לחכ אבשלום וילן:

KKnDoIt

New member
לחכ אבשלום וילן:

שלום ח"כ אבשלון וילן, יפה, חבר כנסת (אמיתי, אני מניח, לפי כתובת הדואר האלקטרוני) המשתתף בפורום. באיזה מפלגה אתה ? למה שלא תכתוב פרטם על עצמך בכרטיס שלך בתפוז ? אני אתמוך בכל מפלגה שהח"כים שלה פועלים למען נושא המילואים (בתנאי שיהיו להם השגים, מילים יפות לא מספיקות יותר). משינוי התייאשתי אחרי ההצבעה שלהם בעד החוק להארכת שירות המילואים (אני יודע שזה הוקפא, אבל הם כבר בגדו). אני מניח שאתה לא משינוי. בבקשה תכתוב על עצמך קצת יותר.
 
אבשלום וילן הוא ממר"ץ

ואכן מר"ץ שיטתית ומקצוענית בכל מה שקשור למילואים. הם גם היחידים שלא הצביעו בעד הארכת המילואים ביולי 2002. הם גם מנסים להעביר לשנות את חוק השיפוט הצבאי כך שהמצב כיום שבו סגן אלוף יכול להכניס איש מילואים לכלא רק כי אותו איש מילואים איחר או כי אותו סגן אלוף קם על צד שמאל בבוקר, לא יהיה אפשרי יותר.
 

KKnDoIt

New member
יפה. בשתי מערכות הבחירות הקודמות הצ

יפה. בשתי מערכות הבחירות הקודמות הצבעתי בעד שינוי, בפעם הבאה אני אצביע למרץ. אני בכל זאת חושב שהוא צריך לכתוב על עצמו משהו בפורום. אני גם מבקש שתשקלו ברצינות את האפשרות לארגן סירוב לשרת במילואים. כל מאמץ לקדם את הנושא מבלי לסרב בפועל לשרת במילואים נידון לכישלון. אני יודע שזה מסובך, אבל זו הברירה היחידה. לי יש מילואים בעוד שבוע (כוננות אב"כ) ואני באמת לא יודע מה לעשות (אני לא מתכוון לבוא אם לא אצליח לדבר עם אחד המפקדים, אבל אני לא יכול להתחייב לזה).
 
למעלה