לחיות עד אין סוף!!!, למה לא?

Variety

New member
לחיות עד אין סוף!!!, למה לא?

היי, מה שאני עומד לכתוב נמצא לי בראש כבר המון זמן. לחיות עד אינסוף, למה לא? האם הייתם רוצים לחיות כמה שבא לכם במקום חלומי, כמו אי טרופי, אם חול לבן, מים צלולים, עם דולפינים, משקה קוקוס... או פשוט להיות בכל מקום שרציתם. לכמה מחבריי זה נשמע חולני, אבל לי זה לא. אני לומד מאוד קשה, וכל הזמן יש לי הרגשה שהזמן רץ. אני זוכר עדיין את מסיבת המילניום כאילו זה היה אתמול. מה קרה באמצע? בימים האחרונים רשמתי את כל החלומות שלי במחברת בוקר, ליומן הקובע (יש לי מחברת שאני כותב בה את החלום בבוקר (הכתב שלי נראה רע כשאני רק מתעורר ואז אני מעתיק את זה ליומן הרגיל). ראיתי שניסיתי המון פעמים את שיטת "עצור זמן" שרומה באתר: http://www.faqs.org/faqs/dreams-faq/lucid-dreaming-faq סעיף: 2.23. How can I stop real time in my Lucid Dreams? בכל החלומות שניסיתי את זה, החלום נעשה הרבה יותר יציב. אנילא הייתי בחלום חודש או כמה שנים, אבל הוא בהחלט נעשה הרבה יותר יציב. כנראה לא הצלחתי כי לא הייתי 100% צלול, אבל אני מאמין שהשיטה אפשרית, כי המון עדויות שלמוח שלנו יכולת תפיסת זמן משתנה (דוגמה פשוטה היא במעלית עם מראה ומעלית בלי מראה, לאלה שאין מראה, הזמן נראה פי 2 מיש להם מראה, מה שמראה שהמוח שלנו תופז את הזמן שונה). לכן אני מאמין שאפשר להשאר בחלום צלול המון זמן על פרק של כמה דקות במציאות. יש אפילו דוגמא בקישור הנ"ל לאחד שחיי 100 שנים בחלום על שעתיים במציאות. אני מאמין שזה אפשרי! אולי לא הייתי חולם 100 שנים, אבל נניח על כל יום איזה שבוע באי טרופי היה יכול להיות נחמד, ואני בטוח שהייתי קם עם הרגשה מעולה כל בוקר. אפשר לעשות הכל בחלום, ואני לא מדבר רק על לעוף, לשנות דברים וליצור אנשים וחפצים, אלא ללמוד! לנתח את עצמנו עד לפרט הכי קטן מהזיכרון הראשון שלנו. לפתור טראומות ילדות, או סתם פחדים קטנים... להבין את עצמו בצורה טובה יותר. לשפר את היכולות המתמטית שלנו, לרפות את עצמו (מה שאני מאמין שגם אפשרי, כי יש מלא סיפורים על אנשים שריפו את עצמם אפילו מגידולים סרטניים, רק בעזרת הדמיון. ובעצם למה לא? אם אנחנו יכולים לשלוט על הידיים שלנו, להזיז את האצבעות וכו.. אל למה לא לשלוט בחשמל של התאים שלנו? ואז מה שפשוט עושים זה מנתקים את החשמל לתאים הסרטניים והורגים את הגידול מיידית). אם חלומות משותפים קיימים, אז זה יכול להיות מאוד נחמד!!! עצירת הזמן זה המטרה שלי כרגע בחלומות הצלולים. אני מנסה את שיטת N.E.W או New energy ways כמו שכתבתי הודעה אליה שהקישור: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=27&msgid=1167277 למרות שהשיטה כתובה באנגלית, אין צורך לקרוא את הכל. השיטה בנויה מתרגילים שלאט לאט משפרים אותכם. קוראים חלק חלק. עושים תרגיל, משתפרים, וא עוברים לחלק הבא, לכן אני מקווה שהאורך של הכתוב לא ימנע ממכם לנסות את השיטה. השיטה בעקרון ליציאה מהגוף, אבל דרדך יציאה מהגוף ממש קל להכנס לחלום צלול, פשוט צריך קצת לדמיין חזרה את החלום. ואז, אני אהיה הרבה יותר צלול, ואנסה את עצירת הזמן. חלומות פז, Variety-

אני גם אנסה את זה...

אם זה באמת אפשרי זה היה יכול להיות ממש נחמד... אני גם אנסה את זה!!!

shkool

New member
אם הדבר הזה קיים ואתה מצליח אותו

אני הולך להתאמן על חלומות צלולים ועל השיטות הדרושות 24 שעות ביממה!!! קראתי פעם על האפשרות של חלום שנמשך פרק זמן ארוך(לפחות בתפישת התודעה) ואני מת לשמוע ממישהו אמין(כמוך) שדבר זה קיים, כי האינטרנט מלאה באנשים שאמת זה לא הצד החזק שלהם.... בקיצור אני מאחל לך בהצלחה אם העניין הזה ומקווה מאוד מאוד מאוד שתצליח! !good luck shkool

Dazed&Confused

New member
תגובה

לקחת כמה ימים איזה אי טרופי ולעבוד על עצמך זה נשמע דבר מעאוד מעניין ואני מאמין שאפשרי, אבל זה נשמע ממש קשה. החלום צריך להיות חזק יציב יצלול במידה שלא תאמן כדי שהוא לא יסתיים פתאום בהתעוררות. והשיטה בקישור שנתת, היא יותר למריחת הזמן או ליצאה מהגוף? boaz

BladeRaider

New member
אל תעשה את זה!!!

זה טוב בתור ניסוי, לא כדרך חיים. אחרי יום באי טרופי שבו אתה עושה חיים, אתה צריך להתעורר (בעיקר בימי בית ספר זו הרגשה מגעילה, פעם אחת קמתי עם האנגאובר כי העירו אותי משינה מאוד עמוקה. אתה צריך להתחיל את היום, ללכת לביה"ס, לעשות שיעורים ולשמוע ברדיו על כל החרא במדינה שלנו.... זה ידכא אותך, זה נשמע טוב אבל לי זה נראה מסוכן..... אני אומר לך שזה יגרום לך להרגשה חרא כשתתעורר, כמו לחזור לארף אחרי טיול, רק הרבה יותר גרוע, הרבה יותר פתאומי, הרבה יותר מדכא. אני מניח שחזרתי על השורא ד.כ.א איזה עשר פעמים אבל בעיקרון, שווה להאריך חלומות צלולים וכל זה, אבל לא לגרום להם להראות ארוכים כמו יום שלם. עוד חומר למחשבה, אם תגלה שכל החיים שלך עד עכשיו היו חלום ואתה בעצם בכיתה א´ בעולם בעל חוקים אחרים, בכלל יצור אחר, לא בן אדם.... אני בטוח שתקום בבוקר "רענן ושמח" לעוד יום בכיתה א´.... מה שאני מתכוון להגיד זה שאתה יכול לאבד את הצלילות, ולהדפק BIG TIME, חוץ מזה דוגמה יותר טובה תהיה שאתה מתעורר עכשיו ומגלה שאתה ילד מורעב באפריקה........

תגיד, איזו מן גישה זאת ??

לפי מה שאתר אומר אסור לנצל הזדמנויות של הנאה בחיים כי תמיד נחזור אחר כך שוב אל אותם "חיים מחורבנים" שאנחנו נמצאיפ בהם ... איזו מן גישה מצחיקה זאת ? זה נשמע לך הגיוני ? להיפך ! דווקא בגלל שהחיים כל כך קצרים והזמן עובר מהר כדאי לנצל כמה שיותר הזדמנויות כאלה להעשרת החיים בעוד הנאות ! למה לא ליצור חלומות צלולים ארוכים וקסומים כאלה ? רק כי אחר כך נתעורר למציאות האמיתית ? אבל זה מה שאתה יכול להגיד על כל דבר כייפי שאתה עושה בחיים, זה כמו שאיזה דוד עשיר ירצה לקחת קבוצה של ילדים עניים לשבוע של כיף בחו"ל עם נסיעות וטיולים ורכבות הרים ואוכל טוב, ואתה תבוא ותגיד להם האלה - לא !!מה פתאום ! אל תעשו את זה ! הרי אחר כך אתם תחזרו לאותם חיים מזופתים שיש כם ותהיו בדיכאון ! אז אל תצאו לטיול ! ... מאד קשה לי להבין כזאת גישה, אני מציע לך לחשוב פעם נוספת על מה שאמרת ונראה לי שתשנה את דעתך בנידון ... אלון

Variety

New member
היי

BladeRaider, אני לא התכוונתי להשאר בחלום לתמיד, למרות שזה לא נשמע הכי נורא. אני לא מדבר מבחינת בריחה מהמציאות - אין לי למה לברוח. אם ככה אתה רואה את זה - זה לא טוב. אני רואה חלומות צלולים כמקום לשפר את המציאות, ללמוד שם דברים על עצמי אולי דברים נוספים, וכשאני מתעורר, אני מתעורר עם ידע חדש שיעזור לי לחיות בצורה טובה יותר. נניח, להצויא פחדים. נ.ב. מי שרוצה לעשות את השיטה הזאת כדי לברוח מהחיים, שלא יעשה אותה! לדעתי זה טוב כדי קצת לנוח, ללמוד... חלומות פז, Variety-

אם דיברנו על הארכת חלומות ....

הודעה של מישהו בפורום החלומות הצלולים alt.dreams.lucid שמספר על כך שהיה לו חלום ארוך מאד שנראה כמו שעה לפחות אך כשהוא התעורר ראה שבסך הכל עברו 6 דקות !! סתם מעניין וקשור לנושא
This morning I got up at 8:00am (well, attemped to...), and went back to sleep at 8:02. I had the most insanely long dream, it must´ve been an hour long. I woke up and it was 8:08. I´ve heard about this before, but I´ve never had it happen to me. Kinda freaky. אלון

למעלה