בקשר ללחם לבן שלא מוסיפים לו סוכר
מסתבר שלרוב מוסיפים סוכר בלחם הלבן הנמכר, גם כשלא מציינים זאת במפורש על העטיפה. אני שואל אם מישהו מכיר לחם לבן שאינו מכיל תוספת סוכר, אלא ממתיק סינטטי או כלום, בדומה ל''חלה קלה'' של ברמן שיש לה תווית של ''אייל'', שעליה כתבתי שמוכרים אותה במחיר מופקע (18 ש''ח ברשת קואופ שופ). המיוחד בקמח הלבן שהוא דל יחסית באשלגן לעומת לחמים אחרים, גם הדיאטטיים, הנאפים מקמח מלא, או מכילים שיפון, או קמח נטול גלוטן, או כוסמין וכדו'.