לחייך למוות

arik19851

New member
לחייך למוות

עוד מעט אתה בא בשבילי כל יום אותך מקרב כל יום החבל מיתהדק הרובה ניטען האמבטיה מתמלאת התיקווה נוזלת מבין האצבעות ואיתה הרצון לחיות בוא אליי מלאך שלי מהר תיקח אותי כי אני כבר לא חזק כמו פעם למות עם חיוך זה הכבוד הגדול שמור לגנרלים משוררים וסתם עלובי החיים

קוקי500

New member
מזכיר לי שיר

שפעם כתבתי על מלאך המוות שמאחר אל תקרא לו .. לא מחולשה ולא מכאב כבוד? הכבוד מניע אותנו בחיינו אולי נניח לו במותנו תאמין לי תניח לו למלאך הזה ... תן לו זמן וגם לך

abh999

New member
../images/Emo7.gif אתה יותר חזק מימה שאתה חושב

עצם זה שנגעתה בלב של אנשים וריגשתה אותם נתנתה תקווה לא רק לעצמך אלא גם לאחרים, עצם זה שחייכתה למישהוא ושימחתה לו את הלב נתנתה תקווה לאחר, עצם זה שנתנתה כבוד לגנרלים וגם לסתם אדם אחר נתנתה תקווה, עצם זה שאתה מאמין שיש מלאכים נתנתה תקווה לאחר... איך זה שאתה אדם שממלא כל כך הרבה תקוות לאחרים ולא משאיר קצאת לעצמך?! מכל מה שאמרתי למעלה מסיקים מזה שאתה בן אדם מיוחד במינו תן לעצמך קצאת קרדיט.

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
למות עם חיוך....

למות כשאתה יודע שהגשמת את מטרתך בחיים, תרמת לעולם מפרי עטך ומיצית את חייך-אז אפשר לחייך. אני חושב שאדם צריך לדאוג שכשיגיע רגע המוות, עם התראה או בלי, הוא ידע שהוא יכול לחייך אליו כי הוא הגשים או לפחות ניסה להגשים דברים שרצה.

למעלה