לחייל הטרי של הפורום ......

ט י נ ה

New member
לחייל הטרי של הפורום ......

הי הודעה זו מיועדת לך אלניס ג´אנקי אם אתה מגיע לאיזה מחשב לפי החישוב לי אתה עכשיו בצבר כבר חייל טרי כמו שנהוג לומר אז דע לך שבמיוחד בשביל אנשים כמוך שלא הכירו אותי מפעם וכמו שאמרת לי בקיסריה במופע של סוכות כמה המוסיקה נגעה בך בחיממה אותך במיוחד בשבילך אני רוצה להגיד שיוצא האוסף החדש ואל תקנה אותו כי עותק ראשון לחייל זו מצווה והוא שלך.. תלמד אותי דרכו תכיר אותי ואז נדבר בהצלחה ושמור על עצמך חזק חזק לא לעלות על טרמפים מוזרים סי

AlanisJunkie

New member
לסי המ-דה-י-מ-ה!!

תודה רבה רבה על ההודעה המחממת הזאת. ההופעה בקיסריה היא זיכרון מדהים שאני לעולם לא אשכח!! סיפרתי שם (בטירונות) למלא אנשים, במיוחד כאלה שאוהבים מוזיקה ישראלית, על ההופעה ועל הפגישה איתך ועל איך שהכל היה מדהים וחלומי, והם ממש התלהבו ואני הרגשתי בכלל מיוחד.
תודה רבה רבה, את לא יודעת עד כמה אני אוהב ומעריך אותך. לכל מי שרק אפשר אני מספר על האוסף הקרב ובא. אני ממש מצטער שאין לי זמן לכתוב בפורום כמו בעבר, אני משער שאחרי הטירונות יהיה לי יותר זמן לעצמי. לבינתיים אני מגיע רק בשישי-שבת והמקסימום שאני מרשה לעצמי לבזבז על גלישה באינטרנט הוא שעה ביום (כשנמצאים בצבא סוף סוף מתחילים להבין את משמעות הזמן...). אני ממש ממש מקווה ורוצה, ואני יודע שזה יקרה, להיות בעוד הופעה שלך. אז אחרי הטירונות אני כבר אדבר עם מיכל לגבי תאריכים של הופעות ואני אגיע בכייף! אז שוב, תודה רבה על ההודעה הזו, הייתי צריך אותה במיוחד בתקופה בה אני נמצא עכשיו, כי הטירונות הזו ממש מתישה אותי ושואבת ממני את כל שמחת החיים. אבל אל דאגה, אני לא נשבר או משהו כזה, נותרו לי עוד שבועיים (שכידוע, בטירונות כל יום נראה כמו 3 ימים). בכל מקרה, אני אחזור לפורום הזה בקרוב, והאוסף המדהים שלך יוצא בקרוב, ויש לי יומולדת בשישה עשר בנובמבר (יומיים לפני סיום הטירונות), ככה שיש דברים שמחזיקים אותי ושאני יודע שיש בשביל מה לחכות לאחרי הטירונות. בהמשך השירות אני מקווה שיהיה יותר קל. שלך באהבה ענקית, עם הרבה
ים ו
ות, יוסי. וכן, תמיד ידעתי שאת מלכה, ולפי השירשורים החדשים שגיליתי פה...מלכה זו מילה שקצת תעליב אותך, את מעבר לזה.

ט י נ ה

New member
יוסי חייל מתוק שלנו .......

אני מאושרת שאתה כבר רואה את קצה השלב הראשון. חשוב לי שתדע יש המון רגעים בהם אנחנו נשברים בצבא מין וואקום כזה שנראה כאילו כל חיינו יהיה רק חקי וכו אבל יש פה כל כך הרבה חבר´ה בפורום שיתמכו בך לא ניתן לך ליפול . בכל מצב 16 לנובמבר זה תאריך שבדיוק ה" עוגה " הטריה תצא מהתנור והאוסף מוקד לך באהבה ליום הולדת ... אחר כך אם כל כך תרצה לקנות ממש מכספך אז תקנה לחבר או חברה זה מספיק טוב. וברור ליד איזה שיר אני אקדיש לך הקדה מיוחדת ....... נדמה לי שליד יורים ובוכים תקן אם אני טועה אז נשיקות שלך חזק ואמץ סי

AlanisJunkie

New member
אין ספק!

אני פשוט חייב את זה לעצמי, מתוך הערכה עמוקה אלייך, לקנות עותק אחד מכספי, ויש לי למי לתת אותו, כי לחברה טובה שלי יש יומלדת גם כן.
מחר אני אחזור לשיגרה המרגיזה של להתעורר בחמש בבוקר ולישון 6 שעות ביום! (זה ממש מעט!!!). אני אתגעגע אליכם כאן בפורום, ולמיכל, תדעי לך שאת מדהימה ותודה על הטלפון שהרמת אליי ביום הגיוס.
.

actress

New member
אני מבינה מה אתה עובר../images/Emo23.gif

אני לא רוצה לחזור לתקופה ההיא כי שם חגגתי את יומולדתי ה 19 וזה היה סיוט, אני לקחתי את זה קשה את תקופת הטירונות בקיצור קבל ממני
לאות הזדהות וגם שיחמם לך את ה
ושתדע באמת שחושבים עלייך כאן האזרחים ללא הירוק
בהצדעה ובהערכה ו
מיכל

אלאניס ג´נקי חביב!

עכשיו לי עשית פלש חזק מאוד. לקום בבוקר לפני שהשמש בכלל יודעת שהיא צריכה לקום, וכל זה בכדי לרוץ לתחנה מרכזית/הסעה בשביל לחזור בתחילת השבוע למקום שלא ממש בא לך ללכת. אבל אתה יודע מה? אח"כ זה נהיה אחרת, אתה יודע שאני היום עוד מתגעגע לחלק מהדברים מהצבא, בעיקר בגלל החברים שלי מהצבא, ואיתם (עם רובם) אני בקשר עד היום, כן, כעשור, לא סתם אמרו שהחברים מהצבא הם החברים הכי טובים כי הם באמת כאלה. אז תסיים את הטירונות ותשתדל גם להנות מהכל, שלא תצטרך אח"כ להתגעגע... (לא שגעגוע זה דבר רע..ובכל זאת)

AlanisJunkie

New member
היי לך אופנוע שחור

אני שמח לקרוא את ההודעה המעודדת שלך, כי נשאר לי קצת משהו כמו שבוע וימיים ואני מסיים את הטירונות, ואני מקווה שזה כמו שכתבת, ילך וישתפר. להנות לא כל כך אפשר, אני יכול להשלות את עצמי שאני נהנה שם..אבל, בלי קיטורים, זה אוטוטו נגמר, סוף סוף.

בעוד עשר שנים

תכתוב פה למישהו אחר שיגלה פתאום את סי, כמה אתה מתגעגע פה לכמה דברים מהצבא ותגיד לו שזה יהיה טוב יותר אח"כ, .............................................ואז מה אני אגיד ???
??

למעלה