אל תשכח...!
תבדוק טוב טוב ! גם אם רשום על הלחם שהוא מקמח מלא או טבעי או כל דבר אחר , זה עדיין לא אומר שזה נכון , כי החוק מתיר ליצרן לשווקו כלחם מקמח מלא אם אין בו יותר מ- 49% קמח לבן !!! החוק גם לא מחייב את היצרן לציין : אם הוא ערבב קמח מסוגים שונים !!! התקן הישראלי לא עומד בשום תקן אירופאי או אחר, ובדצדק ! הכי טוב לאפות בעצמך את הלחם , אם תרצה יש לי מתכון מעולה ללחמניות מקמח מלא (בלבד !!!) , הן יוצאות ממש רכות ולא מתפוררות , לקח לי המון זמן למצוא מתכון כזה מעולה . אני גם מקפיא אותן ומכין אותן בצורת מאפינס .