לחם (ועוד)
1.האם לחם הוא פחמימה פשוטה או מורכבת? אני חושב שמורכבת אבל לא כמו תפו"א נאמר. נכון או לא? אם כן, כמה זמן מקסימום לפני אימון אפשר לצרוך לחם? 2.ומה ההבדל בין לחם מחיטה מלאה ללחם לבן? 3. מה קורה למזון ולערך שלו בעת טיגון, אפייה וכו'? (נגיד לחם לטוסט, חזה עוף בטיגון, ביצה בטיגון וכו') תודה רבה!
1.האם לחם הוא פחמימה פשוטה או מורכבת? אני חושב שמורכבת אבל לא כמו תפו"א נאמר. נכון או לא? אם כן, כמה זמן מקסימום לפני אימון אפשר לצרוך לחם? 2.ומה ההבדל בין לחם מחיטה מלאה ללחם לבן? 3. מה קורה למזון ולערך שלו בעת טיגון, אפייה וכו'? (נגיד לחם לטוסט, חזה עוף בטיגון, ביצה בטיגון וכו') תודה רבה!