לחימה עם נעליים

ויניארד

New member
לחימה עם נעליים

שלום, אני מחפש אומנות לחימה שמתאמנים בה עם נעליים. זאת מכיוון שיש לי פלטפוס רציני מאוד ואני לא יכול לעשות פעילות גופנית בלי נעליים עם מדרסים. מישהו מכיר אומנות לחימה כזו?

גם קראטה אתה אתה יכול עם נעליים..

יש נעליים שמיוחדות לקראטה..... הבעיה שקשה לעשות עם נעליים קאטות... יניב

eladי

New member
think again

אנחנו עושים את כל הקאטות עם נעליים ועל דשא. על מזרן - קשה עם נעליים (אולי).

מה אני אגיד לך...........

על המזרון לעשות קאטה עם נעלי קראטה.... אין יציבות טובה... ככה אני מרגיש לפחות....- יכול להיות שזה שאלה של נוחות.. אני מעדיף יחף... יניב

קרבות............

אצלנו זה מותר במכון לעשות קרבות עם נעליים בייחוד אם יש לך בעיה בריאותית... -אבל שוב נעלי קראטה כמובן!!! לא ניו בלאנס החדשות שקנית, וכו....
מה גם במכון אתה לא מפוצץ בכל הכח את מי שעומד מולך.... יניב

ויניארד

New member
באמת חשבתי על איגרוף

אתה מכיר אולי מכון באיזור הוד השרון/כפר סבא/רעננה/הרצליה?

ויניארד שים לב

ה"נעליים" שהם מדברים עליהן כאן, צריך לבדוק אם אלו נעליים עם סוליה או (כמו שאני מעריך) "נעלי האבקות" או "נעלי קראטה" שאין להן סוליה ולא כלום. בתור מי שסבל בעבר מפלטפוס אני יודע שזה מאוד משנה. שים לב שיש מגוון ענק של אמנויות לחימה שבהן מתאמנים רק עם נעליים (סוגי קונג פו למיניהם, למשל. בעיקרון כל אמנויות הלחימה הסיניות), למרות שלא בטוח שהן לטעמך.

ויניארד

New member
שם לב

אני באמת ניסיתי קונג פו, אבל זה לא בשבילי. אני מחפש אומנות לחימה כמו איגרוף תאילנדי שתהיה לי שימושית ברחוב תוך זמן של מספר חודשים, בעוד שממה שהבנתי אומנויות הלחימה כגון קונג פו שימושיות רק אחרי הרבה יותר זמן. בתקופה שהיה לך פלטפוס, במה התאמנת?

זה לחימה משולבת לשעבר....

ואכן ניתן להתאמן CMA בנעלי קראטה ומשום שיש לך בעיה בריאותית אני בטוח שילכו לקראתך עוד יותר.... מציע לך להתקשר לרותם דון מאמן נחמד ומקצועי..... יניב

ויניארד

New member
נעלי קראטה

אוהד סמט העיר קודם שאין להן סוליה, האם אתם מדברים על אותו דבר? מכיוון שאם כן ואין תמיכה מוצקה לכף הרגל זה לא ממש עוזר לי.

אין להם סוליה... אוהד צדק!

מצד שני גם לנעלי אגרוף אין סוליה..... לא חושב שאיזה שהוא מכון יתן לך לעלות על מזרון עם נעלים רגילות.... אולי אפשר להתאים מדרסים מיוחדים שיתאימו לנעלי הקראטה.... תבדוק את זה... יניב

joker89

New member
באיגרוף..

באימונים נועלים נעלי ספורט מה שנוח לך... בקרבות אם אין לך אז גם..(ככה זה בארץ) ויש גם נעלי איגרוף...שיש להן סוליה..לא עבה כמובן כמו נעל ספורט רגילה אבל אולי יש משהו שיתאים לך

למעלה