לחזור למשהו שיצאתי איתו

augusta

New member
לחזור למשהו שיצאתי איתו

יצאתי עם מישהו לפני בערך שנה היה מעולה, תקשורת טובה החלטתי לחתוך מסיבות דביליות היום אני מבינה שטעיתי והוא לא יוצא לי מהראש יש מצב שאם אני אפנה אליו הוא ירצה אותי עוד פעם? מה כדאי לעשות בשביל זה ואיך?

augusta

New member
עזרה- איך אני חוזרת לבחור שנפרדתי מ

איך עושים את זה? בלי שהוא ירצה להיות איתי בשביל לזרוק אותי אחרי למען שיקום האגו שלו?

augusta

New member
עשיתי טעות

הוא לא ענה על הרשימת דרישות שלי אבל מהר מאד הבנתי שזה שטויות ואם הוא עושה לי את זה אז הוא עושה לי את זה ולא משנה שהוא לא עונה על הרשימה הייתה ביננו תקשורת מדהימה וגם הוא ידע ואמר את זה

AVI0012

New member
תסבירי לו

תגידי לו שאת רוצה אותו ותפרגני לו המון..תיקני אותו

נעמייה

New member
לדעתי

תנסי ליצור איתו קשר, ותראי איך הוא מגיב כלפיך. אני לא חושבת שיש עיצה אחת טובה, שתגידי ככה וככה והוא יחזור אליך... את פשוט צריכה ליצור קשר ולראות איך העניינים זורמים, איך הוא מגיב כלפיך.

לפי דעתי..

אם הייתה סיבה פעם אחת לסיים את הקשר ןלהחליט שעדיף להפרד , לא רואה שום צורך לחזור לאותה מערכת יחסים.

augusta

New member
זה ממש לא נכון

אנשים משתנים ו ואם הייתה סיבה דבילית בעבר וכן הייתה "אהבה" במידה מסוימת וכיום דברים השתנו - אז למה לא לנסות בכל מקרה אף אחד לא מבטיח שמה שהיה פעם יחזור על עצמו אבל תמיד אפשר לנסות כמו שנאמר בסוף נצטער על מה שלא עשינו ולא על מה שכן עשינו

נוקס

New member
הייתי הולך על ביצים

לעיתים יש לנו נטיה "להחזיר" את הכבוד מפגיעה, מה שמביא אותי למחשבה שזה תלוי איך סיימתם את הקשר...

שזיפוני

New member
אז בגלל דעה כזו לא הייתי נולד!../images/Emo98.gif

ההורים שלי נפרדו וחזרו והתחתנו באושר, ברוך השם.
לפעמים הסיבה שגרמה להחליט לסיים את הקשר היא סיבה טכנית (כן, זה כנראה אומר שמלכתחילה האהבה לא הייתה מספיק חזקה אבל לפעמים האהבה חוזרת ובגדול), שיכולה להפסיק להיות רלוונטית, ואז אנשים מרשים לרגשות להחשף וזה לעיתים קרובות בא במין פרץ שלא יכול לבלבל - "זו אהבת אמת!"

LCA

New member
תלכי לפי הרגשות שלך!

אם את מרגישה שאת רוצה לחזור אליו, תעשי זאת! תפני אליו, תתנצלי, ובמקרה הטוב, הוא יסלח לך וירצה לחזור לקשר, במקרה הגרוע, זה לא ילך,אבל לפחות ניסית!! בהצלחה!!

B l a c k ICE

New member
אני יכול להגיד משהו כואב?

לי קרה בדיוק אותו הדבר... רק הפוך, אני זה שנזרק. ואת יודעת מה? אני לא מצטער על זה שהיא זרקה אותי (למרות שהיום היא מתחננת שנחזור...) נכון, היום אני לבד, ואם להגיד את האמת, אני לא מאמין יותר באהבה. אבל לפחות אני יודע שאני לא נמצא עם מישהי שלא יודעת מה היא מפסידה. אל תצפי שהבחור ירוץ לזרועותייך. כי הוא לא ... מה לעשות, כנראה שיש לו רגשות... (מה שאתן הנשים חשבתן, שאין לנו ...) ורשימה? ברור ... Black ICE

דבר ראשון צריכים כמובן לברר עם

הבחור בכלל פנוי ורוצה להתחיל בכלל קשר נוסף איתך. ודבר שני, הייתי ממליצה לך לחשוב טוף טוף למה פתאום את רוצה אותו ? למה פתאום את רואה אותו באור שונה ? אני מקווה שאת לא עושה את זה כי את מתפשרת ( כי ציינת שהוא לא היה לטעמך לפני כשנה ) . המון בהצלחה!

למעלה