לחיילים שנחטפו

לחיילים שנחטפו

אני מנצלת את הפורום הזה כפורום של ילדי אור הירח מעריציו של אביב כדי להשתתף בקריאה להחזיר את בנינו החיילים החטופים הבייתה אני מתפללת אבורכם וצועקת לשם שיקשיב שיחזיר שידאג להם אוהבת אותכם ופוחדת פוחדת שהמלחמה לא תסתיים שהפחד שהגזענות שהאלימות תמשך כמה אפשר? אני צועקת לשלום! צועקת לאחדות! צועקת לסוף לאלימות! השתתפו עמי בצעקה בתפילה ובאהבה ואולי תפילתנו תשמע והשם אלוקנו יחזיר אותם אני מאמינה שהם עוד חיים ומחכים לתפילה אנה אל תראו בזה כמסע לחזרה בתשובה למסע לשומקום ראו בזה כמסע לאהבה טיטי (דואגת לבנים) שחף

yellow cheese

New member
טיטי.... :(

את צודקת בכל מה שכתבת ובאמת ריגשת אותי.. יש לנו להקה מקומית בבאר שבע (הלהקה הייצוגית!) שנקראת צעירי באר שבע ויש להם שיר שנקרא "העתיד שלך" והפזמון הולך ככה: "העתיד שלך, יש לך ת´כוח לשנות עולם, פרוש כנף האופק מחכה לך, רק תעז לחלום, כי זוהי הדרך שלך".. ובאמת העתיד תלויי רק בנו.... אבל ההעבר?! לצערי הרב אין לנו ת´כוח לשנות אותו.... אני מקווה שהחיילים יחזרו הביתה בשלום. שלא יקרה כמו עם רון ארד שאנחנו לא יודעים מה עלה בגורלו.. :( טוב..אני מקווה לטוב... יאללה....בה ביי..שירלי (מודאגת לא פחות...)

hadarosh16

New member
מזילה דמעה למען החיילים ../images/Emo7.gif

שלנו שמי יודע אם ישובו!!!!!! הלוואי וישובו הלוואי ויבוא היום ויותר לא יהיו לנו חטופים... רק מקווים לטוב... אוףףףףףףף רציתי לכתוב פה קטע משיר של בועז שרעבי שהוא שר למען רון ארד ואני לא זוכרת איזה שיר זה! ואין קוראים לו!!!!!!!! מישהו יודע איזה שיר זה? אני חייבת להיזכר בו!!!!!!!! שלכם\ן... מארגנת המבצע למען הפורום.... הדרו´ש.... אביב גפן המלך!!!!!!!!!!!!!!!

yellow cheese

New member
כשתבוא........

הביתה מן השחור הביתה אל האור...... ואז נשיר ברון... נשיר ברון.... ונחכה ונלטף עד שתתעטף....." לא זוכרת עוד..... אבל זה מתנגן בכל יום זיכרון!! יאללה מאמי...מקווה שעזרתי לך... שלך, שירלושית~

hadarosh16

New member
יווווווווווווו שירלושית!!!!!!

גרסייס חחחחחחחחחחח....
תודה רבה רבה!!!!!!! הייתי חייבת להיזכר בשיר!!!!!!! בטח שעזרת לי.... אוהבת... הדרו´ש....

למעלה