לחזור לנאפה?

darike

New member
לחזור לנאפה?

אנחנו 8 בנות לפני גיוס ושנה שעברה היינו 7 לילות בנאפה(מדהימים...) הבעיה היא שאנחנו מתבעסות לעשות את אותו טיול למרות שהיה מהמם וזה בדיוק גם מה שאנחנו מחפשות כרגע , אבל מפחדו שזה לא יהיה אותו דבר מישהו כאן היה פעמיים בנאפה? מה אתם אומרים?

idanmoshe18

New member
תשמעי

אני מכיר עוד בנות במצבכן הן החליטו לנסוע לקמר עולה הרבה יותר אבל ליגה אחרת לגמרי

darike

New member
מה לי ולקמר?

קמר זה לא איזה קלאב מד מטורף כזה לפרות ? אנחנו ממש לא בעניין של טורקיה כזה איפה שכל הזמן אוכלים ובטן גב, והבנתי שבקוס יש מועדון אחד ,ובכלל אי אפשר להשוות את קוס לנאפה, מצד אחד אני אומרת לעצמי כמוך וואלה זה כמו אילת תכלס וזה הכי מתאים מבחינת מחיר ומה שאנחנו רוצות לראות והכל,ומצד שני יש כל כך הרבה איים ומלא מה לראות ...דילמה:(

yossibalali

New member
כנסי מותק

תאמת אני גם במצב כמוך... אבל אם היה לי אפשרות הייתי חוזר... גם ככל העזרה שאני נותן פה לאנשים נותן יותר חשק לחזור! אבל הצבא לוקח אותי אוטוטו ואין לי זמן לחזור לשם..... בכל מקרה את יכולה לנסוע לקוס את יכולה לעשות הפלגה לא חייבים דווקא איה נאפה..... ומתי היית שם שנה שעברה ואיפה?!

מאמי...

תשמעי מאמי גם אני נמצא בול במצך כמוך אני בצבא ויש לי אפשרות לנסוע לחו"ל ככה ל שבוע ואת האמת אין לאן לנסוע תורקיה??? מה נעשה שם??? יוון יקר...אז ניסע לנאפה כאילו זאת נסיעה לאילת שכל שנה נוסעים ונבלה אם יש את האפשרות לנסוע לנאפה לעוד פעם אחת אז סבבה.....אני נוסעע כי אני מרגיש שלא מצאתי...

darike

New member
כנס חבוב

שנה שעברה סוף יולי זה היה ב21 עד ה28 באנטאה -חלום...

yossibalali

New member
חלום ללא ספק

השנה בתאריכים האלה אני יתפוס צבא בג'נין שכם או משהו כזה חחח אני הייתי חודש אחריך

למעלה