לחם ביתי שיצא קצת כבד, מה ניתן

odeia

New member
לחם ביתי שיצא קצת כבד, מה ניתן

לעשות איתו? אפיתי לחם בבית, עם קמח מלא, הלחם יצא כבד ודחוס, הוא שוכב במקפיא כאבן שאין בה הופכין, מה ניתן לעשות איתו?
 

חנהפ

Active member
לא ילך עם חמאה כפרית?

אולי טוסט צרפתי? לפרוס ליבש ולטחון לפירורים? לפעמים מוסיפים לחם לבשר טחון?
 

odeia

New member
אין לי כל כך מה לעשות עם פירורי לחם

עושה קציצות בלי. בעיני הלחם לא אכיל, בעלי אמר שהוא בסדר בטעם רק דחוס מידי.
 
למעלה