לחייל המתאבד

cxczevik

New member
לחייל המתאבד

שמע לכולנו יש בעיות ותאמין לי יותר מדי....ראה אותי מאז שחרורי מהצבא במרץ השנה....הכל אבל הכל הולך חרא...באמת.. כבר כמה חודשים לפני השיחרור הכל ההיה חרא אתה מבין הכל וזה נמשך עד לשיחרור ואחריו...התחלתי אומנם ללמוד סבבה...אבל מבחנים כל שבוע של שבוע...פגשתי מישהי מאוד חכמה כמו שחיפשתי שנים..ונפרדתי אחרי כמעט חודשיים ולא הייתי מבואס מהפרידה אלא איך שחלק מהדברים קרו במהלך תהליכי הפרידה...אז הייתי 3 פעמים בחו``ל באוגוסט..מה שם לא הרגשתי בודד בגלל שנפרדתי..מה לא התגעגתי לחברם שדפקו אותי לפני הטיסה בכמה דברים..מה לא רבתי בצתקופה עם אותם חברים..מה לא עזבו אוצי חברי ילדות לחו``ל לעולם...מה כסף יש לי...מה אני מקבל פרסים שמגיעים לי מפורטאל ``תפוז`` לא...כולם רק תוקפים אותי...גם דברים שעשיתי למען אנשים אחרים ולא רק למען עצמי...כאזרח..זה מעניין מישהו - לא! רק באים בטענות..למה בכלל עשית את זה אן מה אתה חושב שרק אתה יכול או..בלה בלה בלה ואף אחד אחר לא עושה ולא איכפת לו אבל כולם יודעים לדבר..וכמו שנאמר בישראל כולם ישראלים אבל כולם אוהבים לדבר ךברבר וזמר אבל אחד לא עושה תכל`ס! אז לא תשתגע יא בן אדם באמת שלא..גם אני כמו 85 אחוזים רצינו להתאבד ולשבור ידיים אבל זה עובר..זה כה תמיד כשאתה צעיר בצבא ועובר בין שליש שרות ל-2 שלישים..זה ``משבר הפזם`` אתה בדיוק באמצע הדרך ולא יודע איך הכל יהי אחר כך כשתהיה פזמניק ואם תלשב כזה גם אם רע לך יאללה ביי זאביק

רותי ב.

New member
תודה זאביק, אתה בנאדם 10 !!

מה יהיה עם תפוז, רק מבטיחים ולא מקיימים, זה הסיפור??? הלוואי ויכולתי לעזור יותר - מקוה שלפחות זה יסתדר.

cxczevik

New member
תודה אבל רק תדעי שגם לי חרא בנשמה

וואלה לא ידעתי שלהיות בן 24 או כמעט (29 לספטמבר) ומאז היוצי ילד ישראלי די מצוי, ידעתי שחיי כל כך גרועים ומשעממים וגם למרות נסינותיי למנוע ממנו לפגיוע בעצמו אני מרגיש די גרוע עם עצמי בחודשים האחרונים..זה משהו...לא יודע למה

רותי ב.

New member
תשמע, לא נעים להגיד

אבל שק של צרות או איך שקראת לזה חרא בנשמה, יש לכל אחד, ובוא לא נשווה של מי יותר גדול, כי אתה עלול להיות מופתע. השאלה איך אנשים מסתכלים על זה, ומה הם שמים בפנוכו. יש דברים שאני לא הייתי זורקת לשם בכלל, לא רוצה לסחוב משקל כבד. יש דברים שרק מכבידים יותר, לבעוט אותם הצידה, במקום להכניס פנימה. מי רוצה ללכת עם משקולות על הגב (או עם מועקות שלוחצות בגרון ובחזה) כל חייו?

cxczevik

New member
אני מציג בעיה שלי ושל כולם

מצטער שזה נראה כמו השוואה.... כן אבל שק הצרות הזה לא רוצה להתרוקן וזה משגע אותי מוות

למעלה