לחיים!
תפוז Live

לחיים! ../images/Emo48.gif תפוז Live ../images/Emo48.gif

ששון בן אהרון, היינן הראשי של יקבי בנימינה, יתארח בפורום יין ואלכוהול לרגל השקת ליין היינות החדש של היקב- היום ב-19:00. אתם מוזמנים "לתפוס את מקומכם" כבר עכשיו עם שאלתכם...
שבוע חדש, מצעד חדש: כריסטינה אגילרה
סוגרת חודש (לא ברציפות) במקום הראשון במצעד הפזמונים של גולשי תפוז אנשים.

KingLion

New member
ניצול שרשור..

שוב שלום לכולם
תודה לדייזי דאק
על התשובה המאלפת. אם אפשר קצת עזרה מכם, שוב..
אני רוצה לשאול האם להזמין בתי מלון מהארץ (דרך סוכן נסיעות) יותר זול מאשר בתאילנד
או כאלטרנטיבה- להזמין באינטרנט?
תודה לכולם

dauu

New member
בתי מלון

הכי פשוט להכנס ולבדוק באינטרנט מחירים. לגשת למסרדי נסיעות ולברר ואז להזמין היכן שהכי זול בטוח שזה יותר זול מאשר במקום עצמו אבל עם אתה מחפש אכסניות או צימרים זולים את זה תמצא במקום

aviron

New member
בתי-מלון ../images/Emo36.gif../images/Emo26.gifגסטהאוז

אז ככה: חדרים בבתי-מלון מדרגת תיירות (****) ומעלה - ללא כל שמץ של ספק יעלו לך הרבה פחות באם תזמין בארץ - באמצעות משרד-נסיעות. בתי-המלון מעודדים הזמנה מראש - כך יכולים לתכנן את עסקם - באמצעות מתן הנחות. גסטהאוזים (צימרים, בתי-הארחה, חדרים) - אין צורך להזמין מראש. תגיע, תראה ותשלם. באם החלטת "ללכת" על בתי-מלון: DAUU ואנוכי נשמח לעזור לך להחליט על "איזה בית מלון ללכת"... קח מהסוכן/ת מספר שמות של בתי-מלון בכל עיר/מקום , כתוב בפורום - ואנחנו נתייחס אל ועל הרשימה. ( מה לעשות, את מרבית לילתינו - כ"א לחוד - אנחנו מעבירים בבתי-מלון בתאילנד... ודבר-מה נוסף למידע: בהרבה מקרים - הזמנת מלון מהארץ תוזיל אותו מאד - עד למחיר של גסטהאוז. רוצה דוגמא? מלון ASIA בנגקוק - דרגת תיירות טובה (****)-מיקום מעולה - בסמוך לככר סיאם וה- MBK , תחנת BTS ("רכבת-השמיים), בריכות-שחייה (2), ארוחת-בוקר אמריקאית ועוד _ באמצעות הזמנה מהארץ: כ- 24 דולר לחדר (ל-2 !).

KingLion

New member
בתי מלון- מבדיקה שעשיתי

באינטרנט לא מצאתי מחירים כמו שאמרת (AVIRON) אם אתה מכיר אתרים שיעזרו לי אשמח אם תתן לי את כתובתם או לינק אליהם.. תודה רבה - המלך.

קרפד

New member
נראה לי...

אני לא יודע אך הזמן שלך מסודר- עד כמה אתה מוגבל בזמן או לא ממש- אבל הכי טוב זה להגיע לשם ולעשות את זה שם. חוץ מזה, מה אתה צריך מלון?! זה טיול באילת? הכי טוב [במיוחד אם יש בת זוג]- זה לישון באיזה בונגלו, ואת זה אפשר למצוא בכל אי. לגבי בנגקוק עצמה- יש במרכז, ברחוב הקאו-סאן, לא מעט גסטהאוסים ברמה טובה,אם אתה לא עשוי מסוכר או סבון.. הרבה אנשים דווקא אוהבים את הקטע של לישון לא במלון.אני יודע שחבר שלי הזמין דרך האינטרנט ואחר כך אמר לי שזה מיותר. כשאני הייתי שם [לפני שנה ומשהו], היה אפשרי למצוא חדר או בונגלו במקום. זה תמיד אפשרי, אי אפשר להיתקע בקטעים כאלו.קח עצה- עזוב אותך מתיכנונים מדוייקים, גם ככה דברים משתבשים באופן קבוע, אלא אם כן,כמו שכתבתי,אתה ממש לחוץ בזמן:) תיהנה קווע:)

למעלה