~ לחזר או "לעצור" לבנתיים ?

Skar FaSe

New member
~ לחזר או "לעצור" לבנתיים ?

עם כל אחת זה אינדיבידואלי, ואחרת. ואף אחת לא ממש יכולה לדעת, או לענות לי בקטע נכון. אבל, בא לי לדעת אם להמשיך להתאמץ? או (מתי) לעצור? פגשתי במקרה את הבחורה הזאת אחרי הרבה זמן שלא ראיתי אותה - איך שהיא ראתה אותי חייכה תמים, נגשה אלי~ חיבקתי,נישקתי, "שלפתי אותה" מהרכבת, לקחתי אותה במונית הביתה, "תחנה הבאה יורדים לוקחים TAXI" - היא" למה TAXI? - היה מגניב במונית, החזקתי לה את היד, ובזמן שמדברים היא אמרה לי: " אני כל- כך שמחה שפגשתי אותך ברכבת" - ו שאלה אותי : " אתה רוצה אלי לכוס תה?" - לא התאים, כי הייתי קצת שיכור,מצונן, עייף ( היה בערך ;12:30 בלילה) ליד הבינין שלה התנצלתי על מה שהיה לפני זה, ועל זה שהייתי טמבל - והיא אמרה לי: " תשכח הכל" שאלתי אותה אם אני יכול להתקשר אליה, והיא אמרה: "כן" ושאלה: " יש לך את הטלפון?" וכשנפרדתי מימנה, בדרך הביתה שלחתי לה sms - kiss - והיא החזירה smily sms~ כל הקטע הזה עשה אותי קצת אופטימי.... -לא יצרתי איתה קשר שבוע וחצי אחרי הקטע הזה, והתחלתי לדבר איתה בצ'אט- והיא היתה קולית כזאת כייפית זרמה ושאלה:
" לאן נעלמת עוד- פעם?" - וגם הזכירה לי את זה שהיא הזמינה אותי אליה הביתה ואמרה : " אתה סרבת" ואני לא - אני מלא בנגטיב והרגשתי ש אני בכלל לא מדבר איתה כמו פעם... - לא דיברתי כמו אחד שמדליק בחורה...- לא כמו פעם... - אבל למרות זאת, היא אמרה בצחוק " אני אבא לבקר אותך" - ו: "אתה תמיד יכול לשלוח לי sms ~ ותמיד יכול להתקשר אלי" - גם אחרי ה קטע הזה עוד הרגשתי אופטימי אבל ביעס אותי לא הצלחתי לזרום איתה.. ולהיות ~ cool כמו פעם - לקחתי עוד כמה ימים " הפסקה " עוד פעם התחלנו לדבר עברנו לטלפון - היא סאבאבי, לפי הטון שלה אני מרגיש שהיא נהנית מהחיים, ואני כמו איזה אחד שצריך כדורים נגד דכאוון - ולא מצליח להדליק אותה כמו פעם... - כאלו "לא עושה לה את זה.." - הרגשתי שכאילו היא עושה משהו בחיים ונהנית מהחיים ואני כמו איזה כלום בלי חיים יחסית אליה..
( בישביל הפרוטוקול: פעם היא חתכה מימני כי היא חשבה שאני מבריז לה בטלפון, במקום להפגש איתה. אבל היא חזרה אלי אחרי חודש וקצת ואז, כן הצלחתי לזרום איתה והיא שידר ה לי " למרות הכלבכל זאת גיליתי שאתה מאד מוצא - חן בעייני " - אבל עכשיו זה לא יוצא לי :( אחרי זה דיברנו עוד כמה פעמים, ובגלל ש אני בנגטיב ולא טבעי..."אני לא עושה לה את זה" - כשהכרנו שנינו היינו מלאי שמחת חיים והיא גם לא ממש נותנת הזדמנות כמו פעם - גם הצעתי לה להפגש, והיא ענתה: " בוא אבל לא יודעת מתי...."
( פור ד' רקוקד - בגלל זה הכל התקלקל לי איתה - כי היא התעצבנה, והתאכזה שהיא אמרה שהכל אפשרי, ולא רציתי להפגש איתה(רציתי אבל לא יכלתי)
-
כמה ימים אחרי זה, היא שלחה sms ורשמה:" בא לי לכתוב לך ודיברנו והיה COOL - וכשנפרדנו כתבתי לה " אני אכתוב לך מחר"
למחרת כתבתי לה, והיא אמרה שהיא באמת כבר נרדמת - ושלחה לי sms בבוקר אבל חשבתי שזה לא מיועד אלי, ובלילה ניסיתי לדבר איתה וכתבתי לה: "Hi" והיא לא ענתה.. - כתבתי לה הודעה, שלא עניתי לה כי חשבתי שזה לא היה מיועד אלי - ורציתי להבהיר לה משהו: וכתבתי לה : "יודעת? הרבה זמן לא היינו בקשר, והכל קצת מבלבל לפעמים .. אם הייתי יודע שזה אי הייתי עונה לך..."
- בגלל זה קרה הפיצוץ בזמנו כי היא חשבה שאני נבריז לה בטלפון כשהיא רצתה להפגש..) והיא ענתה: "ה sms היא תגובה למה שרשמת לי אתמול- ובתגובה לזה שכתבתי לה שהכל קצת מבלבל לפעמים רשמה: " אל תחשוב יותר מידי - הכל הרבה יותר פשוט!!!"וכתבה גם עוד הודעה : " אתמול לא עניתי לך כי ישנתי" ( אולי כדי שלא נחשוב שהיא התעלמה מימני..
מכאן לשם, עברו עוד מעט שבועיים, ומאז בכלל לא בקשר - היא לא יוצרת קשר, וגם אני לא....
וזה קצת מבלבל, היא לא יוצרת כמעט קשר כמו שהיא היתה יוצרת פעם אחרי שאני אני לא מצליח לדבר איתה בצ'אט כי היא נרדמת - מנסה לקבוע והיא אומרת: "בוא אבל לא יודעת מתי" - ומצד שני ה "אני כל- כך שמחה שפגשתי אותך ברכבת" - ו שאלה אותי : "אתה רוצה אלי לכוס תה?" - "הזמתי אותך ואתה סרבת"" לאן נעלמת עוד פעם" (זאת אולי העטות שעשיתי... וג זה שאני לא זורם...) "אתה יכול לשלוח לי sms ~להתקשר אלי מתי שבא לך"
לא יודע.... להמשיך "לחזר "? או "לעצור" על hold בנתיים?

קרמבו341

New member
היי לך

זוכרת אותך מפעם, אז אשתדל לא לתת לך את העיצות מהסוג שאתה לא אוהב לקבל

&nbsp
דבר ראשון, תעשה לעצמך ולמי שקורא אותך טובה גדולה ותפסיק עם התירוצים. עייף, מצונן, חשבת שזה לא סמס בשבילך, וכו׳ וכו׳...שנינו יודעים שהבעיה היא שאתה אובססיבי כלפי הבחורה הזאת, וכל פעם שאתה צריך באמת לתקשר איתה אתה מת מפחד, בורח ונעלם. אחר״כ אתה מתחרט ומתבאס שהיא שוב התאכזבה ממך. אני מבינה שאתה מרגיש נחות לעומתה ולכן קשה לך לייצר איתה תקשורת, אבל אתה נמצא במצב שחוזר על עצמו שוב ושוב ושוב.
&nbsp
אין טעם שתחזר אחרי בחורה אם אתה לא מסוגל להתמיד. לשלוח פרחים ואז להעלם שוב לא יקדם אותך לשום מקום. גם לנתח באובססיביות את ההתנהגויות שלה לא ממש מוביל למקום טוב - לפעמים היא יותר בעניין, לפעמים פחות, לפעמים מאוכזבת ממך ולפעמים בא לה לתת עוד צ׳אנס (ה׳ יודע למה...).
&nbsp
בקיצור, אתה חייב לקבל החלטה פעם אחת ולתמיד: אתה חושב שאתה שווה אותה? שאתה מרגיש מספיק טוב עם עצמך כדי להיות איתה במערכת יחסים בריאה? אם כן - נסה ליצור איתה קשר בלי ההעלמויות המעצבנות שלך. אם לא - שחרר ממנה כבר ותמשיך בחייך.
&nbsp
ורק בסוגריים - אני עדיין מאמינה שכל העיסוק בבחורה הזאת מאפשר לך להימנע מהתמודדות אמיתית עם נושאים חשובים יותר (וכואבים יותר) בחיים שלך, אבל יודעת שלא תסכים איתי.

Skar FaSe

New member
-- אני לא נעלם!

זה לא היה תרוץ ! (שיכור מצונן) אני מתנהג איתה אחרת הפעם ולא נעלם!
זה היה מפתיע ! ֿבמקרה ראיתי אותה ברכבת - מתוך 8 או 10 קרונות ב -12 בלילה, ובמקרה נפלתי על הקרון שהיא היתה.הוצאתי אותה מהרכבת, ולקחתי אותה בטקסי הביתה - נסיעה ארוכה בלילה,כדי להיות איתה קצת לבד -האם זה לא מראה על משהו? לא היה נעים לי לעלות אליה הביתה, כשאני שיכור, ומצונן אחרי כל- כך הרבה זמן שלא היינו בקשר - מה לא הגיוני בזה? וכשהייתי איתה מתחת לבינין שלה, ניסיתי להתנצל על מה שקרה בעבר, ואמרתי לה שאני יודע שהייתי אידיוט, ושאלתי אותה אם ֿאני יכול להתקשר אליה, ובדרך הביתה שלחתי לה "kiss" ב - sms ~ מה לא נורמלי בכל זה? אבל היא זכרה את זה כשדברתי איתה בצ'אט ( אמרתי לה: you welcome על משהו, והיא ענתה " פעם שעברה לא הייתי welcome בישבילך? - שאלתי : " when?" ~ היא : כשלקחת אותי הביתה לפני כמה ימים בטקסי הביתה, הזמנתי אותך לכוס תה- אתה סרבת" - הסברתי לה שהייתי שיכור , ומצונן
ולמה את קובעת עובדה שאני נחות מימנה?? בחורות כן נדלקות עלי ואני כן מצליח לעניין אותן - וגם אותה במיוחד - היא אמרה לי שהיא נדלקה וידעה שהיקרה משהו מהרגע הראשון שהיא ראתה אותי - איך שהיא ראתה שאני מסתכל עליה היא רצה אלי וחיבקה אותי ( פשוטו כמשמעו) ומאותו הרגע היא היה דבוקה אלי - לא יכלנו להפסיק לדבר בטלפון שעות בדייט ...~wow ~... היא בכלל הייתה מודהמת כל הזמן אמרה לי " איך אתה יודע בידיוק את "הנקודת" ( כשנגעתי בה ) איך אני אוהב את הריח של העור שלך - בכתה ולא הצלחתי להרגיע אותה כשנפרדתי כתבה לי " הייתי כמו באגדה איתך - ואני אקנא בזאת שאתה תאהב" - וכשהתקשרתי אליה מהבית שמעתי אותה עדיין בוכה...
ולמחרת היא בעצמה קבעה איתי מקום, ושעה, רצתה לבא אלי הביתה ו אחרי 5 דקות אצלי בבית הייא היתה בלי חזיה -
אז איפה כאן המרגיש נחות לעומתה????
הקטע עם הפרחים היה מזמן!!!
אבל אולי בגלל זה היא מתנהגת אחרת עכשיו!

- כן..- עשיתי כמה טעויות , אבל לא כאלה קריטיות כמו פעם... - לקח לי שבוע וחצי עד שיצרתי איתה קשר מאז שנפגשנו במקרה - כשדברנו היא שאלה:" לאן נעלמת?
- עניתי : " חשבתי שאת עסוקה השבוע בגלל שישי לך יום - הולדת ולא רציתי ללהטריד" (אולי טעות)
וגם אולי עשיתי טעוות עם - ה - sms- שחשבתי שהגיע אלי בטעות - על הבוקר קיבלתי את זה -----> )))???" - ולא הבנתי מה זה - בגלל זה חשבתי שזה לא היה אלי - ובערב הסברתי לה את זהת וכתבתי לה בכנות שהרבה זמן לא היינו בקשר ו "הכל קצת מבלבל לפעמים" - והתשובה שלה היתה : " על תחשוב יותר מידי - הכל הרבה יותר פשוט " ( מאז אנחנו לא בקשר - עברו שבועיים)
מה לא הגיוני בכל זה?? האם זה כזה קריטי? זה לא כמו לשלוח פרחים, ולא לרצות להפגש, או לקנות מנורה באמצע הלילה
לעומת זאת - אני כן מנסה ליצור איתה קשר ולדבר איתה- והיא , אומרת שנרדמת - ניסיתי להציע לה להפגש, והיא עונה "בוא אבל אני לא יודעת מתי.." - היא כמעט ולא יוצרת קשר כמו פעם - ואני לא יודע אם יש טעם לנסות להמשיך לחזר - או שהיא "משדרת לי" שנעוף לה מהחיים -
-
אני לא מנתח באובסיסיביות - אני מנסה להבין אותה! הפעם התנהגתי אחרת! - בגלל זה אני מתייעץ...

btw - פעם כתבת לי משהו style ~ אם תצליח ליהיות פעם בקשר עם הבחורה ,היא תפיל עליך ים מבחנים כי אכזבת אותה יותר מידי פעמים ותצתרך לעשות את ה"עבודה הקשה"

קרמבו341

New member
אוקיי

אם אתה מרגיש שאתה לא נעלם הפעם, אולי אתה צודק. לי, מהצד, נשמע קלוש לא להתקשר למישהי שבוע וחצי כי יש לה יום הולדת. אם אני טועה, תרגיש חופשי להתעלם.
בקשר ל״נחות לעומתה״ - לא כתבתי שזה מה שאני חושבת. אני לא מכירה לא אותה ולא אותך, כתבתי שזה מה שנראה שאתה מרגיש ביחס אליה. אם אני טועה, תרגיש חופשי להתעלם גם מזה.
אני זוכרת מה כתבתי לך בעבר, אבל מעניין שזה המשפט היחיד שאתה זוכר. זה היה משהו יחסית שולי, את הדברים המרכזיים יותר (שקשורים אליך ולא אליה) כנראה פחות נעים לזכור...
שיהיה בהצלחה בכל מקרה.

&nbsp

קרמבו341

New member
ועוד משהו

אולי במקום כל הסמסים והצ׳אטים והרמזים והניתוחים פשוט תזמין אותה לדייט? אם תסכים אז יופי, אם תנפנף אותך גם טוב כי תדע לפחות איפה אתה עומד. אבל תזמין באמת - לא ״אולי מתישהו פעם בא לך ללכת לתערוכה וכו׳״. תזמין, תציע מועד ותעמוד בו. עדיף מכל המשחקים האלה שלא נגמרים. קצת אומץ...

Skar FaSe

New member
i did it!

- פשוט פיספסת את זה...
היא היתה חולה באותו זמן - ואז תוך כדי שמדברים ,כתבתי לה " בואי נלך להסתובב כשתבריאי?" ( זרקתי רעיונות)
והתשובה שלה היתה :
"בוא אבל לא יודעת מתי"
התבעסתי מהתשובה שלה, ועניתי לה שהיה קלאסי לפגוש אותה במקרה, ושפעם מאד אהבתי לבלות איתה (ואני יודע בודאות שגם היא!)
ואז כתבתי לה: " im a dumb fuck ( בגלל כל השטויות שעשיתי בעבר )
היא ענתה: ~ ______(השם שלי)______ מה יש לך?? הרי הכל טוב.. - וכך השיחה הסתיימה..
היא הבריאה לפני שבועיים +.... ומאז אמרה לי כמה פעמים שהיא נרדמת כשניסיתי לדבר איתה
- אז עם הכל אעונטא, לא יודע למה היא אמרה : "אני כל - כך שמחה שפגשתי אותך" - והזמינה לעלות אליה הביתה ועוד זכרה, והזכירה לי את כשדיברנו בפעם אחרי זה.... וגם אמרה " אתה תמיד יכול להתקשר אלי, ותמיד יכו לכתוב לי" - ועכשיו היא ככה אחרת... - היא כאילו חייכנית ומפזרת smily כשאני מנסה ליצור קשר, אבל אומרת שהולכת להרדם

Skar FaSe

New member
ok ~

- כן עשיתי כמה טעויות, אבל לא כאלה קריטיות כמו קודם - נעלמתי לשבוע וחצי, כי זה לא היה קל להתחיל להציף אותה טלפונים, או sms - אחרי שקרה כל הנגטיב, או מה שפחות נעים לזכור... ( במילים שלך... ) וגם לא היינו בקשר הרבה זמן .וחשבתי לחכות עד אחרי היום- הולדת שלה (ו שלחתי לה מזל- טוב בפייס- בוק.) אבל בדיעבד לפי התגובה / שאלה שלה ["לאן נעלמת?" ] הבנתי שזאת היתה טעות.
- גם עשיתי טעות בזה ש"חשדתי " ה -sms לא נשלח אלי - אבל, באותו ערב, הסברתי לה את זה, ואמרתי לה " שלפעמים הכל קצת מבלבל אחרי שלא היינו ב'שר הרבה זמן) - התשובה שלה היתה " אל תחשוב כל- כך הרבה ~ הכל הרבה יותר פשוט" - גם כתבה שלא ענתה לי לילה לפני כי נרדמה מוקדם ( אולי שלא נחשוב שהיא מתעלמת מימני)

האם הטעויות האלה קריטיות??? לא נראה לי.....
- חוץ מזה, ניסיתי לדבר איתה כמה פעמים, ו היא רוב הזמן אומרת לי שהיא נרדמת, או קוראת - וכשהצעתי לה שנפגש, התשובה שלה היתה: "בוא אבל אני לא יודעת מתי "
כשהיא יצרה איתי קשר בעצמה - " היי בא לי לכתוב לך וסליחה אם הערתי אותך" -היה דוקא כייף לדבר אותו לילה, אבל רוב הזמן כשאני מנסה לתקשר איתה - לא הולך לי- אומרת שנרדמת
- בגלל זה שאלתי, אם יש טעם להמשיך לנסות או שהיא רומזת לי שהיא לא מעונינת - בזמנו כשהיא כן הייתה מעונינת היא ידעה להראות לי את זה בצורה ברורה! - וזאת היתה השאלה המרכזית של ה- פוסט!

ps - אל תגידי לי בהצלחה ( בבקשה) יש לי מזל רע עם המושג הזה

אימולדה

New member
היא הייתה חולה

ועייפה.. מה לא הגיוני? אתה דוחה אותה כשהיא מציעה לךלעלות לסקס כשאתם מתחת לבית שלה, כולה בקטע ואתה חותך כשאתה ממש שם, רק לא לעלות אליה לסקס (כ"כ מעליב!) כי אתה מצונן! ושיכור? זה חלק מהעניין בסקס הרבה פעמים. אז לא היה לה כח לשלוח הודעות כשהיא חולה ועייפה בבית ואת זה אתה מפרש כדחייה או לא ברור מה..
ואגב.. למה לא התקשרת או שלחת הודעה ביום הולדת שלה? זה מעליב. גם אם שלחת בפייסבוק.. בתור בן אדם שמתכוון להיות איתה כבן זוג

תראה.. לא ברור לי עד איפה הגעתם אבל מהתחושה שלי אתה מפחד להכנס איתה למיטה, אולי חרדת ביצוע.. זה מאוד נפוץ. אם אתה בעניין שלה לך על זה, בינתיים אתה רק שולח מסרים הפוכים

אימולדה

New member
כנראה שאתה לא מבין את המושג הדדיות

אתם נפגשים במקרה ברכבת = יזמה של אף אחד 0.0
אתה מציע לקחת אותה במונית הבייתה, יזמה שלך, 0.1 לך
מתחרמנים במונית (בגבולות הסביר)- יזמה משותפת 1.2 לך
היא מציעה לך סקס- יזמה שלה 2.2
אתה דוחה את ההצעה והולך.

מעבר לזה שזה מעליב, הסיבה שהיא הציעה לך את זה הייתה ככל הנראה שהיא העריכה את היזמה שלך לנסוע אליה ועוד במונית (ממש אבירי, באמת) כניסיון חיזור ורצתה לזרום. הסירוב שלך, עלול בהחלט לגרום לה לפקפק בהבנה שלה את היזמה שלך, ובאופן הגיוני לחשוד שייתכן מאוד שפשוט התאים לך לנסוע לאיזור הזה באותה שעה, אולי היה לך שם משהו אחר שהעדפת לעשות על פני לעלות אליה הבייתה. בכל מקרה, אם היא מסכימה בכלל לדבר איתך אחרי זה זכית בלוטו.

Skar FaSe

New member
עוד אחת שלא מבינה כלום

- היא לא הזמינה ל ~ ~sex ~
היא הזמינה ל - תה - קפה אפילו לא קורה לזה דייט אבלהיא זכרה את זה והזכירה לי את זה אחרי שבוע וחצי כשדיברנו
וגם יש היה סיכוי יותר מסביר שאחותה היתה שם כי הן גרות יחד
וגם את לא אותה ולא מכירה את הרקע
וביום הולדת שלה כן כתבתי לה הודעה קולית

אימולדה

New member
חחח וואו אתה מזכיר לי סטנד אפ קורע

של הדתל"ש הזה אורבך, הוא צוחק על כמה שהוא ילד טוב ירושלים כשבחורה אחרי דייט מזמינה אותו ל"קפה" (שם קוד ידוע לסקס, אתה באמת לא מכיר את זה?) אז הוא אומר לה "לא תודה, אני בשרי" מתוך תמימות כאילו.
ואולי אחותה לא הייתה בבית? וגם אם כן, אין לה חדר משלה בדירה? הודעה קולית בפייסבוק זה עדיין לא זה

Skar FaSe

New member
כאן זה לא קוד ל - sex

את לא מכירה את הבחורה ואת לא מכירה את הסיפור ואין לה חדר משלה והיא שווה יותר מ - לוטו

אימולדה

New member
אז כנראה היה לה בית ריק

לא נראה לך הגיוני שאחרי נסיעה ארוכה במונית, במהלכה אתם מתחרמנים, שהיא תזמין אותך להמשיך את זה או לעלות שלב לפחות במקום פרטי?

Skar FaSe

New member
טוב אין לי כח להתוכח איתך

מסביר לך שזה לא היה ל - sex - ואת לא מכירה את הבחורה ואת לא מכירה את הרקע גמרתי להגיב לך

רואה 6 6

New member
יש גוגל בנאדם

והשאלה הזו שחוזרת על עצמה כל שבוע ומקבלת המון תגובות כבר בטח ממלאה עמוד לפחות (או שאתה כותב סתם כדי לשמוע את עצמך כי לחזור על עצמי בתגובות אני כבר לא יכולה).

Shamy

New member
שמחה לראות שהתעוררת שוב

אתה יודע מה עצתי בנידון, רד מהבחורה ,שכח ממנה והמשך הלאה לטובתך האישית שכן האובססיה הזאת שאופפת מעל ראשך והחרדה האינסופית מונעות ממך להפתח לאופציות נוספות ואחרות וכנראה טובות יותר עבורך ועבור העולם הרומנטי שלך
&nbsp
&nbsp

למעלה