sashalola
Well-known member
לחם סודה אירי
שלום רב
לפני כמה ימים חזרתי מאירלנד
ומיד קניתי מצרכים לאפיית לחם הסודה הנפלא שאכלתי שם.
קבלתי שם מתכונים, וגם הוצאתי מהרשת.
עשיתי שלושה סוגים, ביניהם גם עם קמח מלא.
כל הלחמים יצאו די טעימים, פחות או יותר,
באותו מרקם וכמעט אותו טעם.
הדבר שמפריע לי מאוד זה שמשום מה כל הלחמים שאפיתי יצאו ממש בהירים
ולחם הסודה שאכלתי באירלנד מאוד כהה כמעט כמו עוגת שוקולד.
מה יכול להיות סוד הצבע הכהה של לחם הסודה?
תודה מראש לכל טיפ והכוונה.
ו
המשך יום נפלא
שלום רב

לפני כמה ימים חזרתי מאירלנד
ומיד קניתי מצרכים לאפיית לחם הסודה הנפלא שאכלתי שם.
קבלתי שם מתכונים, וגם הוצאתי מהרשת.
עשיתי שלושה סוגים, ביניהם גם עם קמח מלא.
כל הלחמים יצאו די טעימים, פחות או יותר,
באותו מרקם וכמעט אותו טעם.
הדבר שמפריע לי מאוד זה שמשום מה כל הלחמים שאפיתי יצאו ממש בהירים
ולחם הסודה שאכלתי באירלנד מאוד כהה כמעט כמו עוגת שוקולד.
מה יכול להיות סוד הצבע הכהה של לחם הסודה?
תודה מראש לכל טיפ והכוונה.
ו
