לחם נהיה מתוק תוך 24 שעות?
שאלה כללית לאופים מנוסים, אשמח לספק מתכון אם יהיה צורך:
מתכון שהכנתי כמה פעמים , תמיד מחזיק מעמד יפה יום-יומיים אחרי האפיה מכוסה במגבת מטבח בתוך תנור (קר!).
אתמול, מיד אחרי האפיה הטעם היה רגיל (אחרת הייתי חושבת שהסוכר לא התערבב טוב בבצק), היום קיבל מתיקות קלה. אחרי קלייה של הפרוסות נהיית מאד מורגשת.
האם זו בעיה מוכרת ומה גורם לזה?
שאלה כללית לאופים מנוסים, אשמח לספק מתכון אם יהיה צורך:
מתכון שהכנתי כמה פעמים , תמיד מחזיק מעמד יפה יום-יומיים אחרי האפיה מכוסה במגבת מטבח בתוך תנור (קר!).
אתמול, מיד אחרי האפיה הטעם היה רגיל (אחרת הייתי חושבת שהסוכר לא התערבב טוב בבצק), היום קיבל מתיקות קלה. אחרי קלייה של הפרוסות נהיית מאד מורגשת.
האם זו בעיה מוכרת ומה גורם לזה?
