לחם מחיטה מיוחדת מאתיופיה
פראו ד"ר מוסרת: לבקשתי קיבלתי מחברה לעבודה קמח ללחם של עולי אתיופיה. הקמח עשיר מאד בחלבון, מיובא במיוחד,נטחן ומנופה עבור קהילת עולי אתיופיה בארץ. הקמח בו השתמשתי הוא עבור דאבו - לחם הנאפה בתנור ( בתבנית דמויית סיר פלא ) ולא של האינג'רה . בתמונות שיצורפו מייד תראו שקיבלתי שני סוגי קמחים, הראשון גרגרי ובו שאריות מקליפות החיטה ויש לנקותו ולהשרות אותו במים 24 שעות לפני האפיה. השני טחון דק יותר - כמו קמח מלא. השתמשתי בקמחים לאפיית לחם הבית הרגיל שלנו: 3 כוסות ( מידה סטנד' ) קמח לבן ללחם כוס וחצי קמח מלא כוס קמח "מגורען" שטוף ומושרה במים יממה כוס קמח שיפון כף וחצי שמרים יבשים 3 כפיות שטוחות סוכר דמררה 2 כפיות מלח חצי כוס שמן זית 2 כוסות מים פושרים יש ללוש כ 15 דקות - בהתחלה הבצק דביק אח"כ נעים ללישה ( התחלתי עם המיקסר והשלמתי בלישה בידיים ). התפחה עד הכפלת נפח. עיצוב שתי ככרות. התפחה שניה וחריצת הכיכר . אפיה בתנור קר עפ"י WAN כחצי שעה בחום 180C . התקבל לחם נפלא בעל מרקם גרגרי עדין. ביקורת אמיתית מחר בעבודה. הביקורת של המשתמשים המקומיים חיובית ביותר.
פראו ד"ר מוסרת: לבקשתי קיבלתי מחברה לעבודה קמח ללחם של עולי אתיופיה. הקמח עשיר מאד בחלבון, מיובא במיוחד,נטחן ומנופה עבור קהילת עולי אתיופיה בארץ. הקמח בו השתמשתי הוא עבור דאבו - לחם הנאפה בתנור ( בתבנית דמויית סיר פלא ) ולא של האינג'רה . בתמונות שיצורפו מייד תראו שקיבלתי שני סוגי קמחים, הראשון גרגרי ובו שאריות מקליפות החיטה ויש לנקותו ולהשרות אותו במים 24 שעות לפני האפיה. השני טחון דק יותר - כמו קמח מלא. השתמשתי בקמחים לאפיית לחם הבית הרגיל שלנו: 3 כוסות ( מידה סטנד' ) קמח לבן ללחם כוס וחצי קמח מלא כוס קמח "מגורען" שטוף ומושרה במים יממה כוס קמח שיפון כף וחצי שמרים יבשים 3 כפיות שטוחות סוכר דמררה 2 כפיות מלח חצי כוס שמן זית 2 כוסות מים פושרים יש ללוש כ 15 דקות - בהתחלה הבצק דביק אח"כ נעים ללישה ( התחלתי עם המיקסר והשלמתי בלישה בידיים ). התפחה עד הכפלת נפח. עיצוב שתי ככרות. התפחה שניה וחריצת הכיכר . אפיה בתנור קר עפ"י WAN כחצי שעה בחום 180C . התקבל לחם נפלא בעל מרקם גרגרי עדין. ביקורת אמיתית מחר בעבודה. הביקורת של המשתמשים המקומיים חיובית ביותר.