לחיות בתמונות, הסרט אתמול עם מייקל

Wiccan Scorned

New member
לחיות בתמונות, הסרט אתמול עם מייקל

אייזה סרט מתוסבך ועצוב. מיסכן סיי, הדמות הזאת פשוט מעוררת רחמים, ורובין וויליאמס פשוט מוכיח פה שחוץ מקומיקאי גדול הוא גם שחקן מצויין. אוקיי לראות את מייקל עם השיער ה....אמממ.. איך אפשר להגיד את זה במילים עדינות...אמממ...הזוועתי הזה(!!!!) הייתה דיי טראומה עבורי!!!! ולראות אותו ערום הייתה חויה מאוד מאוד מוזרה... איפה הגוף שלו!?!?!? אני לא מבין הסרט הזה צולם לפני שהוא התחיל זהות בדויה או משו כזה? כאילו גם השיער.. גם הגוף.. וואט דה הל?!?!?!?!?!?!?! ומי שראה יש לי שאלה קטנה. הסוף, בקטע שסיי יושב בתא חקירה ואז רואים תמונה שלו ושל המשפחה ההיא, אז זה הוא חולם את זה או משו, או שבגלל הלקח שסיי לימד אותו (בקשר לבגידה) הם צירפו אותו כחלק מהמשפחה (משו שקצת מובן אבל דיי לא הגיוני באותה עת)???? תודה על התשובה, אם אין מבולבלים כמוני...

s h a l i m a r

New member
סרט כ"כ עצוב...

אחרי הסרט הזה לא רציתי לשלוח פילים לפיתוח... מייקל עם השער היה באמת מזעזע, הוא נראה שם ממש שונה... כל הסרט אני כזה אומרת עוד שנייה הוא רוצח מישהו, היה בא לי שהוא היה רוצח את המנהל עבודה שלו... ולגבי השאלה : אין סיכוי, אחרי שראית את הסרט עדיין לא קלטת שהכל במוח של הבן אדם!!! אם אדם כזה היה עושה לך את אותו דבר שסיי עשה למשפחה הזאת אז היית מצרף אותו למשפחה!??!?!?!?!!?

rifkin1

New member
אחד הסרטים הטובים.

נהנתי מכל רגע! הסרט מנסה להעביר מסר חשוב: לדעת להעריך ולכבד את מה שיש לך!!! ובקשר לשאלה מתי מייקל עשה את הסרט, מייקל צילם את הסרט בהפסקה שבין העונה הראשונה לשניה. אפשר בהחלט לומר שבאותה תקופה הגוף שלו לא היה הכי מפותח בעולם...היה לו גוף רגיל כזה. אבל אפשר בהחלט לומר שהוא שחקן טוב במיוחד בסצינה בבית מלון.

Wiccan Scorned

New member
כן נכון...

פשוט אין לי מושג... זה היה מוזר...(גם התחלתי לראות באיחור של 27 דקות) אבל שנאתי תדמות של מייקל.. כאילו אני לגמריי שונא טיפוסים בוגדניים... תאמת רציתי שסיי היה הורג אותו... כאילו סיי, הוא פשוט צריך טיפול, כי הוא מיסכן, ולגמריי לבד, ופשוט זה נורא עצוב כי בסה"כ הוא בנאדם טוב, רק מתוסבך לאללה!!!!

Moreiro

New member
אני רוצה לראות את זה :|../images/Emo121.gif|פטריה|

נו, נסדר את זה
איכשהו

למעלה