לחם צרפתי שנאפה היום

יפנית 55

New member
לחם צרפתי שנאפה היום

לחם צרפתי

1 ק"ג קמח לחם
25 גרם טריים
700 גרם מים
22 גרם מלח

לישה במיקסר עד לפיתוח גלוטן.
התפחה שעתיים בטמפרטורת החדר, (25 מעלות), אפשר התפחה ארוכה יותר במקרר.
חלוקה ל 5 על משטח מקומח.
עיצוב לבאגט (יותר עבה).

התפחה 40 דקות.
חריצה
ואפייה בחום של 275 מעלות (תנור שחומם מראש).
*10דקות עם אדים (שמתי קנקן עם מים מים רותחים).
14-15 דקות ללא אדים.

 

חנהפ

Active member
נראה מעולה, אני הוצאתי עכשיו לחם מחמצת מהתנור

עם קמח כוסמין וקמח מלא

 

חנהפ

Active member
בדיוק צילמתי עבור משהי שגם רצתה לראות

פרוסת לחם מחמצת כוסמין/קמח מלא

 
למעלה