לחזור לעצמי

rubber duck

New member
לחזור לעצמי

חודש של חופש לקחתי לי עצמי חודש של חופש חופש מהעבודה חופש מהרבה דברים אחרים אפילו לקחתי לעצמי חודש שלם חופש מהטיסנים ( לא היטסתי חודש וזה המון זמן בסטנדרטים שלי ) עשיתי דבריםש לא עשיתי המון זמן , כמו לבקר בים ללכת למופעים ובכלל נתתי לעצמי ללכת אחרי הלב
נתתי לעצמי גם להתרסק כמה פעמים ( שתי אהבות שבזו אחר זו ריסקו אותי עד דק ) היום הלכתי להטיס טיסנים נתתי לעצמי את התענוג הקטן הזה חזרתי הביתה פרקתי את הציוד והרגשתי איך משהו שוטף את גופי מבפנים מין תחושה של עוצמה וכוח משהו שלא עברתי מזמן שרון

מלמלה

New member
זה הקיץ ../images/Emo42.gif

שעושה לנו חופש מעצמנו לא? ככה אני מרגישה ומחר עולים כיתה ונהיה עוד יותר גדולים ....... ולגבי הטיסנים אני ממש לא בצחות אבל חשבתי שזה תענוג גדול ולא קטן

איזה יופי

האהבה הכי גדולה בעולם זו האהבה להטסת טיסן אני בעצמי לא מטיס טיסנים אבל יום אחד הטסתי טיסן בשמחה ואושר הוא טס באויר עשה כמה לופים ונחת הישר אל ליבה של אחת אחת מקסימה אחת שהוקסמה מאותה שמחה שממני קרנה בזמן ההטסה...... שתהיה לכולנו שנה טובה עם הרבה שמחה אהבה ובריאות

שף יקר, יש לך המון אהבה בלב ../images/Emo140.gif

אהבתי את השיר, ננהההההההההההדר מרגישה שגם היום שולטת האהבה בחייך ובליבך, החלום שלי הוא לעשות טיול בשמי הארץ במסוק...אני אעשה זאת ביום מין הימים זה יצטרף לרשימת הדברים שאעשה לכשאבריא. תמשיך לשוח מילות אהבה לאויר ביי איילת האביב

ואם אנחנו בחלומות אז ../images/Emo28.gif

החלום שלי לבנות בית הכי קרוב לים שאפשר, או להעביר את ביתי לשם.

למעלה