נראה לי שחשוב שזו תהיה משאבה חזקה
ומקצועית. תראי, הנקה זה לא עניין קל, הנקת תאומים זה עניין מסובך עוד יותר, והנקה אחרי שייבשת את החלב זה אתגר רציני. נראה לי שכדאי להצליח בזה, ואפילו רק כדי להצליח לנסות (גם אם הניסיון בסוף יוגדר כ"כשלון") את צריכה להיות מוכנה לקשיים ולמאמצים. נראה לי הגיוני מאד שתחליטי לא להסתבך עם זה, אבל אם את רוצה לנסות - וזה מדהים שאת רוצה!! - אז להכנס לזה עם כל הלב והנשמה, להחליט שאת נותנת צ'אנס ועושה מה שצריך, ואם לא - אז לא. כמו שהדר כתבה הענקת לילדים שלך 3 ימים של חלב אם, ואלו היו ימים חשובים ונתת להם המון. ההורות שלנו היא הרבה יותר מהחלב שבו אנחנו מזינים את ילדינו.
שיהיה ברור, אין לי ספק שאם תצליחי זה יסב לך אושר גדול, תוכלי להנות מהקלות שבשליפת השד בכל מקום, בלי להתכונן מראש עם תמ"ל ומים מורתחים, תוכלי ליהנות מהמגע והאינטימיות ותחושת הסיפוק הענקית כשאת מתחברת לשני תינוקות צורחים ובבת אחת שניהם יחד הופכים לצמד תינוקות רגועים ושלווים (מנסיון עם חלב שאוב להניק בו זמנית הרבה יותר קל מלהאכיל בקבוק וכשאת לבד עם שניהם וצריכה להרגיע את שניהם בבת אחץ - לא רק כי הם רעבים, אלא גם כי הם עייפים, חולים או סתם מכווצ'ווצ'ים - אז אין כמו לחבר את שניהם להשען אחורה, להדליק טלוויזיה ולהירגע יחד איתם, בידיעה שאת נותנת להם את הטוב ביותר.
אבל כל זה לא משתווה לנחת ולשקט שלך, לכן תחזרי להנקה רק אם זה עושה לך טוב!
בקיצור נראה לי שאם כן, אז כדאי מאד מאד שתצרי קשר עם מירה, בפורום ואם צריך גם בפגישה, ייעוץ אצלה עולה לא מעט, לדעתי משהו כמו 400-500 ש"ל לפחות לפגישה) אבל יש החזרים דרך ביטוחים משלימים (כי היא רופאה!) וזה יכול לצאת רק 100 או 150, וזה שווה לגמרי את החסכון שתחסכי על תחליפי חלב, אם הניסיון יצליח, וזה גם שווה את זה שתדעי אח"כ שעשית מה שביכולתך, ואם לא - כאמור
ממש לא נורא.
שיהיה רק טוב ורק בהצלחה
מצרפת קישור לאתר של
המרכז של ד"ר ליבוביץ