לחיות עם רגשנות יתר זה קשה

לחיות עם רגשנות יתר זה קשה ../images/Emo184.gif

לחיות עם רגשנות יתר זה קשה אני חושב שזה אחד הדברים הקשים ביותר שאני סובל מהם במישור הנפשי.. היום לאחר שיחה עם אם הבית בדירה שהייתי בה...... היא אמרה לי שלא הייתי צריך לברוח ולהרים ידיים כל כך מהר. אלא להעמיד את זאת שפגעה בי, דיברה איתי לא יפה, להעמיד אותה על מקומה , להיות תקיף מעט בשביל העמדות שלי, אבל אני רגיש מדיי רגיש יתר לא מסוגל כמעט לענות לאנשים , לא מסוגל לעמוד מול קשיים ריגשיים קלים פשוט בורח בורח בורח , כמו ארנב מתחבא במחילה , לא יכול להתמודד עם עולם דורסני שכזה. בכלום אני כל הזמן נופל מכל שטות שמישהו יכול להגיד לי לקחת ללב לבכות מהר, כי אני מרגיש מאוד חסר הגנה בעולם הזה אני מרגיש שאיין לי סיכוי לשרוד פה למרות שכרגע אני בריא יחסית פיזית אבל במסגרת חיים שלי זה בלתי אפשרי לחיות בלי להשתגע וגם הפיסימיות הנוראה הזו מרגיש אפס מאופס שהולך מפה לשם הולך כל יום רואה מאות אנשים מעניין אותי לדעת אם רק אני מרגיש ככה חלש, מפוחד וחסר תקווה. הרגשנות יתר הזו תהרוג אותי אני לא מסוגל להיות חזק ולהגן על עצמי למרות שאני גדל ממדים יחסי בגוף בפנים אני מרגיש כל כך קטן ומפוחד כמו האריה הכי פחדן שהיכרתם ובגלל רגשנות היתר שלי הלב שלי נשבר מהר כן אני ממש מרגיש את זה בכל עצמותיי הכאב עושה לי אימונים בתוף הגוף ואני מרגיש לפעמים כאבים בחזה זה כניראה נזקים ללב , ללב שנישבר מיזה שאני יודע שאת שם ואני פה והחיים יעברו ואת תלכי לגור עם מישהו אחר ואותי תשכחי למרות שרציתי , אבל כניראה שהוא יוכל לתת לך יותר מבחינה חומרית. זהו מסיים עם דמעות ומקווה לטיפת תקווה ישראל

וואו. מדהים

גם אני מרגיש לפעמים כמוך שאני לא יכול להגן על עצמי וכו', אבל עדיין פשוט בחברה שאני מרגיש מאויים אני מרחיק את עצמי ממנה...אני מקיף עצמי באנשים כמוני שלא מחפשים בלאגןומכות וכו' וחי עם זה בשמחה.

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
רגשנות...

לרגשנות יש צד חיובי שזו הרגישות וזה היכולת ליצור ולכתוב כמו שאתה עושה וצד שלילי כמו מה שתיארת. החוכמה היא לדעת מתי הרגישות הופכת לרגשנות ואז לשלוט בה, לא לתת לה להבריח אותך אלא להישאר ולהתמודד. זה עניין של זמן ומודעות לעצמך-אל תיכנע לרגשנות, תדע לווסת אותה ולשלוט בה.

למעלה