לחזור לצרות קטנות של החיים..

Black Star

New member
לחזור לצרות קטנות של החיים..

מרגיע, לא? היו כמה ימים שלא הצלחתי בכלל לחשוב על הצרות הקטנות שלי- ובמקרה שלי זה מדאיג. הכל התקטן לי מול הדאגות. לאט לאט אני מצליחה להרגיע ת`צמי. ועכשו אתם מוזמנים לשמוע את בעייתי- טוב, לא ממש בעיה. לא ממש אכפת לי... אבל לא נורא: יש איזה אחד- סליחה על הביטוי, יצור- מהשכבה שלי. חבל``ז כמה שהוא יצור.. בקיצור, בחיים לא דיברתי איתו בחיים, אבל אני מדברת איתו באייסיקיו. אחרי שכמה זמן הוא הציק לי למה אני לא אומרת לו שלום בבי``ס- ואמרתי לו שאם הוא יגיד לי אני אענה- הוא שאל אותי מה אני חושבת עליו. ואז הוא לא הסכים להגיד מה הוא חושב עליי בטענה שאין לו אומץ וזה ישפיל אותו... עשיתי ת`צמי כאילו אין לי מושג על מה הוא מדבר. בסוף אתמול הוא אמר לי, שלדעתו אני ממש יפה (ג`יז, תודה), וזה, ואז אחרי זה הוא עושה לי ``את בטח חושבת שאני מנסה להתחיל איתך``, אז אמרתי ``לא``, ואז הוא אמר ``ומה אם כן?`` אז שוב עשיתי ת`צמי כאילו אין לי שמץ של מושג על מה הוא מדבר. בקיצור- נראה לי שהוא רוצה להתחיל איתי (מאיפה בא לי הרעיון הזה), ואני כל כך לא בקטע, זה מגעיל אותי אפילו לחשוב על זה. אבל אני לא מסוגלת להיות רעה לאנשים ולהגיד להם כזה דבר... אני אפילו נחמדה לערסים שמתחילים איתי ברחוב וממציאה תירוצים במקום פשוט להגיד להם לעוף. אני לא מסוגלת להיות מגעילה. ואין לי כוח לזה. מה לעשות?

י.קטן

New member
מוכר, מוכר...

אני באותה הבעיה רק שאנחנו לא מדברים באי סי קיו, גם לי אין מושג מה לעשות אז אני פשוט נחמדה, אבל לא נשארת לדבר איתו הרבה זאת אומרת שאם הוא מתחיל לדבר אז זה שלום, אני חייבת ללכת, ביי והולכת. זהו יערה

Black Star

New member
אכן...

אני בכלל לא יודעת אם לקחת את זה כמחמאה או לא (נראה לי שלא), שיצורים מתאהבים בי. כמו כל תפיסת העולם שלהם גם תפיסת היופי שלהם ``שונה`` משל שאר העולם. אני יודעת על בנות אחרות שהוא מחשיב כיפות- וזה לא יותר מדי מחמיא לי. באסה. חוצמיזה מלבדו יש עוד איזה אחד מהכיתה שלי, סופר גלו על רמה, ואני לא יודעת אם הוא מאוהב בי (מקווה מאוד שלא!!!) או סתם חושב שאני ידידה שלו כי פעם וחצי הקשבתי לצרותיו. ממש לא נעים לי לנפנף אותו אבל הוא כזה דבק!!!

e-shfiyut

New member
כל החיים מלאים בכאלה

אז פשוט חייבים לדעת לצאת מזה כי העכשיו תהיה רק אי נעימות אבל יש אנשים... לדוגמא מוכרים וכאלה שמסתמכים על זה שאם הם ילחצו קצת אנשים יקנו את מה שהם מוכרים... חייבים להתמודד עם זה... אחרת יהיו בעיות כל החיים... עכשיו זאת התנסות ראשונית וחייבים ללמוד ממנה... הרי מישהו פה כבר אמר מה יוצא מזה בסוף... לא חבל? לירן

MiSheL

New member
אוי אוי אוי ........תקשיבי לי !

פעם גם אני לא ידעתי איך להגיד לבן אדם לא, לסרב ולפגוע ברגשותיו- עכשיו אני צריכה לחנך אותך כי אני כבר מומחית בזה :) .... הקיצר מה שגרם לי להבין כמה שאני לא יכולה להגיד לו הוא מקרה שקרה לי לפני בערך שלוש שנים וזו הייתה נקודת המפנה שלי בעצם, מאז הבנתי שאני בחיים לא יסכים למשהו אם אני לא רוצה, רק כדי לרצות מישהו אחר. היה איזה מישהו שהיה איתי בקשר ובהתחלה דיי נמשכתי אליו ואז פתאום בא לי בבום תחושת דחייה כזו שממש הרגשתי שאני נגעלת ממנו (ולא הבנתי איך לעזאזאל יכולתי להתנשק עם היצור...), הוא לצערי לא הרגיש שאני מנסה להתחמק ממנו, וכמה שניסיתי להשחיל תירוצים זה לא ממש הזיז לו. עד שהייתי צריכה לעשות מעשה כואב רק בשביל לגרום לו להבריז. דפקתי לו אחלה ברז - ולא סתם, הוא הגיע לפגוש אותי מחוץ לעיר ( הוא היה גר במרחק של חצי שעה בערך ממני או משהו כזה) בקניון, ואני פשוט לא הגעתי. מאז הוא הבין את הרמז טוב מאוד והקשר התנתק. את צריכה להבין שיש הרבה בנים שהם קשיי הבנה ולפעמים צריך לפגוע כדי לגרום להם להבין, ותראי אני חייבת להדגיש שאני מדברת פה על מקרים שזה ממש קשר התחלתי , לא על מקרים שאת בקשר ממושך עם מישהו ואתם כבר ממש מעורבים רגשית, כי אז זה סיפור שונה לגמרי... אני אתן לך עוד דוגמא, אני עובדת במועדון מאוד פופולרי ומתחילים איתי שם דיי הרבה בנים, דבר שלימד אותי להגיד `לא` בכל הוריאציות שאת רוצה ( כי יש לי את החבר הבוןבון שלי ), ופשוט את צריכה ללמד את עצמך להיות קצת רעה לפעמים, זה הכל ואם בא לך נוכל להרחיב על זה באיסיקיו כי יש לי המון סיפורים בנושא . מישל :)

Mind_Thief

New member
עצתי לך היא זאת:

תהי ישירה איתו...כל עוד לא תיהי ישירה איתו הוא רק יחשוב שלמרות ההסתייגות המסוימת אולי בכל זאת יש לו סיכוי איתך וינסה שוב ושוב, ויתקל בסירוב לא מוחלט הסתבכויות יתרות לשני הכיוונים, ובקיצור, רק יותר סבל... אני אישית מעדיף ישירות...למרות שאני שזאת הגישה הקשה שיותר קל לומר מאשר לבצע....אבל, אם יש לך את האומץ, אז זאת הבחירה הנכונה...

Black Star

New member
תראה עם מי אתה מדבר!!!

אני אשכרה מתרצת למי שמתחיל איתי ברחוב תירוצים שונים ומשונים (``ההורים שלי לא רוצים שאני אתחבר עם אנשים זרים`` ו``החבר שלי לא רוצה שאני אדבר עם בנים אחרים`` הם שני שיאים שהגעתי אליהם) ולא אומרת להם ישירות שאני לא רוצה אותם. לא עניתי לפלאפון שלי שבוע אחרי איזה קטע שהיה לי עם אחד, ולא רציתי להמשיך אותו, והוא כן רצה. אני לא מסוגלת להגיד דברים כאלה לאנשים!!!!!!

Mind_Thief

New member
אני מבין אותך, אבל...

כשמדובר בסתם ערס ברחוב שנותן לך תמספר טלפון שלו זה משהו אחד, אבל מישהו מהיבצפר שבטח חושב עליך כל הזמן, כמה שאת יפה, וכמה שאולי תיהיו ביחד...המממ...אני חושב שדי חבל על הבנאדם...משתמע מההודעה שלך שאין לו הרבה ``פוטנציאל`` אבל בכל זאת, אולי הוא כן מפסיד סיכוי עם מישהי אחרת....

Bar k

New member
תפעל לפי העצות שלך

יאיר אתה מציע את הגישה הישרה תפעל לפי העצות שלך... ואני מתגעגעת...

Bar k

New member
אני בדיוק כמוך,הייתי

הייתי בדיוק כמוך לא יכלתי להגיד לא לאנשים. הסכמתי למישהו לחברות כי רחמתי עליו ובמקום להיד לו ``לא!`` אמרתי כן לא יכלתי להגיד לא כל דבר שהוא ביקש הסכמתי עד שהוא כפה עליי סירבתי הוא נתן לי ללכת אבל הרגשתי שאני אשמה שאמרתי ``לא!`` שעמדתי על שלי החלטתי שאני אבוא על הבוקר לדבר אתו היינו שכנים הלילה האחרון שישנתי טוב, אני עכשיו נזכרת וכבר לא עולות לי דמעות בעיניים. התעוררתי בבוקר עם מצב רוח טוב ואפילו מעולה אמא שלי קנתה בגדים חדשים ומאוד שמחתי, החלטתי ללכת אליו לברר מה קורה בינינו יצאתי החוצה וכולם נעצו בי עיניים לא הבנתי למה ואז בא אליי אחד והציע לי חברות והסכמתי, למה לכל הרוחות הסכמתי לו? לא יודעת לא רציתי להגיד לו היינו חברים במשך שבועיים ואז הוא התחיל לשלוח ידיים ניסתי לסרב אך לא הצלחתי לא רציתי לפגוע בו, זה כל משמאמרתי לעצמי עשינו את זה ואז הוא זרק אותי. בא אליי עוד אחד ואותו הדבר קרה במשך שנתיים שלמות זה קרה, הכרתי מישהו שהתאהב בי לא האמנתי לו, לא יכלתי להאמין לאף אחד. אבל הוא הוכיח לי שנה ריכלו עליי לכלכו וקיללו אותי אבל הוא שינה אותי אנחנו עכשיו ביחד כבר חודש שמיני בקיצור, מה אני מזבלת לך את השכל תפני אליו ותגידי שאת לא מעוניינת בחבר, בהתחלה הוא ישאל אותך למה תגידי את המשפט הכי נדוש ``זה לא אתה, זו אני`` ואז הוא יגיד לך לפחות לנסות תגידי שחשבת על זה המון ולא. ככה את מתחשבת בו ולומדת לסרב ובקשר לערסים תנסי להתעלם מהם ולא להתחשב אלא בך כי מה יגידו אם יראו אותך עם ערסים. וזהו בר ק

e-shfiyut

New member
לדעתי...

את תאלצי לדחות אותו... באייסיקיו זה יותר קל וכמו שאמרת השאלה היא איך? יש כמה אפשרויות שעולות לי בראש, אף אחת לא נראית משהו אבל בכל זאת... 1 לבקש מאיזה חבר טוב, תעשו איזו הצגה שמשהו קורה ביניכם.. 2 פשוט להגיד משהו בסגנון - ``אני כרגע רוצה זמן לעצמי`` - גם אם זה יהיה שיא הצביעות... אין ברירה המטרה מקדשת את האמצעים. 3 פשוט להגיד לו - אבל יש בזה הרבה בעיות. 4 למצוא חבר אחר....אני יודעת שזה רעיון דפוק... 5 לשים אותו בIGNORE LIST באייסיקיו... ולהגיד לו לשהתפרמט לך המחשב... לפי מה שהוונתי ממה שתיארת הוא לא יבוא אלייך בבי``ס... מקווה שעזרתי ואם לא אז... חבל לירן

תגידי לו שיש לך חבר פושע...

האמת, עד כמה שזה ישמע נדוש ומוזר, הייתה לי חוייה דומה אבל קצת יותר פתוחה... הנה, אני אדביק פה חלק מהשיחה שלי עם רותם מהשכבה שלי: דוד, אם עדיין לא הבנת את זה: אני אוהבת אותך!!! ולא אכפת לי לצעוק את זה לכל העולם. אני יודעת שאתה לא אוהב אותי ובגלל זה עדיף לשנינו אם אני אתרחק ממך... רותם. אז זאת דוגמא, למקרה שבו דוקא ה``מציקה`` כן הבינה שהיא לא רצויה (אם כי זה לא נכון במאה אחוז, אכן יש לי רגשות מסויימים כלפיה), וזה פעל באופן חיובי לשני הצדדים. לי אישית לא הייתה בעיה לנפנף אותה כי היא דיי ציפתה מקטע כלשהוא שיבוא מהכיוון שלי, וכשזה לא בא, היא הבינה, אבל גם אני לא רציתי להיות רע, אז עניתי לה ככה: את לא חייבת להתרחק ממני. אם את רוצה פעם לצאת ביחד ולראות איך העניינים הולכים אחד על אחד, אז סבבה. השארתי לה דלת פתוחה, אבל אף פעם לא יצאנו. אולי זה אומר שאין לך שום בעיה איתו, כי הוא פשוט פחדן מדי כדי להתעמת אתך בחיים האמיתיים. פשוט תגידי לו ``כן כן, כשרוצים בקשר, באים ומבקשים`` אני כמעט בטוח שהוא לא יהיה מסוגל, ולך יהיה מצפון נקי. פושע. דוד, או מה שתרצו.

למעלה