לחם מקמח כוסמין
היי,
לפני כמה ימים הכנתי, או יותר נכון ניסיתי להכין לחם מקמח כוסמין.
השתמשתי במתכון פשוט שמצאתי :
1 קג קמח כוסמין לא מלא, 1 כף מלח, 1 שקיק סטיביה או 2 כפות סוכר, 1/3 כוס שמן, 4 כוסות סודה, אבקת אפייה.
לשים את כל החומרים בקערה נותנים לנוח חמש דקות, לשים שוב ונותנים לטפוח 10 דק * פעמיים, להניח ללילה שלם מחוץ למקרר לתסיסה.
פעלתי בדיוק לפי המתכון אבל כשהייתי צריכה להכין את הכיכרות הבצק לא נשאר בצורה ונהיה נוזלי מידי ויצא כמו פוקאצה דחוסה.
למישהו יש עצה מה אפשר לעשות כדי לעזור או אולי המתכון שפעלתי על פיו לא היה נכון?
אשמח לשמוע עצות.
תודה!
היי,
לפני כמה ימים הכנתי, או יותר נכון ניסיתי להכין לחם מקמח כוסמין.
השתמשתי במתכון פשוט שמצאתי :
1 קג קמח כוסמין לא מלא, 1 כף מלח, 1 שקיק סטיביה או 2 כפות סוכר, 1/3 כוס שמן, 4 כוסות סודה, אבקת אפייה.
לשים את כל החומרים בקערה נותנים לנוח חמש דקות, לשים שוב ונותנים לטפוח 10 דק * פעמיים, להניח ללילה שלם מחוץ למקרר לתסיסה.
פעלתי בדיוק לפי המתכון אבל כשהייתי צריכה להכין את הכיכרות הבצק לא נשאר בצורה ונהיה נוזלי מידי ויצא כמו פוקאצה דחוסה.
למישהו יש עצה מה אפשר לעשות כדי לעזור או אולי המתכון שפעלתי על פיו לא היה נכון?
אשמח לשמוע עצות.
תודה!
