון להתאמץ יותר חוזר! אז באמת המון תודות. אעדכן אם זה יצליח

למעלה