לחיה המלכה

לחיה המלכה../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

ביום ראשון חיה חגגה מומולדת, ככה בשקט בשקט... בלי שידענו... אבל זה ממש לא אומר שנשתוק ונבליג, אז מומולדת שמח כפרה עלייך, מלכה שלנו!!! אנחנו אוהבים אותך מלאנת'לפים, שמעת???? וראבאק, תיזהרי עוד פעם לשבת בשקט !!! מעכשיו אין צ'אנס שאשכח... אחלה תאריך, אוחתי... 11.11..... אני אוהבת אותך המונים, מאחלת לך מיליארדי ברכות שכולן טוב שמחה, אושר ובריאות, ובעצם את כל השאר תמלאי לבד... נשקי את הבנים החתיכים שלך ותשמרי את רועי בשבילי... מחכה כבר ליום חמישי למפגש אצל רוסה. המוני נשיקות יפה שלי ושוב - מזל טוב !!!

דנוש11

New member
חיה היקרה

המון המון מזל טוב המון אושר ונחת מהילדים נשיקות דנה

ח י ה א

New member
תודה דנה... כל פעם שרועי

רואה את התמונה המשותפת שלכם הוא משתולל משמחה "חברה שלי" אני עדיין מחכה שמשהו יעביר לי את התמונות למחשב בחופשה הבאה שלו - הוא לא יתחמק. (אני מקווה שארי לא רואה)

רואה!!רואה!!מה-לא רואה????????

ושתדעי שאת אשמה בכך!!! מה דנה?? מה דנה??? את לא הזכרת לו את שמי בוקר צהריים וערב, ואת מי הוא יזכור? את האנורקסית המכוערת הזאת..... תמיד נזכרים בטראומות מהלכות. מה, יזכור את היפה בנשים? מואה???... מה פתאום?! יזכור את ההקאה ההיא.... דנה.... טימפו!!! ושוב, אם רק היית עושה מה שאמרתי לך לעשות, הכל היה מסתדר. נראה אותו לא מביא לי טבעת ביום חמישי!!! נראה!!!! אני מכניסה אותך למטחנת בשר שלי !!! זהירות מאמי !!!!!!!! איגוד המכשפות פועל שוב... ונחשי מי המנכ"ל בפועל????

ח י ה א

New member
תודה יקירתי , זהו שאין צ'אנס שאשכח

את יום נישואייך מה גם שמספר שנות נישואייך תואם את גילי.................................

smo

New member
יקירתנו, ככה העברת את זה בלי להגיד?../images/Emo213.gif

ברכות ליום הולדתך תמיד תהיי צעירה ברוחך הגיל זאת רק העובדה בתעודת הזהות החשוב הוא ההרגשה ומהות בריאות ואושך והנאה מרובה מכל הבנים שבסיבך שימלאו באושר ושמחה את ביתך יום הולדת שמח

מיכל,חשבתי כתבת:אשך עם שביס......./images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

ניסיתי לדמיין את התמונה, ולא ממש הלך לי.... ברררררר..... זה מזכיר לי שפעם היתה זקנה אחת שהיתה סורגת מעין גרביים מיוחדים לבולבול... בחיי, זה היה בטלוויזיה.... אז זה "באפרופרו" לאשך עם השביס שלך.....

smo

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifרעיון גדול..../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ח י ה א

New member
תודה מיכל - הבעתי משאלה...

את יודעת בנושא "ככה העברת את זה...." דניאל שאל אותי למה אני לא מתרגשת והתשובה שלי היתה שילאה 48 שנים אני חוגגת אז מה יש כבר להתרגש... ב 49 .... אמרתי לו שהמתנה שלו היא הכי יקרה ומרכשת בשבילי ושלא ישכח לתת לי אותה גם בגיל 18 - הוא צייר לי לבבות וכתב דברים מהלב והכי חשובה - ה נ ש י ק ה- ובאשר לבנים.............. אז בן זוגי חלם להיות מוקף בבנות ולשמחתי אני מוקפת בנים.........

חיהלה מזל טוב הרבה אושר

גם בגיל 49 צריך להתרגש הרבה בריאות ועושר לא מתאיפ לעקרבית להיות כל כך צנועההההההההה מזל שארי חשפה את האמתתתתתתת המון המון המון אושר

מיריאל1

New member
לחיה היקרה,

יום הולדת שמח, מאחלת לך רק אושר ושמחה בריאות והרבה אהבה . שלך מירי

חני ח

New member
דיברנו שעה ולא אמרת................../images/Emo2.gif

צורה לך .......................... מזל טוב עד 120 שנים בריאות שמחות מאושרות ועם הרבה נחת מילדיך המקסימים.

ח י ה א

New member
חני היו כל כך הרבה דברים

שמעסיקים את שתינו - שזה באמת שולי.........תודה יקירה

למעלה