לחימה בעזה!

pavel777

New member
לחימה בעזה!

מיום רביעי מעל ל100 קאסמים לעבר אשקלון, מחצות למעלה מ36 קאסמים לעבור ישראל. 5 פצועים לצהל, 3 קל ו2 קל בינוני. 2 רקטות פגעו ישירות בבתים לאחד מהם נגרם נזק קשה, פצועים קל. לכתבה המלאה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3513127,00.html

klod bokevski

New member
מצד אחד,אין בי שום צער על המחבלים

שאנחנו הורגיםברצועה,מצד שני-זה באמת מה שיעשה את ההבדל? דוקא המבצע הזה,דוקא הקרב הזה,עוד אחד ועוד אחד,כבר שנים זה כל מה שאנחנו עושים וכבר שנים זה לא עובד מה גורם להם לחשוב שהפעם זה יעזור?

EmGee

New member
אז גם אל תבקר את ההחלטות של הגנרלים

לשבת בצד ולצעוק זה לא בסדר כל אחד יכול.

klod bokevski

New member
אני לא צועק אני מתוסכל

ואין ספק שמשהו דפוק בהחלטות-כי הן לא עובדות

לירות את כל מה שיש להם זה אקט של יאוש

(וכן, אין להם הרבה גראדים). כן, חיסולים זה בדיוק אבל בדיוק מה שעובד עליהם. פגיעה באוכלוסיה האזרחית בעזה, לעומת זאת, זה הלחם שלהם.

klod bokevski

New member
אין חיסולים בלי פגיעה באזרחים,לכן כל האפקט

גם אם הוא קיים,מה שאני מאמין שלא..מתבזבז על התמונות של הילדיםהמתים שהם זוכים לשלוח לCNN

העניין הוא לא הCNN

אלא המלחמה בהנהגה שלהם. כאשר פוגעים בהנהגה, ההנהגה פוחדת. כאשר יורים מהאוויר כשההנהגה בבונקרים והפגיעה היא נטו באזרחים, ההנהגה באופוריה.

respecta1

New member
מתי עשו את זה?

מאז היציאה מעזה כל מה שעשו זה תקיפה פה ושם איזה כניסת כוח רגלי מעצר ויציאה או חיסולים מהאוויר.. מאז היציאה מעזה לא היה אף מבצע.. כשהיינו אז היה פיגועים כי לא היה גדר, היום יש גדר.. אם הצבא ברצועת עזה (לא בכולה, יש שטחים מסוימים שהם משגרים מהם קאסמים וקטיושות) אז זה משתק את הטרור הפלסטיני פשוט מאוד.. יהיה הרוגים מצד הצבא ללא ספק, אבל מה לעשות זה תפקיד הצבא להגן על האזרחים, לא שהאזרחים יגנו בגופם על חיילים שזה מה שקורה עד עכשיו.. מפחדים מהמחיר של מבצע רחב אז נותנים לאזרחים לחטוף

klod bokevski

New member
לא מפחד מהמחיר של מבצע רחב

ברור שאם כבר,החיילים צריכים להגן על האזרחים השאלה אם המבצע הזה באמת יגן על האזרחים,וההיסטוריה מלמדת אותנו שלא.

respecta1

New member
איזה היסטוריה?

כשהיינו בעזה בפעם האחרונה לא היה גדר לא היו התנחלויות היה לחמאס הרבה יותר אפשרויות לפגיעה באזרחים היום יש גדר אלא אם באישור הם לא יכולים לעבור את הגבול לישראל ואין התנחלויות.. אז ניסיון העבר לא יכול ללמד על כלום כי זה לא דומה כלל לעבר אפילו צהל לא צריך ולא יכנס לכל הרצועה אלא רק לחלקים ששולחים מהם קאסמים.. שבלי לדבר על כמויות הגדולות של קאסמים שצהל יחסל (היום פוצצו מהאוויר משאית מלאה בקאסמים) צהל ישלוט בכל השטחים ששולחים מהם קאסמים.. שאלא מהגדה מה שהם יכולים גם עכשיו אבלאין להם יותר מדי כוח שם, ואלא נגד חיילים זה ישבש את הטרור הפלסטיני.

respecta1

New member
אם יעשו אותו כמו שצריך

ו"יתנו לצה"ל לנצח" אז לא יהיו (ואין כזה דבר בסוף המבצע, בשביל שלא יהיו קאסמים צה"ל צריך להשאר בשטחים הספיציפים האלה) בכל מקרה אני רואה את העתיד אפשר להגיד מנבא עדיתות.. עוד כמה ימים אחרי חס וחלילה איזה עשרה חיילים הרוגים נחזור לאיפה שצצנו ואז כל השמאל בתקשורת יגיד שהנה עשו מה שאמרו הטוקבקסטים ושאר ירקות ולא יצא כלום... חכה שבוע תראה, אני אהיה פה בשביל להגיד אמרתי לך.

klod bokevski

New member
הלואי עלי ואני ותגיד לי אמרתי לך

אני רוצה שלא יהיו קאסאמים בדיוק כמוך נחכה ונראה

EizoTop

New member
כרגע-

47 הרוגים פליסטנים, אני בטוח שיהיו עוד... 2 חיילים

למעלה