לחם מקמח טף

  • פותח הנושא uty
  • פורסם בתאריך

uty

Member
יצא לי לאחרונה לקרוא מאמר על קמח טף, התרשמתי מאוד ועשיתי מספר ניסיונות אפיית לחם.
הלחמים שיצאו כשהשתמשתי אך ורק בקמח טף, (אפיתי על פי מרשמים שמצאתי ברשת) יצאו מתפוררים, קשים לפריסה והטעמים לא היו משהו.
לעומת זאת, כשהחלפתי חלק מהקמח בו אני בדרך כלל משתמשת בקמח טף, יצאו תוצאות מעולות.
המרת חצי מכמות הקמח בקמח טף במתכון הרגיל שאני בד"כ אופה, נתנה לחם טעים.
האם יצא למישהו לנסות קמח טף?
 

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
לא יצא אבל מסקרן לנסות.
מאחר וקמח הטף לא מכיל כלל גלוטן סביר שיהיה קשה מאד לאפות לחם שמבוסס על 100% ממנו.

אגב איפה קונים קמח טף ?
 

uty

Member
אני קונה במזווה:
מזמינה קמחים ומביאים לי הביתה.
 
למעלה