לחיי העם הזה העם הזה העם הזה...

לחיי העם הזה העם הזה העם הזה...../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

בוקר טוב ...
כמה עצוב לומר , אבל כנראה שצריך אחת לכמה זמן איזה מאורע שיאחד את השורות כאן בצורה קולקטיבית, ויגבש את הישראלים למקשה אחת של רצון טוב ונכונות לעזור. שיזכיר את ארץ ישראל הישנה והטובה , מלאת הערכים זו שגדלנו בה עם כל הסיסמאות של אחד למען כולם,וכל ישראל ערבים זה לזה . ולא הסיסמא הצינית שפשתה כאן "חברים יש רק באגד". מעבר לקונצזוס הלאומי שבנחיצות המבצע בעזה , גם הכתבה הבאה משקפת את ההרתמות לעזרה ולסיוע של הישראלים היפים . לאחר שהפסקת האש תמומש ותכובד על ידי הצד השני , ואולי אולי ותשקוט הארץ כך וכך ימים
אני מתכוונת לרתום כאן את התושבים ליום אחד בו נרד לדרום להתנדבות, לאלה שעמדו בגבורה בימים קשים ואפשרו לנו ה"צפוניים" לחיות בשקט. בנתיים אתם מוזמנים לקרוא ולהתרגש! המשך יום נעים והלוואי סו"ס רגוע ושקט

|מחמם את ה ../images/Emo23.gif

אמן שנדע ולהוקיר את היחד האכפתיות והתרומה לימים שקטים.
בוקר טוב

בהמשך לשיחתנו בנושא....../images/Emo92.gif

אני מודה לאיילה של ליאור שטרחה והביאה חפצים למעון לנשים מוכות בתל אביב , תודה לנושי שלנו על ההכוונה והכתובת.
הייתי שם לפני שבוע עם שקיות של בגוד וכלי בית, מצאתי מעון עם נשים שנאלצו לעזוב עם ילדיהן את ביתן והן מתגוררות באופן זמני במקלט. אותן נשים תעבורנה במשך הזמן ,ולאחר שכל ההליכים נגד הבעל המכה ימוצו ולא תשקף סכנה לחייהן ולשלומן , לדיור חליפי, והן זקוקות לכל דבר העשוי לתרום להן במשק הבית. שוש חברתה הנפלאה של עידית שלחה חבילות נוספות שיועברו אליהם מחר , ואני מודה מראש לכל מי שיוכל לתרום בהמשך. תוכלו לקבל ממני במסר את הכתובת המדוייקת. אפשר אם רק רוצים ,לגלות רגישות לסבלו של הזולת, ובאמצעים קטנים ופשוטים לעזור לנזקקים לכך. בימים האחרונים מתקיימת התרמה ארצית על ידי אגודת עזר מציון המבורכת , למען הילדים דן נבו ועמית קדוש שחלו בלוקמייה . משלוח SMS למספר 2747 עם ההודעה 10 עשויה לתרום להתגייסות הכללית להציל את השניים . אז אנא היו שותפים גם אתם ת ו ד ה

w o m a n 10

New member
שוקולדה ../images/Emo23.gif

כתובת מדוייקת של מעון לנשים מוכות? גם אני קיבלתי מייל המבקש לתרום ביגוד למעון לנשים מוכות התקשרתי למספר שצויין שם ולא נעניתי. לאחר זמן מה קיבלתי מייל נוסף בו נתבקשנו לא להתקשר. שכוונותיה של האישה שפרסמה היו טהורות אך ללא תיאום עם המעון. תודה על המידע. אהיה איתך בקשר.

noa555555

New member
לבי התחמם פלאים בקור הזה של הפסקת האש הזו.

העברתי הלאה גם. בהצלחה לכל המתנדבים ולכל אלה שסובלים כל כך בשקט שם , בדרום שלנו.

w o m a n 10

New member
באמת מחמם את הלב ../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif

דברים נעשים גם בימי שלום (ימי שלום? מה זה?
) ראו את נושי ושוקולד ועוד חברים כאן העושים מלאכתם בצנעה. יישר כוח!

למעלה