לחם (ועוד)

gatinho

New member
לחם (ועוד)

1.האם לחם הוא פחמימה פשוטה או מורכבת? אני חושב שמורכבת אבל לא כמו תפו"א נאמר. נכון או לא? אם כן, כמה זמן מקסימום לפני אימון אפשר לצרוך לחם? 2.ומה ההבדל בין לחם מחיטה מלאה ללחם לבן? 3. מה קורה למזון ולערך שלו בעת טיגון, אפייה וכו'? (נגיד לחם לטוסט, חזה עוף בטיגון, ביצה בטיגון וכו') תודה רבה!
 
לחם ועוד

לחם הינו פחמימה מורכבת. בלחם מחיטה מלאה משתמשים בדגנים שעברו פחות טחינה וניפוי ולכן מכיל יותר סיבים תזונתיים. המזון בטיגון בעיקר מתווספות לו קלוריות משומן.... אין הבדל בין טוסט ללחם מהבחינה הזו.
 

gatinho

New member
המבנה המולקולרי לא משתנה?

בטיגון? מה וקרה לחלבונים? ןהשאלה הראשונה שלי ממקודם: האם הערך הגליקמי של לחם ותפו"א או אורז זהים/דומים?
 
למעלה