לחם כוסמת ירוקה
מרכיבים: 3 כוסות כוסמת ירוקה
רבע עד חצי כוס מים,
מעט שמן קוקוס,
שתי כפיות מלח,
אפשר להוסיף פירות יבשים, אגוזים גרעינים, צימוקים עגבניות מיובשות, עשבי תיבול וכל מה שרוצים.
הכנה: משרים את הכוסמת במים למשך שעתים עד לילה שלם. שוטפים ומסננים.
מוסיפים חצי כוס מים ושמים במגימיקס עד למרקם שמנת.
שמים את התערובת בקערת זכוכית ונותנים לה לנוח במשך כמה שעות עד להיווצרות בועות.
(אני נתתי לזה לעמוד חצי שעה)
אפשרי לכסות במגבת. מחממים תנור ל175 מעלות.
ממוסיפים את המלח ואת התוספות שרוצים.
משמנים תבנית במעט שמן קוקוס ומוזגים לתבנית אינליש קייק.
אופים במשך 45 דקות.
מומלץ לחתוך לפרוסות דקות ואפשר להקפיא
מומלץ לקלות קצת את הפרוסות לפני שאוכלים
מרכיבים: 3 כוסות כוסמת ירוקה
רבע עד חצי כוס מים,
מעט שמן קוקוס,
שתי כפיות מלח,
אפשר להוסיף פירות יבשים, אגוזים גרעינים, צימוקים עגבניות מיובשות, עשבי תיבול וכל מה שרוצים.
הכנה: משרים את הכוסמת במים למשך שעתים עד לילה שלם. שוטפים ומסננים.
מוסיפים חצי כוס מים ושמים במגימיקס עד למרקם שמנת.
שמים את התערובת בקערת זכוכית ונותנים לה לנוח במשך כמה שעות עד להיווצרות בועות.
(אני נתתי לזה לעמוד חצי שעה)
אפשרי לכסות במגבת. מחממים תנור ל175 מעלות.
ממוסיפים את המלח ואת התוספות שרוצים.
משמנים תבנית במעט שמן קוקוס ומוזגים לתבנית אינליש קייק.
אופים במשך 45 דקות.
מומלץ לחתוך לפרוסות דקות ואפשר להקפיא
מומלץ לקלות קצת את הפרוסות לפני שאוכלים