לחם צרפתי שנאפה היום
לחם צרפתי
1 ק"ג קמח לחם
25 גרם טריים
700 גרם מים
22 גרם מלח
לישה במיקסר עד לפיתוח גלוטן.
התפחה שעתיים בטמפרטורת החדר, (25 מעלות), אפשר התפחה ארוכה יותר במקרר.
חלוקה ל 5 על משטח מקומח.
עיצוב לבאגט (יותר עבה).
התפחה 40 דקות.
חריצה
ואפייה בחום של 275 מעלות (תנור שחומם מראש).
*10דקות עם אדים (שמתי קנקן עם מים מים רותחים).
14-15 דקות ללא אדים.
לחם צרפתי
1 ק"ג קמח לחם
25 גרם טריים
700 גרם מים
22 גרם מלח
לישה במיקסר עד לפיתוח גלוטן.
התפחה שעתיים בטמפרטורת החדר, (25 מעלות), אפשר התפחה ארוכה יותר במקרר.
חלוקה ל 5 על משטח מקומח.
עיצוב לבאגט (יותר עבה).
התפחה 40 דקות.
חריצה
ואפייה בחום של 275 מעלות (תנור שחומם מראש).
*10דקות עם אדים (שמתי קנקן עם מים מים רותחים).
14-15 דקות ללא אדים.
