עשיתי אתמול לחם
(עשית לי חשק...) לפי מתכון מהקומונה. עשיתי כך: שתי כוסות מים חמימים, 3 כפות סוכר חום, 2 כפות שמרים יבשים, 3 ביצים, כף חומץ, 2-3 כפות שמן זית. לרטובים הוספתי את היבשים שערבבתי לפני כן בנפרד: 4 וחצי כוסות קמחים שונים (סויה,קינואה, פישתן, חומוס), 3 כפיות קסנאטאן-גאם, 1 כפית מלח, קצת תבלינים יבשים (גבישי בצל, תיבול איטלקי). לערבב הכל במיקסר, חילקתי לשתי תבניות לחם, התפחה של כשעה, אפיה 40 דקות בתנור 350 פרנהייט (אני חושבת שזה בערך 180 צלזסיוס). יצא טעים ורך.