לחיות את החיים -פרקי השבוע

KinKin

New member
לחיות את החיים -פרקי השבוע ../images/Emo58.gif

נכון שכרגע לחיות לא נמצאת על המרקע בארץ, אבל אני כן רואה לנכון לעדכן לגבי פרקי ארה"ב. את היום (יותר נכון הבוקר) התחלתי עם בו ונורה בריקוד שורות עם מתיו... אך איזו משפחה! חימם את הלב. בהמשך לתעלומת הרוצח הסידרתי, שהתגלה בתור פרופסור האוורד- חטף את רי (גרטל) קאמינגס.. אחרי שהוא סימם אותה והתעלל בה נפשית הוא השכיב אותה על הריצפה ושרף אותה (מאוד לא חביב, במיוחד לדמות שכזאת.) בנג'י (הקצב!) התעורר מהתרדמת, היה מאוד נחמד לראות את מארק דארווין שוב, הוא הצליח לרגש מספר לבבות במיוחד של ויקי,רנה ואסא. מייגן הבת המתה של ויקי חזרה לביקור בתור האחות בבי"ח של בן, היא הייתה זאת שמסרה לויקי שהיא צריכה להמשיך הלאה, לפי בקשת בנג'י. היא ולונה צמד חמד של מלאכים
מרסי ואל, או... הזוג הזה ממש מקסים אל נגלה למרסי והודיע לה שאם היא לא תתחיל להרגיש משהו כלפי מייקל מקביין (הגוף שאליו נכנסה נשמתו של אל) הוא יהיה כלוא שם לנצח בלי אהבת חיו. לבסוף היא החליטה להיפתח וכשמייקל "חזר" לעצמו הם כבר היו מחובקים ומאוהבים. מרטי סייברוקס, היא חזרה נראית מצוין ובאה להעיד לטובת טודו. (הוא כמובן לא היה מאושר מזה...) מעבר לזה אני לא יודעת/זוכרת מה נאמר כי נרדמתי, דודה את מוזמנת להרחיב! ג'סיקה/נטלי, שתיהן בוכות על האחים ווגה, אנטוניו נעלם (עלם החמדות נמצא בשיקגו) ונטלי מתחילה לפנטז' על ג'ון מקביין (שוטר הFBI שחוקר את תיק הרוצח הסידרתי.) השבוע היא תארגן טקס זיכרון לכבוד כריסטיאן.

../images/Emo58.gifחחח עכשיו הרגת אותי

דווקא בקטע של המשפט היה נורא משעמם כנראה , גם אני חטפתי תנומה, אבל יש לי את ההקלטה, כך שאם יש משהו מיוחד משם שאת רוצה לשמוע עליו אני מוכנה לבדוק.אבל כפי שציינתי כבר בהודעה קודמת, מרטי אמרה בחקירה נגדית שהיא מנסה לסלוח לטוד אבל עוד לא הצליחה לעשות את זה כפי שבית המשפט רואה. מה את חושבת על טוד החדש? הקטע הכי יפה במשפט היה כשטוד פיטר את העורכת דין שלו וקרא לעצמו בתור עד

KinKin

New member
בדיוק ראיתי את זה ../images/Emo58.gif

חזרתי הבייתה בדיוק למשפט -
מרטי- העדות שלה הייתה חביבה בעליל, אהבתי את הקטע עם נורה. ובנוגע לטוד, אני אוהבת הרבה יותר את טרוור מאשר את רוג'ר, מין עדינות יש לו ובאותו זמן הוא טוד הקודם! טוד עכשיו ממש לא חושב/מאמין/מודה שהוא אנס את בלייר, הוא משחק בתור הבעל האוהב והנאמן. בלייר לאומתו מאמינה/מרגישה/חושבת שהיא נאנסה ועל כך אין ויכוח. כל צד מאמין בגירסתו ומעבר למה שהמושבעים יחליטו זה עיניין של זוית עין. WE WILL LIVE AND SEE

Woods rules

New member
טוד החדש...

את רוג'ר עדיין לא יצא לי לפגוש אישית, אבל פגשתי את טרוור כשעוד בהפקה לא חלמו שהוא יהיה טוד והוא היה סתם ווקר. נכון, טרוור חתיך מדהים (לא שלרוג'ר חסר משהו...), אבל מבחינת משחק רוג'ר עולה עליו פי אלף!!!!! איך אפשר לדמיין בכלל את טוד כמישהו אחר??? Anyway, Woods ruled!!!!

KinKin

New member
יקירה

אם תשימי
נשאלה דעתי אליו, והיא-שרמת המשחק שלו מצוינת והוא מתפקד בתור טוד יוצא מן הכלל לדעתי הרבה יותר טוב מרוג'ר האוורט. וכן תתפלאי אפשר לדמיין את טוד אחרת
.

Woods rules

New member
סליחה אם...

... גזלתי ממך את מלוא תשומת הלב...!!!!! שכחתי שהמלהק של לחיות מתייעץ איתך לפני כל בחירה שהוא מבצע...! מעכשיו את יכולה להיות רגועה, זה לא יקרה להבא, אדיוס

למעלה