לחם נ"ג מקמח טף וקמח סורגום

מחכה להיפרס

והריח ממלא את הבית
 

ladybug6

New member
נראה מצוין. אף פעם לא יצא לי

לטעום קמח נ"ג אז אין לי מושג למה לצפות אבל נראה טוב.
 
לרוב מה שמשווק במרכולים

די מגעיל עם אפטרטייסט של מרגרינה או משהו שומני במיוחד ואין לזה טקסטורה של לחם כלל.
את המתכון של זה מצא עבורי מישהו מכאן , מהפורום
ואין, אין מה להשוות!
 

ladybug6

New member
שווה את המחיר אם כך.

(למרות שגם קמחים ולחמים נ"ג עם ערך תזונתי ירוד הם יקרים..)
 

ladybug6

New member
ניסית את זה בלי ביצים או עם?

שנדע אם להמליץ לטבעונים על המתכון.
 

RSPA

New member
"מישהו מכאן"


והלחם נראה מצוין.
מצטרף לשאלה של נופר לגבי השימוש בביצים או לא.
 
נתתי קישור ששמך מופיע בו


בתמונה הזו עם ביצים, פעם אחת ניסיתי עם מיצוי פשתן ולא הלך משהו, אני צריכה לפענח עוד אולי הכמויות לא הספיקו , לא יודעת
 

שמרית211

New member
הי מיקי, אפשר מתכון מדוייק?

אני מנסה להכין לחם טף נטול גלוטן..
אפשר לשאול לגבי המינונים שהשתמשת בהם לצורך הכנת הלחם?
 
המתכון מצורף

בקישור שנתתי, זה מתכון אמריקאי, אני לא עובדת לפי מתכונים במדוייק, תמיד משאירה לעצמי מקום לאינטואיציה אבל בני הכין בדיוק לפי המתכון חוץ מחמאה שהמיר בשמן ביחס ישר ויצא מצויין
 
למעלה